arkadaşlar malesef bizim de ilk tüp ve ardından yaptığımız dondurulmuş tedavisi negatifle sonuçlandı. Tüp bebekten önce endometriozis (ç.kisti) için ameliyat olmuştum. Tertemizdi ama tüpten sonra kistler artarak geri geldi. Gerçekten bunlarla baş etmek çok zor. Yaşamayan anlayamaz. Neden diye soruyoruz. İsyan değil sadece bilmek istiyoruz nedenini. Bilelim ki o sebebi ortadan kaldıralım. Rahim de sorun mu var histereskopi vs olalım öyle deneyelim. Bağışıklık sistemi ile mi ilgili aşı olalım. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ama nedenini bilmiyoruz kiBize de doktor çok şaşırdı. Her şey çok iyi gidiyordu neden hamile kalamadın dedi. Sanki benim elimdeymiş gibi!
merhaba arkadaşlar.
Herkesin tedavisi hayırlı bebişlerle sonuçlansın inşallah.
Biz de tüp bebeğe aralıkta başladık. ilk deneme negatif oldu.
Mart ayında neden tutunmadı diye h,steroskopi yapıldı, temiz çıktı.Troidle ilgili ayrıntılı tahlil yapıldı o da temiz çıktı.
bu ay sonu dondurulmuş transferi yapılacak.
Eşimle biraz sıkıntılarım oldu, transfere gitmekten bile vazgeçesim geliyor.
Dua bekliyorum sizlerden.
öncelikle rabbim burdaki herkesi bebeğine kavuştursun inşaalah.. ikinci tüp bebek denememizde malesef negatifle sonuçlandıilk denememmiz geçen mayıs ayındaydı ve onda ilk testim 98 çıkmıştı ama sonradan düşmüştü değerim. bu denememizde yeni oldu daha dün öğrendim sonucumu ve koca bir 0 !!! hiç tutmamış bile.. doktorumla daha net konuşmadık adet oldugunda gel bi bakalım dedi ama neden olmuyor anlayamıyorum.. tabiki kısmet kader o konuda inançlıyım ama sormadan edemiyorum.. bi sene içinde iki başarısız tüp bebek.. hala inanamıyorum.. biliyorum benim gibi olan belki benden daha kötü şeyler yaşayan arkadaşlar vardır... siz neler yaşadınız? sebep olarak doktorunuz ne söyledi? ve diğer deneme öncesinde neler yaptınız tahlil yada işlem olarak merak ediyorum... paylaşırsanız sevinirim.. düşünmekten kafayı yicem yakında...
Hic morelini bozma biz burda ne arkadaaslar biliyoruz 5 denemesinde ikizlerine kavusan bizler malesef cabuk kavusamayanlardaniz bebeklerimize bwnim sukur ikincide tuttu geldi kizim darisi sana herkeze olsun
Uc kere tutmayinca aradtiriyolar aslinda ilk etapta bakilsa herseye cunku maddi olarakta manevi olarakta yipraniyoruz
sana katılıyorum arkadaşım bende aynı şeyleri düşünüyorum genetik test yapmak öyle zor bişey değil aslında niye baştan neye bakılacaksa bakmıyolarda sonradan böyle insanları maddi ve manevi yıkıyolar kibenimde en merak ettiğim o !
neden en başta yaptırmıyorlar genetik bilmem ne gerekli testleri
zaman para ve en büyüğü umut harcatıyorlar .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?