• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir bu beni düşündüren şey?

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar benim diğer konularımdan bilenler var fakat bilmeyenler için ufak bi özet geçeyim ;
çok mutlu bir birlikteliğim var çok zor günler geçirdim onu kaybetmemek uğruna çok emekler verdim zamanında beni çok üzdü ama şuanda birbirimizi çok seviyoruz üzmemek adına çok çaba sarf ediyoruz:nazar:
gel gelelim beni düşündüren konuya.. son zamanlarda niyetinin tamamen ciddi olduğunu her fırsatta dile getiriyor bu beni çok fazla mutlu ediyor fakat bir taraftanda düşünüyorum acaba sonu ne olacak diye?
üniversiteyi bu yıl bitirecek normalde geçen sene bitirmesi gerekiyordu fakat alttan dersleri kaldığı için uzadı. bu yıl bitecek okulu fakat daha askerliği + iş bulması diyene kadar epey bir zaman gerekecek bize.. yani maddi olarak hiçbir sıkıntıları yok zaten kendisi tek çocuk arabası var kendine ait ailece birikimleri falanda var annesi zaten memur bir bayan çok anlayışlı hoş birisi.. akraba içerisinde çok sevilen ve efendi bilinen bir kişi sevgilim yani aile olarak bir sorun yok bu arada farklı şehirlerdeyiz aramızda 2.5 saatlik bir mesafe var gelenek göreneklerimizde birbirine çok benziyor yani bu konularda sıkıntı yok ama iş bulma askerlik diyene kadar sanki çok zaman alacakmış gibime geliyor ben aileme ondan henüz hiç bahsetmedim onun annesi dayısı falan beni tanıyorlar.. ben ise aileme henüz bahsetmek istemiyorum eline işini alana kadar.. açıkçası tepkilerini ölçemiyorum öyle baskıcı çok tutucu bir ailem yok kesinlikle ama ben çekiniyorum umarım anlatabilmişimdir..:26:
sizce beni düşündüren nedir yani ben anlayamıyorum onu çok seviyorum mutluyum onunla ve ömrüm boyunca birlikte olmak istediğim birisi:69: ama hep bir soru işareti var aklımda hep bi düşünce yardımcı olun bana:26:

canım ben aileleri karıştırmak içn erken diye düşünüyorum :) anlattıklarna göre hiçbir sorun yok hatta herşey mükemmel. ama dediğin gibi askerlik iş bulma falan hallolsun önünüzde hiçbir engel kalmaz o zaman oturur konuşursunz

canım ben aileleri karıştırmak içn erken diye düşünüyorum :) anlattıklarna göre hiçbir sorun yok hatta herşey mükemmel. ama dediğin gibi askerlik iş bulma falan hallolsun önünüzde hiçbir engel kalmaz o zaman oturur konuşursunz

canımm çok sağol içimi rahatlattın yani ben boş yere sıkıntı ediyorum dimi :26:

Biraz zaman gerekli ya canım işiydi askerliğiydi falan senin canını bu sıkıyor olabilir.Acaba o zamana kadara hayatımızda br değişiklik olur mu vs. bunlar aklına takılıyor olabilir.

bana yazından nedense onunla ilgili tanımlayamadığın bir güvensizliğin var gibi geldi..
öyle sezdim neden bilmiyorum..
umarım aşarsın ve çok mutlu olursunuz.

Bence hiçbir sorun yok ne güzel mutlu bi beraberliğiniz var birbirinizide sevdikten sonra karşınıza çıkan sorunlarıda aşarsınız eminim ben :)

Biraz zaman gerekli ya canım işiydi askerliğiydi falan senin canını bu sıkıyor olabilir.Acaba o zamana kadara hayatımızda br değişiklik olur mu vs. bunlar aklına takılıyor olabilir.

evet canım bende bu sebeplerden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum yani hayat bu ne olacağı hiçbirzaman belli olmaz ondan yana hiçbir şüphem yok fakat içimi tam olarak rahat ettirmeyen düşünce bu sanırım:26:

bana yazından nedense onunla ilgili tanımlayamadığın bir güvensizliğin var gibi geldi..
öyle sezdim neden bilmiyorum..
umarım aşarsın ve çok mutlu olursunuz.

