ben de mavi rengin yiyeceklerde itici durduğunu ve insanlarda yeme isteğini engellediğini bu yüzden mavi renkli gıda üretilmediğini biliyorum
teşekkürler paylaşım için
paylaşım için tşk.ler öğrenmiş olduk ....
Hakkaten ya küçükken resim yaparken hep düşünürdüm niye mavi sebze meyve yok diye.CADIARZU
Bu arada patlıcan meyvemiydi yaa!Ben yıllarca ou sebze diye yedim.fisfisfis
Hakkaten ya küçükken resim yaparken hep düşünürdüm niye mavi sebze meyve yok diye.CADIARZU
Bende öyle biliyordum ama değilmişpatlıcan sebze değil mi kızlar ? sebze . :)) paylaşımın için sağol canım.tam benlik bir konuymuş.gıdacıyım ben. :)
Biz yine sebze olarak bilelim çiğ yenemediğine göre kaydirigubbakcemile3mavi rengi çok sevmeme rağmen meyve yada zebzesi zehirli olabiliyormuş.iyiki yok.:1no2:
ama patlıcan olayına şaşırdım.yıllarca zebze olarak bilirdimm.:1shok::1shok:
benneyaptımki ama meyveler çiğ olarak yenilir.benim bildiğim.
hala aklım almıyoooo :mymeka:
bunu bilmiyordum... teşekkürler...
bi ara pepsi blue vardı ya mavi kola ayy içememiştim sanki ispirto içi gibi geldi ..
nişanlım özel olarak almış gelmiş bende bakayım tadına die onu kırmamak için gözumu kapattm
bi dikişte diktim kafaya öle içtim.. iyiki mavi yiyecek yok..
Bitkilerin rengini veren pigmentlerin kimyasal yapıları* düşük dalga boylarında ortaya çıkan renkleri vermek üzere gelişmiştir. Mavi ve yakın renkleri oluşturan bileşikler* ya zehirlidir ya da enerji açısından ekonomik değillerdir.
aynen daha çok ilgimi çeken patlıcanın meyve olmasıHakkaten ya küçükken resim yaparken hep düşünürdüm niye mavi sebze meyve yok diye.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?