arkadaşlar malesef bizim de ilk tüp ve ardından yaptığımız dondurulmuş tedavisi negatifle sonuçlandı. Tüp bebekten önce endometriozis (ç.kisti) için ameliyat olmuştum. Tertemizdi ama tüpten sonra kistler artarak geri geldi. Gerçekten bunlarla baş etmek çok zor. Yaşamayan anlayamaz. Neden diye soruyoruz. İsyan değil sadece bilmek istiyoruz nedenini. Bilelim ki o sebebi ortadan kaldıralım. Rahim de sorun mu var histereskopi vs olalım öyle deneyelim. Bağışıklık sistemi ile mi ilgili aşı olalım. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ama nedenini bilmiyoruz ki Bize de doktor çok şaşırdı. Her şey çok iyi gidiyordu neden hamile kalamadın dedi. Sanki benim elimdeymiş gibi!
ben birşey merak ediyorum bende ilk denememden negatif sonuç almıştım şimdi ikincisi için tedaviye başlıyorum.ama aklıma takıldı.bana bugun iki tane ilaç yazıldı biri folik asit biliyorum ama diğeri yazz 24+4 diye bir ilaç.bu ikincisi d.kontrol hapı olarak kullanılıyor.diye biliyorum.daha önce böyle tedavi olanlar varmı? lütfen bana yardımcı olun.