• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden olmuyor ki?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.714
4.109
173
Kizlar yalnizliktan moralim bozuluyor keske benimde bir sevdiceğim olsa diyorum ama yok :(

Yeni yıl sana uğurlu gelsin canım 😘
Burada benim de artık bir sevgilim var diye konu aç 🙏

bugün başka bir konu açtın ya aha dedim rainyy düzeliyo sevinmiştim de ama sen hala takıksın buna :( gerçekten destek al bak, alıyorsan da işe yaramıyor değiştir gittiğin yeri.

Ablaa alimdim bak simdi sen boyle seyler demezdin
alınma güzelim , ben senin yaşam kaliten için söylüyorum, zaman çok hızlı geçiyor bu günlerini böyle kendini depresyona sokarak geçirme, giden zaman geri gelmiyor çünkü.severim ben seni :KK200:

Valla abla. Senin ilk sevgilin miydi :)
22 de ilk sevgilimi buldum 23 te ayrıldım. Sonr 26 da eşimle tanıştım... Yani çok küçüksün daha okula gidiyorsan ona hazırlan yoksa iş bul çalış ona odaklan... Erken evlenene madalya takmıyorlar sonuçta

Bir konu 1,2,3,4 hadi bilemedin 5 kere açılır ama sürekli aynı konu, ki en son Çarşamba günü aynı içerikle açılmış konunuz var, tamam erkek arkadaşınız olmamasını kafanıza takıyor olabilirsiniz ama en azından daha önceden açtığınız konulardan bir tanesinde devam etseniz de böyle sürekli banlanmasanız, ben artık yorumları az bulduğunuz için dikkat çekmek için de aynı konuyu açtığınızı düşünmeye başladım zira sizi defalarca ikaz ettim ama yine aynı.
Hep boyle mi olacak

Back
X