- 3 Ekim 2007
- 14.425
- 35.496
- 1.123
- 39
Çok sinirliyim,kızgınım,üzgünüm...
Nasıl kötü ,basit bir mesleğimi var bizim böyle???Niye elinden hiçbir iş gelmeyen,eğitimsiz ,cahil insanlar bile öğretmeni eleştiryor?Nİye zamanında öğretmen olmayan adamlar kadrolara alındı diye şimdi ceremesini biz çekiyoruz?
Ben işimi hakkıyla yapabilmek için onca emek veriyorum,okulumun kapısından bir gün besmelesiz girmedim.Bİr gün de işe giderken 'Allahım kul hakkından,haksız kazançtan koru' demeden çıkmadım evden.Her anım öğrencilerimin sorunlarıyla geçti.Kıyafeti olmayana,ayakkabısı,kitabı olmayana hep yardım ettim gizliden gizliye.annsinin görmediğini ben gördüm,bilmediği dertleri ben sordum![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ama neden kimseye yaranamıyoruz?ne bekliyorlar da yapamıyoruz?
Bakıyorum,bir derdim var bölümünde bile hep bizden bahsediliyor.kendini bilmez ergenler konu açıyor,koca koca insanlar da onları destekliyor.Öğretmen olmayan bir Allahın kulu da demiyor yanılıyorsun,bak senin anladığın gibi değildir mesele diye.
Nasıl bir çekememezlik,nasıl bir kindir bu?
Nasıl kötü ,basit bir mesleğimi var bizim böyle???Niye elinden hiçbir iş gelmeyen,eğitimsiz ,cahil insanlar bile öğretmeni eleştiryor?Nİye zamanında öğretmen olmayan adamlar kadrolara alındı diye şimdi ceremesini biz çekiyoruz?
Ben işimi hakkıyla yapabilmek için onca emek veriyorum,okulumun kapısından bir gün besmelesiz girmedim.Bİr gün de işe giderken 'Allahım kul hakkından,haksız kazançtan koru' demeden çıkmadım evden.Her anım öğrencilerimin sorunlarıyla geçti.Kıyafeti olmayana,ayakkabısı,kitabı olmayana hep yardım ettim gizliden gizliye.annsinin görmediğini ben gördüm,bilmediği dertleri ben sordum
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ama neden kimseye yaranamıyoruz?ne bekliyorlar da yapamıyoruz?
Bakıyorum,bir derdim var bölümünde bile hep bizden bahsediliyor.kendini bilmez ergenler konu açıyor,koca koca insanlar da onları destekliyor.Öğretmen olmayan bir Allahın kulu da demiyor yanılıyorsun,bak senin anladığın gibi değildir mesele diye.
Nasıl bir çekememezlik,nasıl bir kindir bu?