• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedenini anlamadım !!!

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
kızlar görümcemle aramızda 1 hafta fark var oda hamile...
görümcemin oğlu askereden izine gelmişti geçen hafta aradım filan sonra çocuk askere geri gitti Allah kavuştursun demek için aradım dün
telefonu açtı ne yapıyorsun dedim komşuya geldim dedi komşuda oturyorum dedi sesi yankılı geliyordu
Allah kavuştursun oğlunla dedim sağol dedi ravdevuya gidecektin bebiş nasıl dedim bebiş iyi 1 yada 2 hafta sonra sezerana alıcak doktor dedi
bende daha erken değil mi filan dedim oda kısa kesti ne ise
sonra akşama doğru bir telefon geldi küçük görümcem gözümüz aydın kzıımız doğdu dedi
ne ! :53: :53: :53: dedim
ama ben gündüz konuştum onunla komşudaydı dedim
yok doğurdu dedi
benden neden sakladı ki doğuma geldiğini??
valla hiçç anlamadım
sizce neden??
tecrübelisinizdir siz ben valla anlamadım valla billa

görümcemin oğlu askereden izine gelmişti geçen hafta aradım filan sonra çocuk askere geri gitti Allah kavuştursun demek için aradım dün
telefonu açtı ne yapıyorsun dedim komşuya geldim dedi komşuda oturyorum dedi sesi yankılı geliyordu
Allah kavuştursun oğlunla dedim sağol dedi ravdevuya gidecektin bebiş nasıl dedim bebiş iyi 1 yada 2 hafta sonra sezerana alıcak doktor dedi
sonra akşama doğru bir telefon geldi küçük görümcem gözümüz aydın kzıımız doğdu dedi
yok doğurdu dedi
valla hiçç anlamadım
sizce neden??

canım belki seni heyecanlandırmak istememiştir.sen de hamilesin diye seni düşünmüştür diycem ama yine de garip davranmış.daha öncede oldumu böyle bişeyleri sakladığı.bizimde annemin dayısı var.aslında çok yakınızdır birbirimize yani biz öyle zannederdik ama düğün yaptılar en son biz duyduk,dükkan sattılar bizden sakladılar araba almışlar yine herkesden sonra biz duyduk.nedense bütün sülalenin haberi oluyor bir bizden saklıyorlar.hayır borç falan isteyecek durumda değil çok şükür annemlerin durumu iyi.ama ne düşünüyorlarsa artık herşeyi saklıyorlar.bizde baktık durum bu artık sormuyoruz,ilgilenmiyoruz.hiç kafamızada takmıyoruz.sende hamile halinle düşünme boşver.ne düşünüp sakladıysa artık kendi bilir.görmeye gittiğinde ağzını ararsın sen komşuda değilmiydin ne ara oldu doğum dersin.bakalım ne cevap verecek...

Bence seni heyecanlandırmak istememiş olbilir.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence seni heyecanlandırmak istememiş olbilir.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inşallah öyledir çok gücüme gitti

canım belki seni heyecanlandırmak istememiştir.sen de hamilesin diye seni düşünmüştür diycem ama yine de garip davranmış.daha öncede oldumu böyle bişeyleri sakladığı.bizimde annemin dayısı var.aslında çok yakınızdır birbirimize yani biz öyle zannederdik ama düğün yaptılar en son biz duyduk,dükkan sattılar bizden sakladılar araba almışlar yine herkesden sonra biz duyduk.nedense bütün sülalenin haberi oluyor bir bizden saklıyorlar.hayır borç falan isteyecek durumda değil çok şükür annemlerin durumu iyi.ama ne düşünüyorlarsa artık herşeyi saklıyorlar.bizde baktık durum bu artık sormuyoruz,ilgilenmiyoruz.hiç kafamızada takmıyoruz.sende hamile halinle düşünme boşver.ne düşünüp sakladıysa artık kendi bilir.görmeye gittiğinde ağzını ararsın sen komşuda değilmiydin ne ara oldu doğum dersin.bakalım ne cevap verecek...

umarım öyledir
eniştemi aradım hayırlı olsun demeye sabahtan beri hastanede uğraşıyorum dedi
yani ben konuştuğumda hastanedelermiş :(

Son düzenleme:
yok doğurdu dedi
valla hiçç anlamadım
sizce neden??

heyecanlandırmamak ıçındır cnm malum son haftalardasın
saglıklı dogumlara ınş...

Bence de heyecanlanmaman için söylenmemiştir sana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok doğurdu dedi
valla hiçç anlamadım
sizce neden??

Kotu düşünme hemen
Dogum yapmak uzere sonucta . Anlayış goster biraz normal bi durum deilki

heyecanlanmaman içindir senin de doğum yakın olduğu için

Doktorlar kesin bise soylememistir, o da ortaligi ayaga kaldirmamak seni de heyecanlandirmamak istemistir. Kotu niyet yok

heyecanlandırmamak ıçındır cnm malum son haftalardasın
saglıklı dogumlara ınş...

Bence de heyecanlanmaman için söylenmemiştir sana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heyecanlanmaman içindir senin de doğum yakın olduğu için

Doktorlar kesin bise soylememistir, o da ortaligi ayaga kaldirmamak seni de heyecanlandirmamak istemistir. Kotu niyet yok

evet heyecanmayim korkmayim diye kv ve kp soyletmemis..
icim rahatladi :))))))

Back