çünkü kocan pısırık korkak herifin teki.
popsu yemiyor ailesine karşı seni korumaya da ondan.
Sizi ailesine karşı savunamıyacak kadar pısırık bir kocanız var.
Bence kendinizi daha fazla ezdirmeyin.
boşan.
Millete zevk tattırmıyım diye kendi hayatınızı ve çocuklarınızın hayatını mahvediyorsunuz.Bunu düşündüm. Ama ailesi kına yakacak niye onlara bu zevki tattırayım dedim. Resmen mücadele ediyorum
Bunu düşündüm. Ama ailesi kına yakacak niye onlara bu zevki tattırayım dedim. Resmen mücadele ediyorum
Sizi ailesine karşı kötülemiş ama Belliki Tükürdüğünü yalamak istemiyor.eğer o söylemiyorsa kendiniz bunu yapmalısınız.Olan biteni eşinin ailesine anlat.buna rağmen tavırları aynıysa hepsini yok say sil at hayatından.
he he tabi kesin. boşanamaıyorum. elin öküzünü seviyorum demek yemiyo da. ailesine zevk tatırmamak için kendi hayatınızı mı zindan edicksiniz. valla çok mantıklı. genç kadınlara örnek olacak bi profil. bravooooğğğ.
Sevdiğimi nerden çıkardın bacım? Hayırdır ? Sen benim ne yapmadığımı nerden biliyosun? Yuvamı düşmana inat yıkmamak için duruyorum ayakta. Yıkıp gitmek çok kolay. Hem çocuklarım siz biliyor musunuz benim çocuklarım babasına nasıl düşkün mahvolur ruhsal durumları. Ben niye boşanayım hem? Boşanmak isteyen boşasın beni ailesine uyarak.
insan sevmediği halde de kırgın olduğu halde de böyle pısırık korkak bir herifle evliliğini yürütmeyi başarabiliyor.. neyle mi ? Sabırla.. sevgiyle alakası yok bunun ben eşime kırgınım
Millete zevk tattırmıyım diye kendi hayatınızı ve çocuklarınızın hayatını mahvediyorsunuz.
Farkındamısınız?
Koca himbil ondan herhalde
Basiretsizlik cok kotu Allah yardimcin olsun
hmm demek çocuklarınız babalarına çok düşkün.... inanamıyorum şu an şok geçiriyorum.
Sevgi yok, sabırla neden yürütüyorsunuz bu evliliği? Hangi nedenle?Sevdiğimi nerden çıkardın bacım? Eskiden çok severdim ama sevgimi bitirdi kendisi. Hem Sen benim ne yapmadığımı nerden biliyosun? Yuvamı düşmana inat yıkmamak için duruyorum ayakta. Yıkıp gitmek çok kolay. Hem çocuklarım siz biliyor musunuz benim çocuklarım babasına nasıl düşkün mahvolur ruhsal durumları. Ben niye boşanayım hem? Boşanmak isteyen boşasın beni ailesine uyarak.
insan kırılıyor yaralanıyor..kırgın olduğu halde de böyle pısırık korkak bir herifle evliliğini yürütmeyi başarabiliyor.. neyle mi ? Sabırla.. sevgiyle alakası yok bunun ben eşime kırgınım
Sevgi yok, sabırla neden yürütüyorsunuz bu evliliği? Hangi nedenle?
İnsanlara inat olsun, kimse konuşamasın diye mi katlanıyorsunuz yani?
Yazık...
İyide eşiniz sizin kadar çabalamıyor.Seviyorum desem de yazık diyeceksiniz zaten. Seviyordum ama sevgimi minimuma indirdi evet. Siz de onca yazdığım yorumdan sadece bunamı dikkat ettiniz? Konumuz bu değil cımbızla lafı çekip konunun gidişatını başka yöne çekmeyin lütfen..Bana yazık deme hakkını da size vermiyorum. Saygı çerçevesinde yazarsanız memnun olurum.
Diyelim ki ailesini emellerine ulaştırmak istemiyorum evet! ki bu acı bir durum. Bir erkek ailesi nasıl oğlunun yuvası yıkılsın ister? Onlar istiyor diye yuvamımı yıkayım yani ben???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?