- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
- Konu Sahibi pelincikcik
Nişanlıyım , çalışıyorum ,ailemle yaşıyorum hepsine şükür yanımdalar ,hayatımda biri var, para kazanıyorum ama hep olduramadığım şeyler var hayatımda ,nişanlımla aram ara ara bozuluyor birbirimizde modu düşük insanlar haline geldik düğünümüz olucak hiç heycanlı değiliz düğünle ilgili alışveriş yapılcak hiç istekli ve hevesli değiliz , işyeri desen sürekli bi sorun en ufak bişeyden ben sorumlu tutuluyorum arefe günü bile hala çalışıyoruz kaçta çıkıcağımız belli değil başka iş bulma imkanım yok çalışmakta zorundayım ,düğün alışverişi için izin almakta benden mevkii olarak alt kademe de olan biriyle sürekli paslaşmak durumundayız ve o sürekli benim işimin olcağı zamanlar izin kullanmak istiyor ben erteliyorum nişanlımın ailesi benim ailem hep benim müsaitlik durumumu bekliyor gelinlik provası için 3 kez iptal etmek zorunda kaldım ,ailede evin küçüğü olarak evlenceğim için ablama karşı kendimi mahçup hissediyorum ,ben evlenince ailem ne olcak diye düşünüyorum ablam evle annem babamla ilgili olmadı hiç bir zaman annem babam çok yalnız çok üzülüyorlar evde hep kavga ,yaşadığımız yerde akrabamız yok bi bayram telaşemiz yok içim hep buruk istediğim düşlediğim şeyler hep yarım hayallerimin önünde hep bi engel çocukluğumdan beri kıramadığım bir kabuk var hiç bir zaman önce ben diyemedim şu hayatta herkesi düşünmekten rahatsızlıklarım oluştu bi arkadaşıma dostuma bu kadar özelimi anlatamadım anlatsam da sanki süregelen bi olumsuzluk beni takip ediyormuş hissi var üzerimde biri beni lanetlemiş büyü yapmış gibi hissediyorum sanki bu insanın hayatında hiç bir şey iyi gitmesin diye yazılmış kaderim bazen diyorum şu kıyamet kopsun artık öleyim , bi hiçliği yaşıyo gibiyim