NEDEN OLMUYOR NEDEN :( başarısız tüp bebek yaşayanlar..

_defne_

ikizlerin annesi...
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
963
753
358
öncelikle rabbim burdaki herkesi bebeğine kavuştursun inşaalah.. ikinci tüp bebek denememizde malesef negatifle sonuçlandı ilk denememmiz geçen mayıs ayındaydı ve onda ilk testim 98 çıkmıştı ama sonradan düşmüştü değerim. bu denememizde yeni oldu daha dün öğrendim sonucumu ve koca bir 0 !!! hiç tutmamış bile.. doktorumla daha net konuşmadık adet oldugunda gel bi bakalım dedi ama neden olmuyor anlayamıyorum.. tabiki kısmet kader o konuda inançlıyım ama sormadan edemiyorum.. bi sene içinde iki başarısız tüp bebek.. hala inanamıyorum.. biliyorum benim gibi olan belki benden daha kötü şeyler yaşayan arkadaşlar vardır... siz neler yaşadınız? sebep olarak doktorunuz ne söyledi? ve diğer deneme öncesinde neler yaptınız tahlil yada işlem olarak merak ediyorum... paylaşırsanız sevinirim.. düşünmekten kafayı yicem yakında...

canım geçmöiş olsun dicem ama geçmiyor sözlerle biliyorum

benim sana söyleyebileceğim eğer gebelik oluşmasına engel olabilecek herhangi bir prıoblem yoksa

mutlaka LENFOSİT AŞI tedavisi ile ilgili doktorunla görüş çünkü

defalarca başarısız denemeleri olan ve tekrarlayan düşükleri olanlarda çok başarılı sonuçlar var

benimde tekrarlayan 4 kaybım olduğu için doktorum önerdi bu aşıyı ve yaptırdık daha öncekilerde 6-7 hafta arasında başlayan kanamalarım dahi olmadı çok şükür inşallah bundan sonrada olmaz LENFOSİT AŞI yı internettende araştır hem nasıl bir tedavi olduğunu ve neden yapıldığını öğrenmiş olursun ayrıca genetik testlerinizide mutlaka yaptırın

inşallah bu son acın olur meleğine kavuşursun ....

canım 25 gün önce negatif sonucumu aldım bende bizim ilk denememizdi gerçi, ama herşey okadar yolunda gidiyorduki, sanki tutmuş gibi heveslendik ama kötü son... doktorumla görüşmeye gittiğimizde doktorda şaşırdı herşey süperdi güyaaaaaa.... tedavi dönemi değil zaten en yıpratıcı dönem, o negatifi aldığım zamanki yıkımımı en iyi aynı senaryoyu yaşayan bilir, eşim de dahil olmak üzere herkes inançsızlıkla suçladı, ne var bunda ilk negatif sonucu alan senmisin tarzında sinir bozucu sözlere maruz kaldım, ama artık toparlandım, "neden" sorusunu sormak istemiyorum artık, bir sonraki tedavide neler başarı şansını artırıyor diye onları araştırıyorum. Sizdeki sorun neydi? hangi klinikte tedavini yaptırdın?

çok teşekkürler canımm ilk defa duydum bu aşıyı mutlaka araştırıcam... bu aşıdan sonra mı yaptınız tüp bebeği ve tuttu?? sen de inşaalah hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini :)

gerçekten çok zorr seni kimse anlamıyomuş gibi geliyo.. anlamıyoda gerçi.. inşaallah ikinci denemende kavuşursun bebeğine :) bizim sperm sorunumuz var malesef ben istanbulda 29 mayıs hastanesindeyim tedavide.. doktorun ne açıklama yaptı tutmamasıyla ilgili?

bizdede sperm hareketi ve morfolojisi ile ilgili sorun var, benim herhangi bir sorunum yok ve embriyolarım çok kaliteliydi ona rağmen tutmadı, doktor da anlam veremedi, dondurulmuşlarla devam edcez ama sanırım doktorumun dondurulmuşlardan çok umudu yok çünkü tutmazsa 3. tedavide genetik araştırma yapcam dedi.Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

evet canım 3 ay ayda birkez yapıldı bu aşı ve transferim oldu 7 haftalıkken tekrar aşı oldum

çok saol inşallah kucağıma alırım bu sefer.

