• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir herkesin öğretmenle derdi??

bence biraz da velilerle muhatap olduğumuz içindir. herhalde bizim kadar mesleğinin dışındakilerle uğraşmak zornda kalan meslek yok.

bugunde başbakan açıklamış ne guzel yaaa..

canı sıkılan benım öğretmenıme laf etsın..

gündem değiştırmek için bu ülkede ya öğretmen ya kadın gundem yapılır:47:

benım mesleğım masabaşı memurla aynı mı süre olarak değerlendırılır?? el ınsaf..eğitimde süreye mı bakılr niteliğe mi:41:

Merhabalar bende bu şubatta göreve başlayan bir öğretmenim...Şunu anladım ki biz nasıl doktoru mühendisi mimarı öğretmeni yetiştiriyorsak, diğerlerini de hırsızıda suçluyuda biz yetştiriyoruz. öğretmenlerimiz yüzünden öğretmenliğe bu kadar tepki var.. Çok sevilen yere göğe sığdırılamayan öğretmenler var.. Benim şimdi ki okulumda öğrenciler hiç sallamıyorlar öğretmenleri ve benide.. ben de çok sinirleniyorum bağırıyorum.. Ama ilk öğretmenleri disiplinli olsaydı öğrtmenin önemli oldugunu "bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" sözünü cocuklarına benimsetseydi öyle olmazdı.. ben branşçıyım bilmiyorum sizin ki nedir ama ben biraz sınıf öğretmenlerinde suc buluyorum.. he birde bu okulda okuyup 3. sınıfa giden ve 5. öğretmeni olan sınıflarımız var.. o zaman da öğretmenden cok sisteme geliyoruz...ücretlisiydi, sözleşmelisiydi derken cocuklar felegini sasırmıs :(

birincisi; şimdi tüm hırsız, piskopat ve her türlü suçlunun nedeni öğretmen mi? aile ne için var pardon?
piskopat ailelerin yetişdirdiği piskopat insanların suçunu nasıl bize yıkarsın:20: aile terbiyesi denen bişey var, çocuk bazı erdemleri ailesinden öğrenir, kısacası çocuk anne babanın aynasıdır:34: ha biz de eğitim veriyoruz ama sadece okulla, öğretmenle olmaz bu işler:20:

ikincisi daha kendi meslektaşlarımız olarak biribirimizi suçlarsak artık halk ne yapsın, ben de sınıf öğretmeniyim, buldum tüm suçlu benim:51:

pardon da siz de öğretmensiniz madem ben yetersizim siz kavratıverin benim öğretemediğim şeyleri:ssz:
ama yoook suçlu bulmak, topu atmak daha kolay dimi ama:19:

bir öğretmen adayı olarak bu duruma çok üzülüyorum. Sınava girenlere sakın öğretmenlik yazmayın diyorum :((

Hükümetin öğretmen ve komutanlardan rahatsızlığının sebep kaynağı budur;

$Vl9UZ.jpg

semıner programı hazırlamayı bildınızde neden yonetmeliği çıkartamadınız :47:

öğretmen 15 saat çalışıyormuş..

ee başbakanın eline çalışma saatı dıye ek ders bordrosu verırsen 15 der tabii..

çok ınce laf oyunu bunlar:20::20:

Son düzenleme:
bakan semınerın ılk gununde ne dese beğenırsınız;

"her mezun atanmak zorunda değil"

kapatın o zaman o bölumlerı..zorla mı açıldı:19:

ne düğün yapabılıyorum..
ne tayın tarıhını bılıyorum..
ne de memlekete gıdebılıyorum..
ben ne dıyeyım ALLAHIM:47:

yarın 18 ı ayın..

bn o sürprızın resmı gazetede yayınlanacağını sanmıyorum..

bakanlıktan açıklama gelmiş.. "yonetmelıkte sona geldık"..

siz 6 aydır sona geldınız bıze ıse gına geldı mubarek:41:

eş durumunda 30 eylul baz allınsın sıye bakanlığa çk ıstek gelmış..onu göruşememişler hala..nıck nıck:20:

milletın ağzına sakız olan meslek mensubu olan biz öğretmenlere bakanlık niçin bir yönetmelık duyurusu yapmıyor?!:47:

konu sahibia rkadaşım ve meslektaşım
ben öğrencilerimi kendi çocuğum kadar seven kabullenen ,akşam eve pelte gibi gelen bir öğretmenim
saydığın şeylerden ben de en az senin kadar rahatsızım
fakat bu bizim bakanımız başbakanımız çıkıp bilip bilmeden hakkımızda neler söylüyor
balık baştan kokar onlar bunu yaparsa halkta yapar tabi

bakanlık duy 70.000 personelının gelen sesını..aç kulaklarını gör gözlerınle:47:

ve il içi tayinler....ne ala oldu değil mi,5 tercih yapabiliyormuşuz.
5 yıldır aynı okuldayım ve hiçbir şekilde verim alamıyorum,ulaşım vs. gibi yaşadığım sorunların haddi hesabı yok,umudum bu yıldaydı ama 5 tercihle nasıl tuttururum bilmiyorum,puanım çok az.
ve bilmem farkında mısınız ama tercihler başlamadan önceki gece kılavuz yayınlandı.muhtemelen kimse herhangi bir şeye itiraz edemesin,paldır küldür seçim yapılsın diye.
ben bu kadar adice çalışan bir bakanlık görmedim.Allahınızdan bulun!

Back