• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden olabilir? Cevabı siz verin bana lütfen...

Guri35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
413
326
103
51
Selam Arkadaşlar
Bir erkek hatalı olduğunu bildiği halde kendine bu konuda kızdığı halde, neden kendi ailesinden (anne,baba ve kardeşlerine) bunu açıkça demez? Neden anne babası kardeşleri dedim çünkü beni ailesine kötüleyip şikayet ederek artık bu evliliği istemediğini ve boşanmak istediğini söylemişti. Yani kendi topuğuna sıktı misali. Biz eşiz kavga tartışmalar olur hemen ailesine duyurması mı lazımdı? Benim Anneme dedi "ben hata ettim sana ve figana açıkça şöyle dedi ben ş..f.izlik yaptım dedi" özür diledi tekrar. Annemde estağfrullah ama beni çok üzdün evladım siz mutlu olun yeter dedi. Kapattı konuyu. Benim size sormak istediğim eşim neden ailesine bunu anlatmıyor neden susuyor? Benim arkamdan artık ne konuşmuşsa anası babası kardeşleri bana yok muamelesi yapıyor. 3 görümcede beni facede engellemiş. Ki profilimde rahmetli Babamın resmi var. İçim acıdı elleri nasıl vardı? Bana hertürlü saygısızlık yapılmaya devam ediliyor. Annesi Babası canı isterse bazen arıyorlar ve ben haksız oldukları halde cevap veriyorum. Asla da hesap sormadım geçmiş olaylar için. (Eski konumda var)

Benim anlamadığım; nedenini cevabını eşimden alamadığım sorum şu ki? Eşim neden Anneme dediklerini ailesine demiyor. Anneme Babama anlattım dedi söyledim dedi. Suç benim ben yanlış yaptım dediğini söyledi. O zaman neden bir kusura bakma demediler bana.?(Çünkü bana o evden çık oğlum seni istemiyor zorla mı ilk boşanan siz değilsiniz demişlerdi çocuklarım olduğu halde)

3 görümce birgün demedilerki birde seni dinleyelim kardeşlerine inanıp beni hiçe saydılar. Ve eşim neden susuyor.? Niçin beni savunup haksızlık edenin kendisi olduğunu söylemiyor onlara. Siz eşime yanlış yapıyorsunuz sizede bahane miydi demiyor? Nasıl hepiniz bir olup eşimi engelliyorsunuz asla demiyor..

Nolur bana bir yorum yapın. Bana haksızlık ettiğini söyleyen kendisi. Suçluyum yüzüm yok sana diyen o. Bunu anasına babasına da güya söylemiş o zaman onların bu tavırları ne. Hele o kardeşleri onlara nasıl açıklama yapıp kendinin suçu olduğunu demiyor..? Nasıl bana saygısızlık edilmesine göz yumuyor.

Bu adam beni sevmiyor. Bunun başka açıklaması yok aslında. Yüzüne de dedim demin kafası önüne eğildi noldu diyorum. "Hiç istemediğim şeyler yaşandı keşke böyle olmasaydı çok üzgünüm deyip işe gitti. Çocuklarım peki ? ben bu konuda nasıl tavır koymalıyım.

Beni yoka sayanlar beni birkez bile olsun dinlemeden kesip atan önyargılı insanlarla çocuklarımı nasıl görüştüreceğim onları aradıklarında?

Yoruldum inanın.
Gururum onurum yerde resmen. Sen nasıl demezsin nasıl susarsın. O böyle yaptıkça ben kendimi kullanılmış bir pislik gibi hissediyorum. Ailesi de diyordur oğlum çocukları için katlanıyor yada neler nelerrrrr. Bana yapılan saygısızlığa susmasi beni eşimden buz etti!

çünkü kocan pısırık korkak herifin teki.

popsu yemiyor ailesine karşı seni korumaya da ondan.

Korkak evet doğru diyorsun. Öyle doluyum ki kurban olayım o yiğit cesur erkeklere. Valla bak. Hanımının arkasında aslan gibi duran.
Eksiğim be yarımım ben....

