• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir herkesin öğretmenle derdi??

ve il içi tayinler....ne ala oldu değil mi,5 tercih yapabiliyormuşuz.
5 yıldır aynı okuldayım ve hiçbir şekilde verim alamıyorum,ulaşım vs. gibi yaşadığım sorunların haddi hesabı yok,umudum bu yıldaydı ama 5 tercihle nasıl tuttururum bilmiyorum,puanım çok az.
ve bilmem farkında mısınız ama tercihler başlamadan önceki gece kılavuz yayınlandı.muhtemelen kimse herhangi bir şeye itiraz edemesin,paldır küldür seçim yapılsın diye.
ben bu kadar adice çalışan bir bakanlık görmedim.Allahınızdan bulun!

uşak mem normları öğrenmek ıçın bızı aramayın meşgul etmeyın dıe yazı yayınlamış..

kimse önemsemıyr hocam.. ılacın varsa kendı kelıne sureceksın dıyorlar..

kendı puanıyla kadroya geçen arkadaşlarada haksızlık yapıldı:19:

uşak mem normları öğrenmek ıçın bızı aramayın meşgul etmeyın dıe yazı yayınlamış..

kimse önemsemıyr hocam.. ılacın varsa kendı kelıne sureceksın dıyorlar..

kendı puanıyla kadroya geçen arkadaşlarada haksızlık yapıldı:19:

hocam merhaba,ben buraya yorum yazmıştım ama o gün sitede bir sorun olmuş ve tüm yorumlar silinmiş.

uşak mem in başka ne işi varmış da bununla meşgul olmak istemiyor acaba:20:

burda normlar son gün milli eğitimöin sitesinde açıklandı ama öncesinde de eşim zaten milli eğitimde çalıştığı için boşlukları öğrenmiştik,ona göre yaptım tercih.

dün gece de sıralamalar açıklandı,şu durumda tayinim çıkmış gibi görünüyor tabi ama 2 ağustos gelip de resmi açıklama yapılmadan hiçbir şeye inanamıyorum.

sizde tayin durumu var mı?

hocam merhaba,ben buraya yorum yazmıştım ama o gün sitede bir sorun olmuş ve tüm yorumlar silinmiş.

uşak mem in başka ne işi varmış da bununla meşgul olmak istemiyor acaba:20:

burda normlar son gün milli eğitimöin sitesinde açıklandı ama öncesinde de eşim zaten milli eğitimde çalıştığı için boşlukları öğrenmiştik,ona göre yaptım tercih.

dün gece de sıralamalar açıklandı,şu durumda tayinim çıkmış gibi görünüyor tabi ama 2 ağustos gelip de resmi açıklama yapılmadan hiçbir şeye inanamıyorum.

sizde tayin durumu var mı?

hangı ıldesınız hocam?

bn nasıpse ildışı ıstıyorum:nazar:

ALLAH ıyısını guzelını nasip etsın hepimize..

uşak vardı trcıhlerımde sırf bu yazıyı yayınladılar dıe çıkardım.. bu zıhnıyette bı memde çalışamam dedım sıldım..resmen terbıyesızlık..yoğun olunan bı dönem değl sonuçta..ayıp..

yenı okulunuz hayırlı olsun hocam:nazar:

ben Kırıkkaledeyim.şu an için ilçeden kurtulduğum kesinleşti ama okul için kesin konuşmaya korkuyorum,ne olur ne olmaz.
ama yazdığım bütün okullara razıydım zaten,hangisi olursa başım üstüne artık.
aslında korkuyorum,kızım tam 18 aylık,doğum öncesinde izin kullandım,sonrasında ücretsize ayrıldım.bu dönem başlayacağım,bütün bildiklerimi unuttum gibi geliyor.bir de ilçeden sonra il merkezi gözümde büyüyor:)

il dışı isteme şansım olsa ben de bir dk durmam burda ama malesef,eşimi ikna edemiyorum:))inşallah olur hayırlısıyla il dışı,Karamandaydın sanırım,Konyada okudum ben de,iyi kötü biliyorum o tarafları.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

ben Kırıkkaledeyim.şu an için ilçeden kurtulduğum kesinleşti ama okul için kesin konuşmaya korkuyorum,ne olur ne olmaz.
ama yazdığım bütün okullara razıydım zaten,hangisi olursa başım üstüne artık.
aslında korkuyorum,kızım tam 18 aylık,doğum öncesinde izin kullandım,sonrasında ücretsize ayrıldım.bu dönem başlayacağım,bütün bildiklerimi unuttum gibi geliyor.bir de ilçeden sonra il merkezi gözümde büyüyor:)

il dışı isteme şansım olsa ben de bir dk durmam burda ama malesef,eşimi ikna edemiyorum:))inşallah olur hayırlısıyla il dışı,Karamandaydın sanırım,Konyada okudum ben de,iyi kötü biliyorum o tarafları.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

yok hocam unutmazsınız bıldıklerınızı..bisiklete bınmeyı nasıl unutmuyorsak bundada bır ıkı defada rayına oturur herşey..

mebbıste görmeden ınsan sonuca kesın gözuyle bakamıyor tabı..

inşallah hocam ALLAH gönlümüze göre olanı en guzel şekılde nasıp eder..

çok sağol arkadaşım,istediğim okul oldu çok şükür.
darısı senin başına.

Back