Neden olabilir? Cevabı siz verin bana lütfen...

çok da durma üzerinde
bıraz oluruna bırak bakalım nasıl olacak
belkı hersey değişir
ailesine karsı dık durabılen erkek sayısı malesef cok az sayıda

Zaten bende oluruna bırakmıştım ama beni ezici yok sayıcı hareketler yapıyorlar katlanamıyorum. Eşim olacak pısırık da ağzını kapamış. ..
Keşke dik durabilen bir eşim olsaydı. Ahhh içimde ukde kaldı. Ne mutlu öyle kocası olan bayan arkadaşlara.ne mutlu....

Yine yanlis yapiyorsun ben bosanmaniz taraftari degilim bi onceki mesajimda da yazdim.bastaki mesajlarinda bosanamam cocuklar su bu sebeplerle diyordunuz.simdi uc bes mesaj mi hayatinizi etkiliyor.karsina alip aksam gelince guzelce konusmak varken mesajla olacakmi is mi bu.siz de de bir olgunluk goremiyorum.benim esimde bana cok sinirliyken canimi acitacak laflar soylemisti zamaninda o an uzuldum ama zamana biraktim anladimki sinirle ne dedigini bilmiyor tekrarlamadi da birdaha.esinle guzelce konus..

Anlıyorum Allah rahmet eylesin. Ama boşverin engellesinler. Görüşmeyin. Kafanız rahat etsin.

Onun bir anlık sinirle yaptığı hata beni zedeledi ama. Saygısızlık görüyorum sayesinde yoka sayılıyorum. Yok etkilenmek değil inan zaten sürekli düşünüyorum burda yazılanları. Akşam gelsin konuşur zaten ama yine aynı sözler ya bırak onları biz önemliyiz sen ben çocuklar diyecek. Onlarda saygısızlığına devam edip duracak...ve ben kaldıramıyorum. Çünkü ben aile ve akraba bağlarına önem veren biriyim. Birkez olsun beni dinlemediler arayıp da sormadılar. Bahane arıyorlarmış

Herkez haklı aslında emin olmak için konu açmıştım bu iş böyle nereye kadar

Korkak evet doğru diyorsun. Öyle doluyum ki kurban olayım o yiğit cesur erkeklere. Valla bak. Hanımının arkasında aslan gibi duran.
Eksiğim be yarımım ben....

hiç üzme kendini canım hangı erkek karısını ailesine karşı koruyor ki , kk hiç öyle aslan gibi erkek görmedim ,bir elimin sayısını geçmez yani,

sen uygun oldugun bir anda kocanın senden nasıl özürler dileyip annenden özürler dileyip barışmak istediğini , kendinin suçlu oldgunu
itiraf ettiğini söyleyeceksin ,

hatta bunu kocanın yanında yapacaksın , yok öyle birşey derse boşarsın ama herkes kocanın iki yüzlü oldugunu anlamış olacak.

Esin o zaman onlarin olumsuz konusmalarina tepki koyacak izin vermiycek.

ya hahahaha gene açık net özlü cevabı yapıştırmışsın captain. Kız bayılıyorum sana :)

ya verdim de ne oldu. gelen cevap,

boşanıp kaynanamın ekmeğine yağ sürmek istemiyorum bir çocuklarım babaya düşkün iki. az orijinal olsunlar. kendi düşene üzülmüyorum artık.

ya verdim de ne oldu. gelen cevap,

boşanıp kaynanamın ekmeğine yağ sürmek istemiyorum bir çocuklarım babaya düşkün iki. az orijinal olsunlar. kendi düşene üzülmüyorum artık.
Aaaaaa onu okumamıştım Daha neler..

Allah razı olsun Sağolasın.
Oturmuş düşünüyorum kendimle üzgünüm sahiden. Ama Allahın adaletine öyle inanıyorum ki; Allah mutlaka haklının yanında, doğrunun yanında olacak ve onları mahçup edecek bana inşallah. Onlar bana asla adım atmıyor beni dinlemeden oğullarının lafıyla kesip biçtiler. Bu çok acımasızca. Ben hayatta böyle yargılamam insanları empati yaparım iki taraflı dinlerim. Ama ben böyle iken karşıma hep böyle önyargılı tipler çıktı. Evet eşim ikiyüzlü artık net bu. Artık aldığım kararlarada saygı duyacak. Beni hiçe sayanları dinlemeyenleri bende artık çember dışına aldım. Asla adım atmam onlara. Kendileri birgün öğrenmek isterse elbette yüzlerine vurucam oğullarının benden ve annemden nasıl özür dileyip kendini hatalı görmesini. Yazık ya çok yazık nasıl insanlar var karşılıklı dinlemeden ipi kesen...

öyle valla. ölürüm de kaynanamın ekmeğine yaaaağğğ sürmeeeeem

Seni sana bıraktım ben Arkadaş.
İnsanlarla dalga geçmek senin hobin olmuş ama şunu bilmeni isterim sanal diye karşındaki tanımadığın insana böyle önyargıyla bilip bilmeden kullandığın cümlelerde harfleri uzata uzata sözüm ona şirin olduğunu sanıyorsan sanma!
Çünkü ben şuan iyi değilim ve ağlayarak yazılan yorumları okuyorum (senin yazdığınıda) vebal altında kalma. Seninle ve dalga geçerek yazdığın yorumlara cevap verecek uğraşacak gücüm yok. Bilgine

Son düzenleme:

ben senin söylediğinden farklı bişey söylemedim ki. ne dediysen o. valla bazı insanlara normal lisan ile laf anlatsak anlamıyolar ben de bu yolu seçtim.

of evet. kocam yok diye anlamıyorum ben bu işlerden daha önce de demişlerdi.

Kocan yok evli değilsin çocukların yok ve benimle dalga geçiyorsun öyle mi?
Ve de bunu yazarken gayet rahatsın ve gülüyorsun sen hangi ruh halindesin? Başkalarının üzüntüleri ile dalga geçmek

Buyur geç dalganı sayfalar senin

kimseyle dalga geçmiyorum. uslubum kinayeli sadece. ayrıca bekar ve çocuğumuz yok diye yorum yapamıycaz mı? bence evlilik bağı kadınlarına algılarını kapatıyor. bekar bakış açısına ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…