Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmiyorum bitti diyorsa uzatma. Doncekse döner kendi zaten pesinde kosmana gerek yok. Gecmise takilip duruyorsun yok hastayken oyle yapti, yok boyle korudu... Bunlarin olmasi sonsuza dek o iliskinin sürecegi ve sevginin bitmeyeceği anlamina gelmiyor.
Iliskide herkes fedakarliklar yapabilir, çok sevebilir ama sevgi tükenebilir bittiyse bitmistir artik bunu kabul edin.
bitebilir ama 2 günde mi biter seni seviyorum ve hep seveceğim unutma dedikten sonra bir anda ışık mı çakar o kadar kolay mı?
birbirimizi sevdik en azından öyle sanıyordum. ama bir süre sonra bana karşı tavırları değişti hiçbir neden yokken hep geçmişi kurcaladı beni üzecek şeyler söyledi ve sonra üzülüyorum diye kızdı. son hali saçma ve çirkin evet ama bu güzel şeyleri silmedi içimde. bir sarılsa mutlu edecek insan bende iyi değilim değip çabalamadan vazgeçti. seni seviyorum ve hep seveceğim dedikten sonra terk edip seni sevmiyorum dedi. böyle bitmesini anlayamıyorum 2 günde ne değişti ?
bitebilir ama 2 günde mi biter seni seviyorum ve hep seveceğim unutma dedikten sonra bir anda ışık mı çakar o kadar kolay mı?