Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş kaç?Kizlar yalnizliktan moralim bozuluyor keske benimde bir sevdiceğim olsa diyorum ama yok![]()
Ayy insallah canim olursa sizede haber veririmYeni yıl sana uğurlu gelsin canım
Burada benim de artık bir sevgilim var diye konu aç![]()
23..Yaş kaç?
Valla bu konuda boyleyim degismem bence.Sen bu konuya çok takık durumdasın.
Bir şeye ne kadar takılı kalırsan olma ihtimali azalır.
Rahat ol biraz.
Ablaa alimdim bak simdi sen boyle seyler demezdinbugün başka bir konu açtın ya aha dedim rainyy düzeliyo sevinmiştim de ama sen hala takıksın bunagerçekten destek al bak, alıyorsan da işe yaramıyor değiştir gittiğin yeri.
Daha çok küçükmüşsün.Valla bu konuda boyleyim degismem bence.
Yaslanmis gibi hissediyorumDaha çok küçükmüşsün.
Yaslanmis gibi hissediyorum![]()
Şaka mısın sen
Valla abla. Senin ilk sevgilin miydi :)Dur daha hayatın başındasın. Ben 26 da tanıştım eşimle tabi ancak 29 da evlenebildik
![]()
Senin ne zamandir yokŞaka mısın sen
28 yaşındayım yıllardır yalnızım.
Senin kafaya göre ben ölüp bitmeliydim.
Genceciksin daha elbette vakti zamanı vardır.
alınma güzelim , ben senin yaşam kaliten için söylüyorum, zaman çok hızlı geçiyor bu günlerini böyle kendini depresyona sokarak geçirme, giden zaman geri gelmiyor çünkü.severim ben seniAblaa alimdim bak simdi sen boyle seyler demezdin
22 de ilk sevgilimi buldum 23 te ayrıldım. Sonr 26 da eşimle tanıştım... Yani çok küçüksün daha okula gidiyorsan ona hazırlan yoksa iş bul çalış ona odaklan... Erken evlenene madalya takmıyorlar sonuçtaValla abla. Senin ilk sevgilin miydi :)