6 yıllık bir öğretmen olarak kesinlikle her kelimenize hak vererek okudum yazınızı. ne çalışma saatimiz kaldı eleştirmedikleri ne de yaptığımız 3(!) ay tatil. ben bütün bunların sorumlusu olarak başımıza getirilen öğretmenlikten bihaber insanları ve tepeden inen kurallarını görüyorum. sınıfı geçirmek zorundasın, performans görevini yaptırmak zorundasın, 0 8 yılı hatta seneye 12 yılı ne yaparsa yapsın bir şekilde bitirecek. yeri geliyor sürekli devamsızı bile bırakamıyoruz sınıfta. öğrenci ve veliye bu kadar adaletsiz hak verilmişken kimin umrunda öğretmen. etraftaki camilere kurslara yurtlara koşa koşa yardım eden milletimiz okula gelince devletin okulu değil mi kardeşim niye yardım ediyoruz diye 1 tl için okula hesap sormaya gelebiliyor.... yazdıkça sinirleniyorum bu kadar yeter bence.
Öğretmenlikle kimsenin alıp veremediği olduğunu düşünmüyorum. Maalesef 5 parmağın 5'i de bir olmuyor. Her meslek grubunda olduğu gibi öğretmenlik yapanlar arasında da çürük elma çok ne yazık ki... Bir öğrenciyi dersten ve okuldan soğutan öğretmen de var öğrenciye dersi ve okulu sevdiren de...
Öğretmenlikle kimsenin alıp veremediği olduğunu düşünmüyorum. Maalesef 5 parmağın 5'i de bir olmuyor. Her meslek grubunda olduğu gibi öğretmenlik yapanlar arasında da çürük elma çok ne yazık ki... Bir öğrenciyi dersten ve okuldan soğutan öğretmen de var öğrenciye dersi ve okulu sevdiren de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?