• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Tek Taş ?

ferday

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
492
3
296
Balıkesir
Canlarım biz bayanların bir çoğu için eşimizin ya da sevgilimizin (reklamda söylendiği gibi bana küçük bir şey alsan yeterli) tek taş alması belki de bir evden ya da arabadan daha kıymetli gibi yanılıyor muyum yoksa? Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.sevgilerimle

evet tek tas evden ve arabadan daha değerli çünkü çok güsel duruyoo yhaa parıl parıll küçücük bişey yhaa :D:D:D:D

kişisine göre değişebilen bir konu...mutluluğu ve huzuru maddiyatta aramayan bir insan olarak eşimin verdiği bir buket papatya,benim için tektaştan çok daha anlamlı...a.s.

ya sanırsam ki bu kadın kısmını onure eden birşey yanı ne kadr hoş bi tek taş olursa taşımasıda o kadar guzel, o erkeğin kadına güvendiğinin işareti -ben sana tek taş alacak kadar anlamlısın yanı seni o kadar seviyorum- ifadesi galiba ee pahalıd aolursa demekki paraya kıymış die düşünüyoruz yani değermişiz behh :D o zaman takmak daha keyifli

evet tek taş çok önemli benimde var düz alyansıma ayrı bi hava katıyo :)) ama teğiştiricem taşlı tektaşlar var kenarları tabe

sanırım tek taş bir tanesin,çok değerlisin felan anlamında olmalı benim de tercihim tek taş:icecream: :icecream:

bende tek tası begenmeyenlerdenım hıc hosuma gıtmıyor ben degsık seylerı severımmmmm tek tas bana gore cok sıradan

Valla tek taş almayı düşünüyosa, biraz daha kasıp 5 taş sıra alsın :)) bu daha hoş olur benim için:)

tek taş he zamanında alınan taşlardan sonra bana tek taş boş bır anlam ıfade edıyor yanı teksın vs yalaan en azından benım ıcın yalan bunlar.taş a bakarak hayalperest yaşayamam ayy cok gergınım tam zamanında okudum neyse şu sınır anımda duşuncelerımden ellerıme dokulen yorumlarım bunlar oldu belkı daha sakın olsam azıcık daha olumlu yazardım herkese hayırlı bayramlar

tek taş he zamanında alınan taşlardan sonra bana tek taş boş bır anlam ıfade edıyor yanı teksın vs yalaan en azından benım ıcın yalan bunlar.taş a bakarak hayalperest yaşayamam ayy cok gergınım tam zamanında okudum neyse şu sınır anımda duşuncelerımden ellerıme dokulen yorumlarım bunlar oldu belkı daha sakın olsam azıcık daha olumlu yazardım herkese hayırlı bayramlar

samyeli canım ne oldu?Neden gerginsin ya?Olsun istediğin yorumu yapabilirsin sen bugün kendini iyi hissetmiyorsun anlaşılan.Allah yardımcın olsun.

Benim için tektaş okadar önemli değil bir yüzüğe çok para vermeyi anlamsız buluyorum benim tek taşım altın eşim doğumgünümde hediye etmişti benim için pırlanta kadar değerli ben arabayı evi tercih ederimyerimseniben

zengin erkekler için tek taş almak çok kolay tabi teksin ilksin de boş yani
ama durumu çok parlak değilidir ve uzun zaman para biriktirip almıtır onun değeri paha biçilemez olur.
ve kişiye göre değişir. mesela bana tektaş almasada olur. tek olduğumu hissettirsin yeter.

kızlar tek taş o kadar da matah bir şey değil. tabi bir evden ,arabadan çok daha ucuz. duyduğum kadarı ile 350 milyon lira ile 10 milyar arasında değişiyormuş fiyatları.düğünde,nikahta ha size altın takmışlar ha tek taş.ikisi de aynı fiyata denk geliyor. hatta tek taş burma bileziklerden ,altınlardan daha bile ucuza mal oluyor .:)
Tabi önemli olan yüzük,altın falan değil.onlar sonradan da elde edilebilir.ama önemli olan mutluluğu ve huzuru yakalayabilmeka.s.

çok haklısın bende de var ama kavga edince valla sıpıtıp atıyorum bir kenara yani önemli olan mutlu huzurlu olmak yerimsenibenyerimseniben

Tek taşımı kendim almıştım eflenmeden önce...(kaybettim gerçi)
Bencede önemli degil ama kadın milleti işte illa olsun istiyor...

Back