- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- 128
Yazık demek size saygısızlık değil siz de söylediklerimi başka yöne çekmeyin isterseniz.Seviyorum desem de yazık diyeceksiniz zaten. Seviyordum ama sevgimi minimuma indirdi evet. Siz de onca yazdığım yorumdan sadece bunamı dikkat ettiniz? Konumuz bu değil cımbızla lafı çekip konunun gidişatını başka yöne çekmeyin lütfen..Bana yazık deme hakkını da size vermiyorum. Saygı çerçevesinde yazarsanız memnun olurum.
Diyelim ki ailesini emellerine ulaştırmak istemiyorum evet! ki bu acı bir durum. Bir erkek ailesi nasıl oğlunun yuvası yıkılsın ister? Onlar istiyor diye yuvamımı yıkayım yani ben???
İyide eşiniz sizin kadar çabalamıyor.
Arkadaşların demek istedikleride o.
Siz kendi kendinizi paralıyorsunuz.
İyide eşiniz sizin kadar çabalamıyor.
Arkadaşların demek istedikleride o.
Siz kendi kendinizi paralıyorsunuz.
Yazık demek size saygısızlık değil siz de söylediklerimi başka yöne çekmeyin isterseniz.
Cımbızla seçmiyorum ayrıca açık açık hayatımı mahvediyorum sevgimden değil insanlar konuşmasın diye ayrılmıyorum demişsiniz. Gayet bariz. Kimse istiyor diye yuva yıkılmaz. Ama sahip olduğunuz şey hayalinizdeki yuva mı? Mutlu musunuz? Huzurlu musunuz? Bunlar eksikse sorgulanması gereken bir evlilik vardır ortada bence. Elalemin lafı için katlanıyorsunuz buna. Ne diyebiliriz?
+1çünkü kocan pısırık korkak herifin teki.
popsu yemiyor ailesine karşı seni korumaya da ondan.
ironiden anlamayan nesle aşina değilim.
İçtenlikle özür dilerim kalbinizi kırdıysam. Hayatınızı kınamak bana asla düşmez ama mutsuz bir hayata kendinizi mahkum ettiğinizi düşündüğüm için üzüldüm sadece.Öyle bir yazık demişsiniz ki insan üzülüyor. Neyse canın sağolsun.
Hangi hayalimi yaşadım ki ben bu yaşadığım hayalimdeki olsun? Kendi kendimle mutlu olabilme gibi bir iç barışım var yüreğimde çok şükür. Beni mutlu etmesi için bir erkeğe ihtiyacım yok ki. Napayım arkadaşım sen söyle bana...El alemin lafı için değil bak sende demişsin ailesi istiyor diye yuva mı yıkılırmış diye. Koca çok önemli çok.
Merhaba...Bende önyargılı insanlara aşina değilim.
Ben de dün doğmadım yaşımı söylemiyim Siz beni yeni nesil sanın sorun yok. Saygılar
su kari kocalarin yasadiklari sorunlarda ailelerine kosup eslerini kotulemelerini hic anlamam..belliki atmis tutmus kendini hakli gostermis sizede pisman oldum demis sonrada onlara ben pisman oldum diyememis. cunku bana kalirsa ogun cok buyuk konusmus yanlarinda..hersey bir yana sizin surekli onlari gulduremem elalleme laf soyletemem diye dusunmenizde cok garip geldi bana.hayati kendi mutlulugunuz icin yasayin esinizi seviyorsaniz affettiyseniz onlarin ne dedigi elalemin ne dedigi niye bukadar umrunuzda??kim ne derse desin hakli oldugunuz yerler var bence ama sizde hep baskalari icin yasiyormussunuz gibi geldi bana..
Sizi engelleyecek insanlar rahmetli babanızın fotoğrafından dolayı mı engellememeli? Ben cidden zihniyeti anlayamıyorum?
Eşinizin ablaları sizi engellese sorun yok ama rahmetli babanızın fotoğrafı olduğu için mi engellememeli?
Merhaba...
Sanırım büyüğümüzsünüz.
O zaman tüm bunları çekmek daha anlamsız değil mi?
Gençlikte yüzüm gülmedi bari yaşlılıkta rahat edeyim diye düşünmez misiniz?
Çocuklarınız anne baba ayrılacak diye çığlık çığlığa olacak yaşları geçeli çok olmadı mı acaba?
Doğrudur,sonuçta yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz.Evet canım anlamsız.
Ama babam yeni rahmetli olmuştu hemen boşanamazdım :-((( O an hep babamla doluydum acıyla.. Tabiki düşünürüm rahat edeyim mutlu olayım. Sabır haddinden fazla sabır var bende. Yok çocuklardan ikisi küçük daha..
İçtenlikle özür dilerim kalbinizi kırdıysam. Hayatınızı kınamak bana asla düşmez ama mutsuz bir hayata kendinizi mahkum ettiğinizi düşündüğüm için üzüldüm sadece.
Evet bir erkeğe ihtiyacınız yok ama neden koca çok önemli diyorsunuz ki? Aile içinde huzurunuz yoksa kimse için değil kendiniz için ayrılmalısınız, kendinizi kurtarmalısınız bu durumdan. Çok mutlu bir ailede başkasının lafıyla yuva yıkılmaz. Ama siz debeleniyorsunuz gibi görünüyor dışarıdan. Bunun için çocuklar da bahane değil siz ayrıldığınızda babasız kalmayacaklar sonuçta. Bu sizin hayatınız...
eleştiriye açık olun öncelikleSeviyorum desem de yazık diyeceksiniz zaten. Seviyordum ama sevgimi minimuma indirdi evet. Siz de onca yazdığım yorumdan sadece bunamı dikkat ettiniz? Konumuz bu değil cımbızla lafı çekip konunun gidişatını başka yöne çekmeyin lütfen..Bana yazık deme hakkını da size vermiyorum. Saygı çerçevesinde yazarsanız memnun olurum.
Diyelim ki ailesini emellerine ulaştırmak istemiyorum evet! ki bu acı bir durum. Bir erkek ailesi nasıl oğlunun yuvası yıkılsın ister? Onlar istiyor diye yuvamımı yıkayım yani ben??? Onlar mutlu olacak biz ayrılınca. Siz mutlu olun peki oğlunuz ile ayrılıyoruz mu diyeyim yahu?
Bunu hangi bayan der?
Hangi aklı başında bayan yuvasının yıkılmasını isteyen erkek ailesine bu fırsatı verir. Eşimi ve yaptığı yanlış tavrı eleştirin asla lafım olmaz. Sanırım ben anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?