Dondurulmislardan neden umidi uokmus doktorunun tersine fondurulmuslRla cok hamile kalan duydum biride benim...tersine dondurulmus embryo ile daha iyi sonuc el eden de var..

Dondurulmislardan neden umidi uokmus doktorunun tersine fondurulmuslRla cok hamile kalan duydum biride benim...tersine dondurulmus embryo ile daha iyi sonuc el eden de var..

dondurulmuşla ilgili beni bilgilendirirmisin lütfeen?

doktorm yumurta kabuğu kalın dedi ilacı içine çekmiyor ve çözünürken bozulabiliyor dedi varmı gerçekten böyle bişey lütfen yardım edin ((

Hic morelini bozma biz burda ne arkadaaslar biliyoruz 5 denemesinde ikizlerine kavusan bizler malesef cabuk kavusamayanlardaniz bebeklerimize bwnim sukur ikincide tuttu geldi kizim darisi sana herkeze olsun
Uc kere tutmayinca aradtiriyolar aslinda ilk etapta bakilsa herseye cunku maddi olarakta manevi olarakta yipraniyoruz

bilmiyorum yaa sennde mi dondurulmuş bende 6 aydır her işlem bitti iğnelere kadar 4 ay geçti 5. ay iğneyi vuruldum fln çok bekledik şimdi diyorumki allahın izniyle ik denememde olacak bebğim bu yğzden uzadı bu kadar :)

öyle aslında bende duydum ama ne bileyim şimdiden 3. tedavi planı yapınca demekki dondurulmuşlarla yapılacak 2. tedaviden umudu yok diye düşündük, benimkiler 3. günde donduruldular, keske blastokist yaptırsaydım diye düşünüyorum şuanda

dondurulmuşla ilgili beni bilgilendirirmisin lütfeen?

doktorm yumurta kabuğu kalın dedi ilacı içine çekmiyor ve çözünürken bozulabiliyor dedi varmı gerçekten böyle bişey lütfen yardım edin ((

canım hangi klinikte yaptırıyorsun bilmiyorum ama sanki kliniğin gelişmeleri pek takip etmiyor gibi , kalın kabuklu olanlar için artık hatching (tıraşlama) diye bir sistem var bence bunu bir araştır ve doktoruna söyle

bizim doktorumuz da pek açıklama yapmıyo adet olunca gel bakalım ozaman konuşalım dedi herşeyi konuşcaz ozaman benim 3 tane daha dondurulmuşum var 5. gün embriyosu yine onumu denicez yoksa baştanmı yapcaz bilmiyorum baştan başlamaya hiç gücüm kalmadı artık ama hayırlısı.. bu sefer olmaması beni yıktı resmen yaa kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum allahtan burası var sizinle dertleşiyorum... allahım bi mucize olsa vee herkes bebeğine kavuşsaaa ...

arkadaşlar malesef bizim de ilk tüp ve ardından yaptığımız dondurulmuş tedavisi negatifle sonuçlandı. Tüp bebekten önce endometriozis (ç.kisti) için ameliyat olmuştum. Tertemizdi ama tüpten sonra kistler artarak geri geldi. Gerçekten bunlarla baş etmek çok zor. Yaşamayan anlayamaz. Neden diye soruyoruz. İsyan değil sadece bilmek istiyoruz nedenini. Bilelim ki o sebebi ortadan kaldıralım. Rahim de sorun mu var histereskopi vs olalım öyle deneyelim. Bağışıklık sistemi ile mi ilgili aşı olalım. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ama nedenini bilmiyoruz ki Bize de doktor çok şaşırdı. Her şey çok iyi gidiyordu neden hamile kalamadın dedi. Sanki benim elimdeymiş gibi!

bikmiyorumn yaaa hiç araştırmadım ben bu konuyu bilmiyorum yaşayıp görücez neler olucak ege üni.de tedavi görüyorum cnm ama özel doktora gidiyoruz

seni okadar iyi anlıyorum ki şuan aynı durumdayım... sonu bilinmeyen bi yolda öylece yürüyoruz... çok yoruldum çokkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…