Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kişisine göre değişebilen bir konu...mutluluğu ve huzuru maddiyatta aramayan bir insan olarak eşimin verdiği bir buket papatya,benim için tektaştan çok daha anlamlı...a.s.
bende tek tası begenmeyenlerdenım hıc hosuma gıtmıyor ben degsık seylerı severımmmmm tek tas bana gore cok sıradan
tek taş he zamanında alınan taşlardan sonra bana tek taş boş bır anlam ıfade edıyor yanı teksın vs yalaan en azından benım ıcın yalan bunlar.taş a bakarak hayalperest yaşayamam ayy cok gergınım tam zamanında okudum neyse şu sınır anımda duşuncelerımden ellerıme dokulen yorumlarım bunlar oldu belkı daha sakın olsam azıcık daha olumlu yazardım herkese hayırlı bayramlar
kızlar tek taş o kadar da matah bir şey değil. tabi bir evden ,arabadan çok daha ucuz. duyduğum kadarı ile 350 milyon lira ile 10 milyar arasında değişiyormuş fiyatları.düğünde,nikahta ha size altın takmışlar ha tek taş.ikisi de aynı fiyata denk geliyor. hatta tek taş burma bileziklerden ,altınlardan daha bile ucuza mal oluyor .:)
Tabi önemli olan yüzük,altın falan değil.onlar sonradan da elde edilebilir.ama önemli olan mutluluğu ve huzuru yakalayabilmeka.s.