Sizi ailesine karşı savunamıyacak kadar pısırık bir kocanız var.
Bence kendinizi daha fazla ezdirmeyin.

Ahhhhh arkadaşım bu seferde benim adımı çıkarıyorlar kocasından çok sesi çıkıyor diye. Ben ne derse desinler asla kendimi ezdirmem zaten ki hiç ezdirmedim de.

Okuyacağım burda yazılan yorumları eşime

Bunu düşündüm. Ama ailesi kına yakacak niye onlara bu zevki tattırayım dedim. Resmen mücadele ediyorum

he he tabi kesin. boşanmıyorum.,elin öküzünü seviyorum demek yemiyo da. ailesine zevk tatırmamak için kendi hayatınızı mı zindan ediceksiniz. valla çok mantıklı. genç kadınlara örnek olacak bi profil. bravooooğğğ.

Son düzenleme:
Sizi ailesine karşı kötülemiş ama Belliki Tükürdüğünü yalamak istemiyor.eğer o söylemiyorsa kendiniz bunu yapmalısınız.Olan biteni eşinin ailesine anlat.buna rağmen tavırları aynıysa hepsini yok say sil at hayatından.

Tükürdüğünü yalamak istemiyor demişsiniz ya peki ben onun gururundan Daha mı değersizim? Tükürdüğü kaç yıllık hanımı. Ben asla onları aramam. Onlar da birazcık insaf vicdan varsa onlar beni arardi. Ben zamanında çoook adımlar attım onlara. Bana sanki sen bizim öz kızımızsın diyen onlardı. Burda adım atacak taraf onlardır tek taraflı dinleyerek insan yargılamak ne kolay onlar için. Eşim bu olanları düzeltmek zorunda. Onun hatası. Bir kişinin lafıyla beni yok sayanlarıda ben zaten aklı başında insan yerine koyup çenemi yormam be arkadaşım

he he tabi kesin. boşanamaıyorum. elin öküzünü seviyorum demek yemiyo da. ailesine zevk tatırmamak için kendi hayatınızı mı zindan edicksiniz. valla çok mantıklı. genç kadınlara örnek olacak bi profil. bravooooğğğ.

Sevdiğimi nerden çıkardın bacım? Eskiden çok severdim ama sevgimi bitirdi kendisi. Hem Sen benim ne yapmadığımı nerden biliyosun? Yuvamı düşmana inat yıkmamak için duruyorum ayakta. Yıkıp gitmek çok kolay. Hem çocuklarım siz biliyor musunuz benim çocuklarım babasına nasıl düşkün mahvolur ruhsal durumları. Ben niye boşanayım hem? Boşanmak isteyen boşasın beni ailesine uyarak.

insan kırılıyor yaralanıyor..kırgın olduğu halde de böyle pısırık korkak bir herifle evliliğini yürütmeyi başarabiliyor.. neyle mi ? Sabırla.. sevgiyle alakası yok bunun ben eşime kırgınım

Sevdiğimi nerden çıkardın bacım? Hayırdır ? Sen benim ne yapmadığımı nerden biliyosun? Yuvamı düşmana inat yıkmamak için duruyorum ayakta. Yıkıp gitmek çok kolay. Hem çocuklarım siz biliyor musunuz benim çocuklarım babasına nasıl düşkün mahvolur ruhsal durumları. Ben niye boşanayım hem? Boşanmak isteyen boşasın beni ailesine uyarak.

insan sevmediği halde de kırgın olduğu halde de böyle pısırık korkak bir herifle evliliğini yürütmeyi başarabiliyor.. neyle mi ? Sabırla.. sevgiyle alakası yok bunun ben eşime kırgınım

hmm demek çocuklarınız babalarına çok düşkün.... inanamıyorum şu an şok geçiriyorum.

Millete zevk tattırmıyım diye kendi hayatınızı ve çocuklarınızın hayatını mahvediyorsunuz.
Farkındamısınız?

