- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Bana cok saçma geldi başından sonuna. Yani yaslı teyzeyi arabayla kuaföre götürmek varken neden size teklif ediyor ? Ya da arkadasinizin evinde veya sizin evinizde buluşabilirsiniz tuhaf gerçekten
Cok saçma yani. Alt tarafı bir saç kesecek. Arkadasiniz kendi de yapabilirdi. Kalkacak hali yoksa insan icine de cok cikmiyordur dümdüz saç kesmek ne kadar zor olabilir ki ? Bence kızmakta cok haklisinız. Cok samimi de değilmissiniz ama baskasi icin rica da bulunmayı biliyorKadinin pek kalkacak hali mi ne yokmus
Bilmiyorum sadece yardimi kabul ettim, tanimam etmem kadini
gerisi onun mantigina kalmis, gidecegim iste ayagina
Cok saçma yani. Alt tarafı bir saç kesecek. Arkadasiniz kendi de yapabilirdi. Kalkacak hali yoksa insan icine de cok cikmiyordur dümdüz saç kesmek ne kadar zor olabilir ki ? Bence kızmakta cok haklisinız. Cok samimi de değilmissiniz ama baskasi icin rica da bulunmayı biliyor
Siz fazla iyi bir insansiniz bu kadarı sağlığa zarar lütfen kendinizi kullandirtmayınYani aslinda ben bes dakika yolu gelebiliyorsam sen de düz saci kesebilirsin, ayni mantik
Ikisi de mümkün
Ayni karsiligi veremedim iste yetistirilis tarzima ben
Siz fazla iyi bir insansiniz bu kadarı sağlığa zarar lütfen kendinizi kullandirtmayın
Bahane aramaya gerek yok karşıdaki düşüncesiz değil sizi kullanmak peşinde
İşine gelince getirdiğiniz pastayı almasını biliyor, işine gelmeyince 5dklık yola seni de alayım demeyip kendini yormuyor
Saçı kesin kadına yardım ve Allah rızası için.
Sonra da açıkça konuşun bence işine gelince öyle gelmeyince böyle tek akıllı sen misin diye
Hayır tabi onun sizi alması gerekiyor onun yardım isteği sonuçta. Ben haklı olduğunuzu belirtmek istemiştim yanlış ifade etmiş olabilirim başta onun kendini aldırmaya çalışması üzerine yorum yapmıştımBenim konumla baglanti kuramadim
Simdi evden beni alsin diye düsündügüm icin kullanmis mi oluyorum onu, cok pardon böyle anladim
el alem işte. turk milletide ayıp olmasın dıye eve gırene kadar kapıda beklerBen de öyle düsündüm.
Bir daha da dedim nah getiririm. Yapmam bile.
Ya bes dakika nedir ya. Ki benden istedin yardimi üsülen sen araci oldugun icin senin beni oraya götürmen lazim
Asiri kafam atti. Gidip isimi yapip gelecegim ama yüzüne bakabilecegimi sanmiyorum
Almanlarin zihniyet yapisinda bu tarz konular yok.. alman olsa bosverin derdim ama rus ve ukraynalilar bize benzer. Yani sürekli siz iyilik yapiyorsaniz ve size ters gidiyorsa ozaman mesafenizi koruyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?