NEDEN OLMUYOR NEDEN :( başarısız tüp bebek yaşayanlar..

ben birşey merak ediyorum bende ilk denememden negatif sonuç almıştım şimdi ikincisi için tedaviye başlıyorum.ama aklıma takıldı.bana bugun iki tane ilaç yazıldı biri folik asit biliyorum ama diğeri yazz 24+4 diye bir ilaç.bu ikincisi d.kontrol hapı olarak kullanılıyor.diye biliyorum.daha önce böyle tedavi olanlar varmı? lütfen bana yardımcı olun.

merhaba arkadaşlar konuyu görünce yazmak istedim,9 yıllık evliyim ve tam 9 yıldır çaba sarfediyorum olması için bugüne kadar 5 aşılama,laparoskopi ameliyetı,5 tüp bebek denemesi sonuç kocaman bir sıfır nedenmi bilinmiyor gereken tahliller yapıldı son gitiğim doktorum dan memnunum bana gebelik aşışını uygulayacağını söyledi bu aşının özeliği embiryonun rahme gömülüp büyümesine yardımcı oluyormuş...dinlenme sürecindeyim şuan allah cümlemize nasip etsin...

merhaba arkadaşlar.

Herkesin tedavisi hayırlı bebişlerle sonuçlansın inşallah.

Biz de tüp bebeğe aralıkta başladık. ilk deneme negatif oldu.

Mart ayında neden tutunmadı diye h,steroskopi yapıldı, temiz çıktı.Troidle ilgili ayrıntılı tahlil yapıldı o da temiz çıktı.

bu ay sonu dondurulmuş transferi yapılacak.

Eşimle biraz sıkıntılarım oldu, transfere gitmekten bile vazgeçesim geliyor.

Dua bekliyorum sizlerden.

anlık bir sinirle karar verme arkadaşım dualarımız seninle benimde eşimde sorun 1 tüp 1 dondurulmuş denedik olmadı histereskopi falan bana tedaviye başlamadan önce yapılmıştı neden olmadığı konusunda doktorumda birşey söyleyemiyor malesef ne yapacağımızı şaşırdık allah tez zamanda yavrularımıza kavuştursun inşallah

bende aynı soruları sorup duruyorum kendime neden olmuyo diye .....
bizimde 4 başarısız denememiz var çook yıprandık hem maddi hem manevi yeniden yaptıracağımız denemede embriyolara pgt uygulanacak inş allahım sonuncu denememizde gönderir meleklerimizi

eşimle ciddi olarak maalesef tartışıyoruz ayrılma safhasına geliyor, geldi.

Sonrası bir yaşamı kaldırabilir miyim diye düşünür oldum. Çocuk isterken ne hale geldik.

Dua dua duaaaa

benimde en merak ettiğim o !
neden en başta yaptırmıyorlar genetik bilmem ne gerekli testleri
zaman para ve en büyüğü umut harcatıyorlar .......

benimde en merak ettiğim o !
neden en başta yaptırmıyorlar genetik bilmem ne gerekli testleri
zaman para ve en büyüğü umut harcatıyorlar .......
sana katılıyorum arkadaşım bende aynı şeyleri düşünüyorum genetik test yapmak öyle zor bişey değil aslında niye baştan neye bakılacaksa bakmıyolarda sonradan böyle insanları maddi ve manevi yıkıyolar ki

Arkadaslar ben 7 senelik evliyim ilk basindan beri cocuk istedik olmamisti neyse bakirkoyde bir dr var ercan kose ona gittim tahlil yapti bana rahim agzi kanserisin dedi yikildim ameliyat dedi inanmadim baska bir hastaneye gittim orda bir dr bana olurmu oyle sey parca alip ankaraya test yollandi tertemiz sadece yaram vardi ve yarami dondurttum neyse esimde varakosel cikti tup bebek deneyelim dedim avrupa safakta ismini unuttum bir dr gittim bana yuzde 90 sansli hastasin dedi olur dedi ozaman 3 embriyo transfer edildi aonuc negatif ama orasi hijyenik olmadigi icin mikrop kapmistim ve kasintim coktu. Dondurulmuslarim vardi 2 ci yindenedim sonuc negatif mahfolmustum bunalima girdim 1 sene ara verdim 2010 yilinda tekrar karar verdim esim ikna cabasiyla tup bebege acibadem bakirkoyde basladim ignelerimi oluyorum dr gun verdi muayne icin ortada dr yok beni maslak subesine cagirdi oraya esimle gittik bekle bekle gelen giden yok esime cikalim burdan hersey bosuna dedim oda bana telefondan senin afkadaslarin hangisine gidiyor dedi bende istanbul tup bebek dedim ara dedi hemen gidelim neyse ben agla agla tabi numarayi internetten yanlis gormusum baska dr cikti karsima prof dr ismail cepni hemen muaynesine gittik cok guler yuzlu muhtesem bir dr meger dr acibademin yan kurulusu yesilkoyde international hastanesinde gorev yapiyormus allahin isi iste muayneydi derken 23 yumurtam olmustu 17 dollendi 2 tane transfer edildi cok sukur hamileydim ve kizim dunyaya geldi suan 21 aylik kizimdan kalan 8 iyi kalite dondurulmusum vardi 2 tanesi cozulebildi ve 26 sinda transferim oldu ve cok sukur yine hamileyim insallah allahim tamamini erdirir .. Dr para avcisi degil gayet makul ama hizmet super ve 4 saat yatiriyorlar 2 saat degil. Rabbim onu karsima cikardi sorun varakosel ve tek tup tikali dr once bir cok dr bana amaliyat dedi laparoskopi dedi falan falan yani dr ve hasta iliskisi cok onemli rabbim doktoruma ve ekibine saglik versinki benim gibi bir cok zorda olana rabbimin izniyle yuzunu guldursun umut olsun kardeslerim kader arkadaslarim mucizeniz ins kisa zamanda sizinle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…