ya aslında ona çok güveniyorum bu defa diğer ayrılıp barışmalarımızdan çok farklı çok ciddiyim diyor açıkca söylüyor bir an önce adımızın konulması için çok çabalayacağım diyor hep onu güveniyorum aslında ama zaman beni korkutuyor ya aklımızda olmayan birşeyler karşılaşırsak diye içim içimi yiyor :14:

Bence hiçbir sorun yok ne güzel mutlu bi beraberliğiniz var birbirinizide sevdikten sonra karşınıza çıkan sorunlarıda aşarsınız eminim ben :)

canımm inşallah dediğin gibi olur yani aşılmayacak hiçbir sorunla karşılaşmayız şu askerlik falanda çok canımı sıkıyor benim:50:

Son düzenleme:
evet canım bende bu sebeplerden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum yani hayat bu ne olacağı hiçbirzaman belli olmaz ondan yana hiçbir şüphem yok fakat içimi tam olarak rahat ettirmeyen düşünce bu sanırım:26:

yazdıklarından kendimi gördüm..
bende uzun bi birliktelikten sonra evlendim...
sana örnek olarak anlatacagım..
tanıdıgımda üniversite hazırlıkta olan eşim 4 yıl üni bitirdi askere gitti geldi.. işini buldu hemen.. yaklaşık 6-7 aylık çalışmanın ardından nişan sonrada düğün 9. yılımızda..
bende senin gibi ailemin karşısına geçip budur sevdiğim demedim.. ama arkadaş oldugumuzu annem biliyodu son 1 2 senede söyledim babamda biri oldugunu duymuştu artık.. ama hep illa o olacak demedim.. hayırlısı dedim.. çünkü hiçbirşey belli olmaz diye düşünüyodum.. zaman ne gösterir bilinmez diyodum... kararsızlık hep vardı içimde.. son ana kadar..
sende anladıgım böyle düşünüyosun.

ozaman ailene anlatmak zorunda değilsin ama baskıcı bi ailen yoksa ailene görüştürügünü söyleyebilirsin..
sana bi zararı olmaz aksine faydası olur.. çünkü ailenin arkanda olması her açıdan destek..

yaniii hiç düşünme bunları.. zaman öyle bir geçiyorkiii.. bakacaksınki askere gitmiş.. egerki lisans mezunuysa zaten 5 ay gözaçıp kapayana kadar geçiyo..
e sonra işi rast gider işini bulursa ozaman işte söz nişan düşünürsünüz..

emin ol sonrası çok daha güzel sevdiginle aynı evi paylaşmak.. dogru insanı bulmak harika bir duygu... :31:

canımm inşallah dediğin gibi olur yani aşılmayacak hiçbir sorunla karşılaşmayız şu askerlik falanda çok canımı sıkıyor benim:50:

Öyle düşününce zor aşılmıycak şeyler gibi geliyor ama inan bence değil sevginizle üstesinden gelceğinize inanıyorum anın tadını çıkar....

yazdıklarından kendimi gördüm..
bende uzun bi birliktelikten sonra evlendim...
sana örnek olarak anlatacagım..
tanıdıgımda üniversite hazırlıkta olan eşim 4 yıl üni bitirdi askere gitti geldi.. işini buldu hemen.. yaklaşık 6-7 aylık çalışmanın ardından nişan sonrada düğün 9. yılımızda..
bende senin gibi ailemin karşısına geçip budur sevdiğim demedim.. ama arkadaş oldugumuzu annem biliyodu son 1 2 senede söyledim babamda biri oldugunu duymuştu artık.. ama hep illa o olacak demedim.. hayırlısı dedim.. çünkü hiçbirşey belli olmaz diye düşünüyodum.. zaman ne gösterir bilinmez diyodum... kararsızlık hep vardı içimde.. son ana kadar..
sende anladıgım böyle düşünüyosun.

ozaman ailene anlatmak zorunda değilsin ama baskıcı bi ailen yoksa ailene görüştürügünü söyleyebilirsin..
sana bi zararı olmaz aksine faydası olur.. çünkü ailenin arkanda olması her açıdan destek..

