Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
neden sosyalleşemiyorum?? benim gibi içine kapanık olan varmı?
Sayılı ama düzgün arkadaşlarım var. bir yerlere çağırsalar giderim ama çağıran yok. Ben birşeyler yapalım deyince kimse yanaşmıyor. spora gidiyorum ama orada da girişkenlik gösterip yeni birileriyle tanışmadım. offf... çok sıkıcıyımm...
Senden hiçbir farkım yok gelşen dünya artık evde oturmayı istemiyor sürekli aktive girişken olmak gerektiğini eskiye oranla daha fazla hissediyorum.Boş muhabbetlerle ömür harcamak istemıyorum.Gelişime yarar sağlıcak etkilinlkler yapmak için arkadaş kaçınılmaz.
Ben de sizdenim evden çıkmak gelmiyor içimden Geçenlerde arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı çağırdı kalabalık olur diye canım istemedi bahane uydurdum gitmedim Liseden arkadaşlar toplanır sürekli hiç gitmem sadece bir kere gittim ev kuşu oldum iyice akşamları yürüyüşe çıkayım hava alayım en azından diyorum ona bile üşeniyorum ne olacak benim bu halim
Bende de insanların yanında heycanlanma huyu var ve birisi bana a dese ben hemen kızarıyorum utanıyorum bi şeyler oluyo bazen kendime güvenim tam oluyo gayet rahat oluyorum bazende özgüven sıfır modda oluyorum ama kalp atış hızım genelde de çok yüksek ağzımdan çıkck gibi atıyo o yüzden toplum iiçine girerken dideral diye bi ilaç var onu kullanıyorum
bisey diyim mi zaten az oz arkadasin olsun yeter gercekten ben buna karar verdim. arkadas sayisi arttikca samimiyet azaliyo ikiyuzlulukler basliyo o yuzden bi iki tane cok yakin arkadasi olan bir asosyal olarak asosyal olmaktan gurur duyuyorum