bravo her şeyin en iyisini sen biiyorsun, erkeği merkeze koyma kısmından sonrasını okumayacağımı bildiğin için son cümlene iliştirmiş olmanı da ayrı alkışlıyorum ama :)KudrAlobar orada seni yargilamadi. Kimse yetişkin bir insanin, sevdiği birinin evine gitmesini yargilamiyor. Orda anlatilmak istenen şey, hasta biri tabiki flört ettiği kişiyi yaninda istemez. Flört edende zaten haldur huldur gitmek istememesi lazim. Resmen niye kardeşini istedi de beni istemedi düşüncedesin. Ve işin dahasi, adam bu düşünceni, ona gitmek istediğini biliyor. Ve eğer kardeşi geldi diye yalan atiyorsa, sirf senin gelmeni engellemek için yapiyor. Adam kafasi rahat olsun istiyor, sweat ile gezip, kendi halinde olmak. Galiba adam senin bunu anlayiş ile karşilaşacağini düşünmedi
Ve haklida çikti. Ilginç ki o kadar şüpheci olmana rağmen, kendine gelince çok kolay yalan atiyorsun.
Burda hiçkimse gidip yeni flört ettiği adamin kardeşinin gizlenmiş instasina bakmaz. Istediğin kadar banada, tüm kk'de atip tutabilirsin ancak bu ağir bir takınti olduğu gerçeğini değistirmiyor. Bu şekilde hep erkeklerdede sadece suç bularak asla sağlikli bir ilişkin olmaz.
Bu takıntilarin, erkeği merkeze koymak ve şüphe ile yaklaşmak nereden geliyor? Onun üzerine git ve iyi bir psikolog ile durumu çöz.
şunu anlamıyorum neden burada konu benim takıntıma evrildi?
yani kime suç buluyorum bulmuyorum bundan size ne ki?
hala yargılamaya devam ediyorsun yazdıklarınla.
adamın yalan atması normal, benim şüphe ile yaklaşmam anormal geldi yani.
ben nasıl sağlıklı ilişki kurarım diye mi soruyorum burada? yani sırf dikkat çekmek beğeni toplamak için enteresan yorumlar yazmanı anlıyorum ama benim sorunuma çözüm değilsin, üzgünüm.
tanımadan etmeden erkeği merkeze koymak demek ne demek yahu? allah aşkına başka diyalog olmasın aramızda, seni gözardı ediyorum kusura bakma.