yaniii hiç düşünme bunları.. zaman öyle bir geçiyorkiii.. bakacaksınki askere gitmiş.. egerki lisans mezunuysa zaten 5 ay gözaçıp kapayana kadar geçiyo..
e sonra işi rast gider işini bulursa ozaman işte söz nişan düşünürsünüz..

emin ol sonrası çok daha güzel sevdiginle aynı evi paylaşmak.. dogru insanı bulmak harika bir duygu... :31:

yazdıklarınız içimi ciddi anlamda rahatlattı çok çok teşekkür ederim öncelikle:71: açıkcası bende illa olacak diye diretmiyorum ailemede diretmemeyi düşünüyorum (büyük konuşmayayım her ihtimale karşı) ailem bu konuda belki anlayış gösterir ama bilmiyorum şu sıralar düşünmüyorum bu konuyu açmayı :26: dediğiniz gibi onunla aynı evi paylaşmak düşüncesi bile beni çok mutlu ediyor :69: sizin işiniz rast gitmiş hep maşallah :nazar: umarım bizdede öyle olur ne bileyim gerçekten zor işer bunlar:50:

Canım hiç canını sıkma şuan gerçkten ilişkiniz çok iyi ve evlilik içinde bazı şeylerin yerine oturması gerek.Zaman dediğin nedir ki su gibi akıp geçiyor.Ben inanıyorum çok mutlu olacağınaa :16:

Öyle düşününce zor aşılmıycak şeyler gibi geliyor ama inan bence değil sevginizle üstesinden gelceğinize inanıyorum anın tadını çıkar....

sevgimizin gücüne sonuna kadar güveniyorum fakat birde hayat şartları var işte umarım herşey yolunda gider çünkü gerçekten bunu çok istiyorum yani ondan başkasıyla böyle bir hayali kurmak imkansız bana

Canım hiç canını sıkma şuan gerçkten ilişkiniz çok iyi ve evlilik içinde bazı şeylerin yerine oturması gerek.Zaman dediğin nedir ki su gibi akıp geçiyor.Ben inanıyorum çok mutlu olacağınaa :16:

canımm çok teşekkür ederim çok :54: zaman işte akıp gider evet inanıyorum fakat herşey yolunda gider bu süreçte umarım bu düşündürüyor beni bi engel mani çıkmasın :14:

canım anlattıkların benım yasadıklarımla benzıyor. Bız lısede tanıstık. Ikımızın unıversıtesı onun askerlg derken tam 8yıl bırbırımızı bekldk. Aılem bastan ıstemıyodu ama ben sevdgm olmasına ragmen hep hayırlısı ddm mutlulugumzn bıyerde kesılcegndn korkuydm. Tabı her ınsan gb bızde tartısıydk arada. Bende nısanlanıyrz ve yuzuklermz takılyo ben ozaman bıle Allahım hayırlısı ddm. Coksukur nısanlıyız ve 5ay sonra ıns.esım olacak. Ins nıkah evlılık bıze huzur getırır ınankı boyle zor bısurecte huzurv ozldm dıysn ama mutluluk verıcı bunu bıl canım

tatlım bence hiç olumsuz şeyler düşünme.. siz ikiniz birbirinizi çok sevdikten sonra herşeyi atlatabilirsiniz.. askerlikmiş iş bulmakmış inan ki arada aşk olduktan sonra bunlara birlikte göğüs germek birlikte atlatmak bile güzel geliyor insana :) unutma her atlattığınız sıkıntıda mutluluğunuz bir kere daha katlanıyor. sen yaşadığın gerçek aşkın tadını çıkar sonuna kadar.. dışarda o kadar çok insan var ki bunu bulamayan. dilerim ki allah sizi hiç ayırmasın :)

güzelim böle şeyleri kafana takman için daha çok erken.napmışsın sen kendini ya..
aşkına sahip çık zaten zamanı geldiğinde herşey istediğin gibi olcaktır..demekki daha zamanınız var.maşşallahh sevdiceğinle bak mutlusunda..
allah ayırmasın :)) tatlım

sevgimizin gücüne sonuna kadar güveniyorum fakat birde hayat şartları var işte umarım herşey yolunda gider çünkü gerçekten bunu çok istiyorum yani ondan başkasıyla böyle bir hayali kurmak imkansız bana

Umarım her şey yolunda gider ama daha bunları düşünme zamana bırak....

Back