- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman annenlerle ciddi bi konusma yap ve once kendin sonra cocuklarin icin acilen bi uzmanla görüş.. Zaman kaybetme..Canim ben zaten kendi evimde yasiyorum.ailemle degil.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun, çok zor bir süreç..
Size yüklenmek istemem, ama oğlunuza düşkün olmanız beni burdan bile olduköa rahatsız etti. Ergen olan, bir iki sene içinde hayatını şekillendirecek bir kızınız var ve kim bilir o bunu ne kadar çok hissetti. Onun yerinde olsam asla sizinle yaşamaz, ananeyle yaşardım, net. Hiçbir çocuk daha az sevilmeyi hak etmiyor. Onun açısından bakın? Travma geçirmiş bir anne, aldatam bir baba, daha çok düşkün olunan erkek kardeş? Kimi var o genç kızın? Lütfen destek alın. Anne olmak, boşanmış oşmak, aldatılmış olmak zor. Ama dik durmak zorundasınız.
"Kizina yollu muamelesi yapıp.." cümlesi olmadı bence.Eski konularından da hatırlıyorum; hep kızına aşırı tepki gösteren, kırmızı ruj sürüp face'e fotoğraf attı diye kızına yollu muamelesi yapıp ortalığı ayağa kaldıran biriydi. Oğluna sarılıp uyuması da zıt yönde ayrı bir manyaklık. Aldatılmak elbette zor ama konu sahibi bu konuyu dramatize edip durdu. Benim annem de bu kadar zayıf, mızmız, her şeyi abartan biri olsa ben de sinir olurdum. Bir türlü ayağını sağlam basıp kendine gelemedi.
Kardes kiskancligi her yasta oluyor malesef kirpicim.
Elalem ne der korkusundan hersey yoksa bin beterini yaparSen de cok dogru yapiyorsun. Kizini sevmeyen torununu sevmez bence tamamen gostermelik.
Aynen öyle yapıyordu, hafif bile kaldı."Kizina yollu muamelesi yapıp.." cümlesi olmadı bence.
O ruj meselesinde yollu dedigim yeri bana hatirlatirmisiniz.yoksa intrrnrtte onu en az 10 erkekle cins3l iceeikle k9nusurken yakaladigimdaki tepki olmasin.Eski konularından da hatırlıyorum; hep kızına aşırı tepki gösteren, kırmızı ruj sürüp face'e fotoğraf attı diye kızına yollu muamelesi yapıp ortalığı ayağa kaldıran biriydi. Oğluna sarılıp uyuması da zıt yönde ayrı bir manyaklık. Aldatılmak elbette zor ama konu sahibi bu konuyu dramatize edip durdu. Benim annem de bu kadar zayıf, mızmız, her şeyi abartan biri olsa ben de sinir olurdum. Bir türlü ayağını sağlam basıp kendine gelemedi.
Yapicam dediklerini....cnm.tesekkur edwrim.Nice şu kk'da en şaşırdığım olaylardan birisi senin boşanıp kendi ayaklarının üzerinde durman. Genel olarak evhamlı ve aşırı duygusal bir yapın olduğu, bir de uzun süredir ev kadınlığına alıştığın için, hayatta tahmin edemezdim boşanıp kendi hayatını kurmaya cesaret edebileceğini o yüzden tebrik ediyorum seni, bu açıdan gurur duyulacak ve örnek alınacak bir kadınsın.
Çocuklar konusunda endişelerini, üzüntünü, sevgini biraz içinde yaşamayı onlara yansıtmamayı dene. Hertürlü ilişkide iletişimin ve duyguların ön planda olması gerektiği iddia edilen bir çağdayız o yüzden tuhaf gelebilir bu önerim ama senin durumunda işe yarayacaktır. 1.si çocukların tam ergenlik çağında sen ne kadar sever , üzerlerine düşersen o kadar kaçar, ne kadar cool durursan o kadar sana yaklaşırlar bu dönemde. Zaten oğluna bu kadar düşkünken onun babada kalması, kızın sende kalması bu durumu açıklamıyor mu? Kızın belli ki seni çok seviyor sen ne kadar anne-kız ilişkisi kuramadık desen de. Çocuklarına babalarını şikayet etme, onların yanlarında sanki heran kapıdan içeri malum kadın girecekmişçesine güçlü ve neşeli görün. Öyle bazaya yatıp kalmayın, eve kutu oyunları, playstation, iskambil vs. Beraber oynayabileceğiniz oyunlar al, sirekli bir aktivite içinde olun oğlun sen kızın bir aradayken. Buarada 7/24 ders çalışılarak hazırlanılmaz sınava kızını ders çalışması gerek diye aktivitelerin dışına itme, mesela o da seninle tatile gelebilir 1 haftalığına hiçbirşey kaçırmaz.
Kizinızın hayatını buraya dökmek zorunda mısınız ya sizi savunuyordum fakat hakliyken haksız duruma düşüyorsunuzO ruj meselesinde yollu dedigim yeri bana hatirlatirmisiniz.yoksa intrrnrtte onu en az 10 erkekle cins3l iceeikle k9nusurken yakaladigimdaki tepki olmasin.
Şimdi gördüm fotoğrafları. Size tepkim hala devam ama bu bayana daha fazla tepkiliyim suan. Yaptığı son yorumla normal olmadığını görüyorum. Sağlam bi psikoloğa gitse iyi olucak