- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
bu avrupalı insanlar bir tuhaf olabiliyor cidden.
işe gelince hiçbir şeyi "düşünemeyebiliyorlar" ama sizden bir yardım istemekten de çekinmiyorlar.
aman neye canım beş dakikalık yol için sinirlenmeye değmez.
ama pasta masta istediğinde de gel al deyin bir dahakine.
Ben de öyle düsündüm.
Bir daha da dedim nah getiririm. Yapmam bile.
Ya bes dakika nedir ya. Ki benden istedin yardimi üsülen sen araci oldugun icin senin beni oraya götürmen lazim
Asiri kafam atti. Gidip isimi yapip gelecegim ama yüzüne bakabilecegimi sanmiyorum
umarım teyze kestiğiniz saçtan memnun kalır.
bu sefer de iyi kesememişsin deyip sinirlerinizi bozmasa bari
Farkindaliginiz gayet guzel. Yeterince iltimas gecmissiniz belliki cok naif iyi bir insansiniz. Ama bazen karsi taraf bu anlamda algi becerisi dusuk olabiliyor. Evet gerilebilinir bir konu gayet dogal
Bundan sonra o hanim icin bir hamlede bulunmayin bence yeterli
Benim bi arkadaşım da kendini evden aldırıyordu bize gelirkenmeğer yıllardır beni kullanıyormuş. sonuç erkek arkadaşı için benimle küstü 4 senedir konuşmuyoruz çocukluk arkadaşımla
Keşke deseydin "e bana 5 dk mesafedeymiş geçerken beni alsan daha mantıklı" diye
Ay lafa bak ya. Haspa. Çok itici biri cidden de. Ben olsam kullanıyorum ama sağ ayağım ağrıyor basınç uygulayamıyorum geçerken beni al aksi halde gelemicem derdim. Onu getirtirdim yani kapıma. Bence hala geç değilse yap bunuSinir aninda diyemedim böyle, birden cok kirildim zaten
Teklif edemem böyle seyleri zaten
Fazla gruruluyum galiba, ki bana sunu yazdigi icin cok sinirlendim araba kullanamiyormusun yoksa dedi
Orada cok sinirlendim
Ehliyet aldigimi biliyor, ama laf sokar gibi dedi
E o pasta isteyecek, yardim teklif edecek samimiyetteyse, sen niye gel beni al diyemedin?
Ay lafa bak ya. Haspa. Çok itici biri cidden de. Ben olsam kullanıyorum ama sağ ayağım ağrıyor basınç uygulayamıyorum geçerken beni al aksi halde gelemicem derdim. Onu getirtirdim yani kapıma. Bence hala geç değilse yap bunu
Canımcım kendimden biliyorum bende zaman zaman üstünden zaman geçer niye demedim diye düşünür dururum. Eskiden daha çok yapardım. Gurur anca bizi yoruyor. Karşı tarafın haberi bile yok. Bide bu yabancılar bazen bize göre fazlaca düşüncesiz kalabiliyor. Yetişme tarzı galiba.Benim almancam öyle hazir cevap verecek kadar iyi degil birincisi yani öyle muhabbetimiz falan cok yok, ailecek bulusuyoruz. Ama diyememe sebebim kirilmam. Tamamen benim malligim.
Bana direk sen araba kullanamiyormusun diyince grur yaptim. Cok gereksiz bir cikisti.
Gel beni al diyemedim böyle yazinca.
Bence abartılacak bir durum yok.Madem size 5 dk. kendiniz gidin ne olacak.Öyle kırılıp bozulacak üzülecek bir durum göremedim.
Yani gelip sizi alsa beraber gitseniz iyiymiş,ama olmadı diye size ihanet etmiş gibi düşünmeye gerek yok.Fazla alıngan geldiniz bana.
Canımcım kendimden biliyorum bende zaman zaman üstünden zaman geçer niye demedim diye düşünür dururum. Eskiden daha çok yapardım. Gurur anca bizi yoruyor. Karşı tarafın haberi bile yok. Bide bu yabancılar bazen bize göre fazlaca düşüncesiz kalabiliyor. Yetişme tarzı galiba.
Bu olay seni iyilik yapmaktan alıkoymasın. İnsanların geneli yeterince duyarsız zaten iyilikten vazgeçmemek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?