Nedeni belirlenemeyen(İdiyopatik) Hirşutizm

dreamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
294
1
66

Merhaba arkadaşlar. Resimdeki kız gibi her yerimde kalın kalın kıllar çıkıyor, üst kol ve diz altlarımda da var tabi. Uzun süredir bununla uğraşıyorum. Göğüslerim yok denecek kadar küçük. Saçlarım dökülüyor. Omuzlarımda sivilce çıkıyor. Boyum 166 cm, Kilom 54. Kilo sorunum yok ve adetlerim düzenli. Ama hormon testlerim hep normal çıkıyor. Ultrasonda yumurtalıklarım ve böbreküstü bezlerim sorunsuz gözüküyor. İlaç tedavisi gördüm ama ilaçlar fayda etmedi. Aldactone aşırı kanama yaptı, bıraktım. Bu sefer de kilo sorunum olmamasına rağmen glifor verdiler ama hiçbir işe yaramadı. Neden böyleyim Ben gibi olanınız var mı aranızda Çok çaresizim .. :18:

Aynıyım vücudumun her yerinde dikkatini çekerim tahmin edebilceğin edemiyceğin her yerde kıl tüy ne ararsan var koyu tneliyim belli olmuyo allahtan çok fazla bendede bi hormon bozukluğu falan yok ailemdede var benim gibiler zaten.18 ime falan gelince lazere gidicem hemen yapıcak bişey yok aynı durumdayım inan :/

Hiç ilaç kullandın mı peki?

hala üye misin bilmiyorum ama ben de böyleyim. demekki nedeni buymuş horman vs. herşey yaptırdım bişey çıkmadı. yani çok aşırı değil uzaktan görünmüyor ama yakından bütün vücudumu kaplayan siyah tüyler ve yer yer önceden alınmış ve çıkmış gibi kıllar var. göğüs ucumun çevresinde bile. ben şuan yüzüm için lazere gidiyorum. yaklaşık bir yıldır gidiyorum ama hiç bir etkisi olmadı. vücudumdaki tüyler daha kalın ama kıl olmadıkları için lazer etki etmez. bir ara bacağımın küçük bi bölgesine tüylerimi almadan karınca yumurtası yağı sürmüştüm ve baya dökülmüştü(bikaçkez sürdüm). şuan tek umudum bu yağ. vücudumdaki tüyleri sir ağdayla aldırıp bu yağla 3-4 gün masaj yaparak sürücem. benim yağ orjinal ama bi daha nasıl bulurum bilmiyorum çünkü küçük bi şişe. belki duymuşsundur bilmiyorum ama ben bu yağı tavsiye ederim benimkinin markası tala ve kapağının üztünde kırmızı bişey yazıyor. bacak gibi kalın kıllı yerlere lazer yaptırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…