- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
canım ben aileleri karıştırmak içn erken diye düşünüyorum :) anlattıklarna göre hiçbir sorun yok hatta herşey mükemmel. ama dediğin gibi askerlik iş bulma falan hallolsun önünüzde hiçbir engel kalmaz o zaman oturur konuşursunz
Biraz zaman gerekli ya canım işiydi askerliğiydi falan senin canını bu sıkıyor olabilir.Acaba o zamana kadara hayatımızda br değişiklik olur mu vs. bunlar aklına takılıyor olabilir.
bana yazından nedense onunla ilgili tanımlayamadığın bir güvensizliğin var gibi geldi..
öyle sezdim neden bilmiyorum..
umarım aşarsın ve çok mutlu olursunuz.
Bence hiçbir sorun yok ne güzel mutlu bi beraberliğiniz var birbirinizide sevdikten sonra karşınıza çıkan sorunlarıda aşarsınız eminim ben :)
evet canım bende bu sebeplerden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum yani hayat bu ne olacağı hiçbirzaman belli olmaz ondan yana hiçbir şüphem yok fakat içimi tam olarak rahat ettirmeyen düşünce bu sanırım:26:
canımm inşallah dediğin gibi olur yani aşılmayacak hiçbir sorunla karşılaşmayız şu askerlik falanda çok canımı sıkıyor benim
yazdıklarından kendimi gördüm..
bende uzun bi birliktelikten sonra evlendim...
sana örnek olarak anlatacagım..
tanıdıgımda üniversite hazırlıkta olan eşim 4 yıl üni bitirdi askere gitti geldi.. işini buldu hemen.. yaklaşık 6-7 aylık çalışmanın ardından nişan sonrada düğün 9. yılımızda..
bende senin gibi ailemin karşısına geçip budur sevdiğim demedim.. ama arkadaş oldugumuzu annem biliyodu son 1 2 senede söyledim babamda biri oldugunu duymuştu artık.. ama hep illa o olacak demedim.. hayırlısı dedim.. çünkü hiçbirşey belli olmaz diye düşünüyodum.. zaman ne gösterir bilinmez diyodum... kararsızlık hep vardı içimde.. son ana kadar..
sende anladıgım böyle düşünüyosun.
ozaman ailene anlatmak zorunda değilsin ama baskıcı bi ailen yoksa ailene görüştürügünü söyleyebilirsin..
sana bi zararı olmaz aksine faydası olur.. çünkü ailenin arkanda olması her açıdan destek..
yaniii hiç düşünme bunları.. zaman öyle bir geçiyorkiii.. bakacaksınki askere gitmiş.. egerki lisans mezunuysa zaten 5 ay gözaçıp kapayana kadar geçiyo..
e sonra işi rast gider işini bulursa ozaman işte söz nişan düşünürsünüz..
emin ol sonrası çok daha güzel sevdiginle aynı evi paylaşmak.. dogru insanı bulmak harika bir duygu...
evet canım bende bu sebeplerden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum yani hayat bu ne olacağı hiçbirzaman belli olmaz ondan yana hiçbir şüphem yok fakat içimi tam olarak rahat ettirmeyen düşünce bu sanırım:26:
Öyle düşününce zor aşılmıycak şeyler gibi geliyor ama inan bence değil sevginizle üstesinden gelceğinize inanıyorum anın tadını çıkar....
Canım hiç canını sıkma şuan gerçkten ilişkiniz çok iyi ve evlilik içinde bazı şeylerin yerine oturması gerek.Zaman dediğin nedir ki su gibi akıp geçiyor.Ben inanıyorum çok mutlu olacağınaa
sevgimizin gücüne sonuna kadar güveniyorum fakat birde hayat şartları var işte umarım herşey yolunda gider çünkü gerçekten bunu çok istiyorum yani ondan başkasıyla böyle bir hayali kurmak imkansız bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?