Neden olabilir? Cevabı siz verin bana lütfen...

su kari kocalarin yasadiklari sorunlarda ailelerine kosup eslerini kotulemelerini hic anlamam..belliki atmis tutmus kendini hakli gostermis sizede pisman oldum demis sonrada onlara ben pisman oldum diyememis. cunku bana kalirsa ogun cok buyuk konusmus yanlarinda..hersey bir yana sizin surekli onlari gulduremem elalleme laf soyletemem diye dusunmenizde cok garip geldi bana.hayati kendi mutlulugunuz icin yasayin esinizi seviyorsaniz affettiyseniz onlarin ne dedigi elalemin ne dedigi niye bukadar umrunuzda??kim ne derse desin hakli oldugunuz yerler var bence ama sizde hep baskalari icin yasiyormussunuz gibi geldi bana..

Yazık demek size saygısızlık değil siz de söylediklerimi başka yöne çekmeyin isterseniz.
Cımbızla seçmiyorum ayrıca açık açık hayatımı mahvediyorum sevgimden değil insanlar konuşmasın diye ayrılmıyorum demişsiniz. Gayet bariz. Kimse istiyor diye yuva yıkılmaz. Ama sahip olduğunuz şey hayalinizdeki yuva mı? Mutlu musunuz? Huzurlu musunuz? Bunlar eksikse sorgulanması gereken bir evlilik vardır ortada bence. Elalemin lafı için katlanıyorsunuz buna. Ne diyebiliriz?

İyide eşiniz sizin kadar çabalamıyor.
Arkadaşların demek istedikleride o.
Siz kendi kendinizi paralıyorsunuz.

Benden ayrılma boşanma diyor. Ben hata ettim diyor. Kusuruma bakma diyor. Ev içinde elinden geleni yapıyor bana yardım konusunda 1 lafımı ikiletmiyor. Belki bunlarda rol o zaman. Ama görüyorum içten yapıyor son derecede utanıyor yaptıklarından. Ama bu benim kırılan onurumu tamir etmiyor sorun burda

Ailesine demiyor ve benim suçsuz olduğumu izah etmiyor. Sorunum budur

İyide eşiniz sizin kadar çabalamıyor.
Arkadaşların demek istedikleride o.
Siz kendi kendinizi paralıyorsunuz.

Benden ayrılma boşanma diyor. Ben hata ettim diyor. Kusuruma bakma diyor. Ev içinde elinden geleni yapıyor bana yardım konusunda 1 lafımı ikiletmiyor. Belki bunlarda rol o zaman. Ama görüyorum içten yapıyor son derecede utanıyor yaptıklarından. Ama bu benim kırılan onurumu tamir etmiyor sorun burda

Ailesine demiyor ve benim suçsuz olduğumu izah etmiyor. Sorunum budur

kimse kimseyle iyi anlaşmak zorunda değil

eşinizin ailesini bu kadar dert etmeyin
sizde onlara karşı tavır alın
elinizden geleni yapmışsınız yeter fazlası popo kaldırır

çocuklarını eşin gittiğinde bazen gönder kendinde gitme

Öyle bir yazık demişsiniz ki insan üzülüyor. Neyse canın sağolsun.
Hangi hayalimi yaşadım ki ben bu yaşadığım hayalimdeki olsun? Kendi kendimle mutlu olabilme gibi bir iç barışım var yüreğimde çok şükür. Beni mutlu etmesi için bir erkeğe ihtiyacım yok ki. Napayım arkadaşım sen söyle bana...El alemin lafı için değil bak sende demişsin ailesi istiyor diye yuva mı yıkılırmış diye. Koca çok önemli çok.

Sizi engelleyecek insanlar rahmetli babanızın fotoğrafından dolayı mı engellememeli? Ben cidden zihniyeti anlayamıyorum?
Eşinizin ablaları sizi engellese sorun yok ama rahmetli babanızın fotoğrafı olduğu için mi engellememeli?