Çocuklarıma asla yansıtmıyorum içimdeki fırtınaları. Evet kendi hayatımı mahvediyorum çünkü gururum iki paralık eden ve hala susan bir adamla aynı evdeyim. Ama bu benim onu sevdiğimden değil. İnanın ben şimdi ayrılayım halay çekerler. Onu dört gözle bekliyorlar biliyorum. Böyle giderse eşim pasif kaldığı sürece zaten bu işin sonu kötü....

hmm demek çocuklarınız babalarına çok düşkün.... inanamıyorum şu an şok geçiriyorum.

Neden şok geçiriyorsun?
Ben evlatlarımın mutlu olması için kan içip kızılcık şerbeti kustum hep, halada öyle. Bencil olsaydım olurdu. Denemedim mi gitmeyi sanıyorsun? Nasıl ağladıklarını çığlık atıp yalvardıklarını korktuklarını ben gördüm siz değil.. Babalarına düşkünler evet. Evladın Babaya düşkün olmasına şaşırmanızada ben şok oldum...

Büyük konuşmayın. Yaşamayan bilemez

Sevdiğimi nerden çıkardın bacım? Eskiden çok severdim ama sevgimi bitirdi kendisi. Hem Sen benim ne yapmadığımı nerden biliyosun? Yuvamı düşmana inat yıkmamak için duruyorum ayakta. Yıkıp gitmek çok kolay. Hem çocuklarım siz biliyor musunuz benim çocuklarım babasına nasıl düşkün mahvolur ruhsal durumları. Ben niye boşanayım hem? Boşanmak isteyen boşasın beni ailesine uyarak.

insan kırılıyor yaralanıyor..kırgın olduğu halde de böyle pısırık korkak bir herifle evliliğini yürütmeyi başarabiliyor.. neyle mi ? Sabırla.. sevgiyle alakası yok bunun ben eşime kırgınım
Sevgi yok, sabırla neden yürütüyorsunuz bu evliliği? Hangi nedenle?
İnsanlara inat olsun, kimse konuşamasın diye mi katlanıyorsunuz yani?
Yazık...

Sevgi yok, sabırla neden yürütüyorsunuz bu evliliği? Hangi nedenle?
İnsanlara inat olsun, kimse konuşamasın diye mi katlanıyorsunuz yani?
Yazık...

Seviyorum desem de yazık diyeceksiniz zaten. Seviyordum ama sevgimi minimuma indirdi evet. Siz de onca yazdığım yorumdan sadece bunamı dikkat ettiniz? Konumuz bu değil cımbızla lafı çekip konunun gidişatını başka yöne çekmeyin lütfen..Bana yazık deme hakkını da size vermiyorum. Saygı çerçevesinde yazarsanız memnun olurum.
Diyelim ki ailesini emellerine ulaştırmak istemiyorum evet! ki bu acı bir durum. Bir erkek ailesi nasıl oğlunun yuvası yıkılsın ister? Onlar istiyor diye yuvamımı yıkayım yani ben??? Onlar mutlu olacak biz ayrılınca. Siz mutlu olun peki oğlunuz ile ayrılıyoruz mu diyeyim yahu?

Bunu hangi bayan der?
Hangi aklı başında bayan yuvasının yıkılmasını isteyen erkek ailesine bu fırsatı verir. Eşimi ve yaptığı yanlış tavrı eleştirin asla lafım olmaz. Sanırım ben anlatamıyorum

Seviyorum desem de yazık diyeceksiniz zaten. Seviyordum ama sevgimi minimuma indirdi evet. Siz de onca yazdığım yorumdan sadece bunamı dikkat ettiniz? Konumuz bu değil cımbızla lafı çekip konunun gidişatını başka yöne çekmeyin lütfen..Bana yazık deme hakkını da size vermiyorum. Saygı çerçevesinde yazarsanız memnun olurum.
Diyelim ki ailesini emellerine ulaştırmak istemiyorum evet! ki bu acı bir durum. Bir erkek ailesi nasıl oğlunun yuvası yıkılsın ister? Onlar istiyor diye yuvamımı yıkayım yani ben???
İyide eşiniz sizin kadar çabalamıyor.
Arkadaşların demek istedikleride o.
Siz kendi kendinizi paralıyorsunuz.

Back