• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden ya

Bağışıklık güçlendirmek iyi fakat etkisi yok ya benim kendime baktığım gibi kimse bakmazdı o zamanlar zencefil zerdeçal bal pekmez limon karbonatlı tuzlu su çörekotu yağ tarçın sirke vs vs sürekli bişeyler yiyip içiyordum o gün rahattım sonraki gün yine berbat boğaz spreyi ve burun spreyim artık benim için su içmek gibiydi çok zararlıydı ama onlardan vazgeçemiyodum ay ne kötüydü ya aklıma geldi bak şimdi 😂

nasıl guclendirebilirim canım beslenmem iyi hatta haddinden fazla iyi :d
Eczanelerde bagisiklik sistemini guclendirici ilaclar var. Ben bu tip konularda doktora gidip onun tavsiyesi ile ilac kullanmayi tavsiye ederim her zaman. Ben D, C ve B vitaminleri kullaniyorum. Ancak sizin demir depolariniz da bos olabilir, usumeniz sanki demir ihtiyaciniz oldugu icinmis gibi. Ancak tahlil yaptirmadan bilemezsiniz bunu. Bir doktora gidin. Demir eksikliginuz varsa B12 de almanizi tavsiye ederim demirin yaninda. Ama lutfen bir doktora gidin.

Eczanelerde bagisiklik sistemini guclendirici ilaclar var. Ben bu tip konularda doktora gidip onun tavsiyesi ile ilac kullanmayi tavsiye ederim her zaman. Ben D, C ve B vitaminleri kullaniyorum. Ancak sizin demir depolariniz da bos olabilir, usumeniz sanki demir ihtiyaciniz oldugu icinmis gibi. Ancak tahlil yaptirmadan bilemezsiniz bunu. Bir doktora gidin. Demir eksikliginuz varsa B12 de almanizi tavsiye ederim demirin yaninda. Ama lutfen bir doktora gidin.
hangi bölüme gideyim canım

bir insanın neden en en en ufak soğukta boğazları şişer felakate acır su bu içemez ve neden cigerden cigerden öksürmeye başlar ...iki haftadır soğuk algınlığı semptomalriyla uğraşıyorum emzirdigim için ilaç kullanmıyorum ..tam hafiften rahata erdim gibi oldu bu akşam bı duş aldım sonrası yine sıkı giyindim saçımı kupkuru kuruttum ve şuan boğazların yeniden açıyor ve yeniden öksürmeye başladım..bunu onlemek içi doktora gidilir mi böyle bir tedavi varmı ..hastalık gelmeden defi için :dd göğüs hastalıkları hastanelerine mi basvuryaim KBB ye mi ilk etapta nereye gideyim .... neden bukadar hassas ciğerlerim bogazlarim doktora ne diyecem ben..kendimi kocaman bir marul gibi hissediyorum giydiklerimden..çünkü üşüyorum hasta gibiyim heoo hepo böyleyim. şu oetek yanan evde orta incelikte bişe giysem cigerdrn cigerden oksuuruk başlıyor ve bogaz acısı ..aynı şeyleri yaşayan varmı nasıl basediyorsunuz?
bir tatlı kaşığı çörek otu yağı için anında etki gösteriyor

Bağışıklık güçlendirmek iyi fakat etkisi yok ya benim kendime baktığım gibi kimse bakmazdı o zamanlar zencefil zerdeçal bal pekmez limon karbonatlı tuzlu su çörekotu yağ tarçın sirke vs vs sürekli bişeyler yiyip içiyordum o gün rahattım sonraki gün yine berbat boğaz spreyi ve burun spreyim artık benim için su içmek gibiydi çok zararlıydı ama onlardan vazgeçemiyodum ay ne kötüydü ya aklıma geldi bak şimdi 😂
nasıl aştin ya peki bunları ..öğünler aklıma geldi dedigine göre artık ihtiyacın yok onlara ..bozgaz spreyi benimde hep çantamda

Aynı ben öyleydim haftada 2 kere boğazım şişerdi anjin olurdu sürekli bi antibiyotik kullanma sürecim olurdu bi kış boyu 2 defa antibiyotik kullanıyodum saçlarımı yıkadığım gece boğazım şişerdi polar üstüne hırka giyip uyurdum benimle herkes dalga geçerdi kronik burun tıkanıklığım vardı tabi tek çare ameliyattı ameliyat oldum et aldırdım eğri kemik kırdırdım ve hepsi tamamen kesildi ne boğazım şişiyo ne burnum tıkanıyo ne bişey çok şükür vücuduma sadece eziyet etmişim senelerce KBB ye bi gitmenizde fayda var ya bademcik ya burunda sorun
canim burnumdan ameliyat oldum zaten benim yapıldı ama şimdi yine aynıyım bademcikler de ozaman sorun var neguzel duzelmissin ya ....banyo yapmaya korkuyorum kışın ava gider gibi giyiniyorum banyodan sonra işin kötüsü eşimde var evde buz gibi soğuyacak benden adam hiç bişey hissetmiyordur cinsellik konusunda benden

nasıl aştin ya peki bunları ..öğünler aklıma geldi dedigine göre artık ihtiyacın yok onlara ..bozgaz spreyi benimde hep çantamda
Ya yine bağışıklığım güçlensin diye yiyorum tabi yine bunların bi çoğunu malum korona belası ama boğazım şişmesin diye değil artık :) o zaman bademcik sorunu var burun değilse muhakkak kbb ye git kendine eziyet etme benim de eşim artık dalga geçiyordu benimle uzun hırka giyiyodum yatarken battaniyeyle yatıyosun derdi adam sarılcak ben lahana gibiyim 😂 çok iyi anlıyorum seni ama bi çaresi vardır muhakkak doktora görün normal değil durum çünkü

Back