nedir tedavisi :(

Chharlotte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
665
918
53
Kızlar iyi akşamlar :) Benim şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Ben yaklaşık 1 sene önce diyet yapmaya başladım kontrolsüz bir diyetti bu :/ 1 yılda 73 kilodan 58 kg düştüm ve geçtiğimiz Mart ayında diyet sonucu güçsüz düştüm ve serumluk oldum. Testler yapıldı sağlık açısından testlerde herhangi bir sorun çıkmadığı söylendi doktor tarafından.

Ama o günden sonra kan şekerim çok çabuk düşmeye, yemek yedikten kısa bir süre sonra hemen açlık hissetmeye başladım. Kan şekerim düştüğünde hemen elim ayağım kesildiği için yine o rahatsızlandığım gün ki yaşadıklarımı yaşayacağım diye bir telaş kaplıyor beni ve ruhsal açıdan sürekli tedirginim.

Yemek yerken acaba mideme dokunur mu diye kafamın bi köşesinde düşünce mutlaka oluyor. Gezmeye çıktığımda yemek yemiyorum çünkü mideme dokunur yine o gün ki yaşadıklarımı yaşarım diye korkuyorum Hiç bir şey yememe rağmen gezerken midemden yana sürekli sorun yaşıyorum sanki dünyaları yemişimde hazmedememişim gibi karnım da bir şişkinlik, rahatsızlık oluyor. Bunu artık yenmek istiyorum bana öneriniz var mıdır tavsiyeleriniz nelerdir ? Uzun oldu biraz özür diliyorum ve okuduğunuz için çok çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…