İçtenlikle özür dilerim kalbinizi kırdıysam. Hayatınızı kınamak bana asla düşmez ama mutsuz bir hayata kendinizi mahkum ettiğinizi düşündüğüm için üzüldüm sadece.
Evet bir erkeğe ihtiyacınız yok ama neden koca çok önemli diyorsunuz ki? Aile içinde huzurunuz yoksa kimse için değil kendiniz için ayrılmalısınız, kendinizi kurtarmalısınız bu durumdan. Çok mutlu bir ailede başkasının lafıyla yuva yıkılmaz. Ama siz debeleniyorsunuz gibi görünüyor dışarıdan. Bunun için çocuklar da bahane değil siz ayrıldığınızda babasız kalmayacaklar sonuçta. Bu sizin hayatınız...

Bende önyargılı insanlara aşina değilim.
Ben de dün doğmadım yaşımı söylemiyim Siz beni yeni nesil sanın sorun yok. Saygılar
Merhaba...
Sanırım büyüğümüzsünüz.
O zaman tüm bunları çekmek daha anlamsız değil mi?
Gençlikte yüzüm gülmedi bari yaşlılıkta rahat edeyim diye düşünmez misiniz?
Çocuklarınız anne baba ayrılacak diye çığlık çığlığa olacak yaşları geçeli çok olmadı mı acaba?

O gün ne konusmuşsa ben pişmanım diyecek demeli de. Onun şikayetleri ve lafları yüzünden önyargıyla haksizca beni engelleyip yok sayıyorlar. Benim ne kabahatim var. Ayıp haksızlık bu. Eğer beni gerçekten sevmişse egosu benden üst olmamalı. Beni küçük düşürdüğü ailesine karşı benim suçum olmadığını yaptıklarının terbiyesizlik olduğunu söylemeli.

Bu şekilde zaten devam etmez
Ayrılırım. Ben beni sevmeyen adamın yanında ne diye durucam. Bıktım artık

Yok tabiki o zihinde değilim inanın. Tabiki engellemek çok çocukça ve gurur kırıcı. O ayrı. Ama bir de çok sevdiğiniz Babanız daha yeni rahmetli olmuşken bu hareketi yapmışlarsa. ....... bu bana dahada ağır geldi.
Yoksa bende sizle aynı fikirdeyim.

Evet canım anlamsız.
Ama babam yeni rahmetli olmuştu hemen boşanamazdım :-((( O an hep babamla doluydum acıyla.. Tabiki düşünürüm rahat edeyim mutlu olayım. Sabır haddinden fazla sabır var bende. Yok çocuklardan ikisi küçük daha..

Doğrudur,sonuçta yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz.
Rabbim kalanlara sağlık ve huzur versin.
Ben mesela büyük acılar yaşadıktam sonra daha bir keskinleştim hayata karşı.
Anneciğim ne ameliyatlar geçirdi,onu takacam,bunu mu önemseyecem dedim mesela dolu dolu hem de.
Halen daha da her stressin bize hastalık olarak geri döndüğüne inanır,3 günlük dünyada beni sevmeyen bir adama sabırın s'sini göstermem.
Yine de hayat sizin tabii.
Elalem için çekecek olan da siz,üzülüp yıpranacak olan da sizsiniz.

Estağfrullah arkadaşım. Sağlık olsun sorun değil. Ben anlıyorum seni. Koca önemli dedim hani şöyleki eşinin yanında duran, onu koruyan, haksızlık yaptıklarında kollayan,eşine laf düşürmeden sorunu kendi çözen koca demek istedim. Benim eşim böyle çıkmadı şansıma.
Benden çok şimdide eşim istemiyor boşanmayı ben hata ettim nolur affet diyor. Ama bende ailene karşı beni küçük düşürdün bak sayende nasıl yok sayılıyorum. Dedim diyorum.
Saygı benim için çok önemli. Benim saygınlığımı Eşim bitirdi ben buna üzülüyorum...

eski eşimin aynısı eşiniz

size değer vermıyor açık ve net...

eleştiriye açık olun öncelikle
onlar mutlu olsun diye değil siz mutlu olun diye inanlar ayrılın diyor önce bunun ayrımına varın
hayat çok kısa inat uğruna yıpratmayın kendinizi deniliyor
yazınızdan inat uğrua olduğu izlenimi çıkıyor çünkü

hangi aklı başında bayan demişsiniz
açıkçası ben ailesi göbek atacak diye mutsuz olduğum bir evliliği elimden geldiğince sürdürmemeye çalışırdım
hergün bu saçmalıkları düşünmektense kafam rahat olurdu

yine de karar sizin.. insanlara çemkirmeyin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…