Neden konuşuyorum ki

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
2 ay önce Türkiyeye döndüm, 1 sene kadar buradayım.
Gelmeden önce de biriyle görüşüyorduk ama biteceğini bildiğim için çok derin mevzulara girmedim.
Öyle de anlaştık.
Son gün bile konuştuk, vedalaştık.
Ben orada kapattım.

Neyse, döndükten sonra bir yazdı. Okay dedim bi' kontrol ediyordur, bu böyle 2,3,4 gitti 2 aydır konuşuyorduk.
Ben arada 2 kere yazdım sadece.
Anlamsız geliyor çünkü bundan iyisini bulsam ben bakmam.
Çünkü sevmiyorum bazı tavırlarını, sosyal olarak absürdlüğünü, cimriliğini. Ne bileyim sorsanız öyle deli oluyor muyum ı ıh.
Hatta arkadaşlarıma anlatıyorum tavırları ayıplanacak, dalga geçilecek gibi yani, gülüyoruz.
Dolayısıyla seviyor, değer veriyor olabileceğimi düşünmüyorum.
Ki exime olan çıldırmamı hatırlıyorum bu yanında sönük balon.

Çok büyük heyecan yaratmıyor.
Cinsel olarak iyi fena değildik.
Ama en iyisiydi diyemem.
Biraz hareketsiz, sıkıcıydı.
Muhabbeti çok mu sarıyor deseniz, o da değil.
Romantik bir insan da değil.
Niye konuşuyorum o zaman?
Saçma geliyor, kendimden uzaklaştırayım mı ne yapayım?
Ki cevap vermezsem olur dedim, yine yazdı. O da işe yaramadı.

Oturup ciddi konuşmalara girmek de saçma geliyor amacın ne vs tarzı gereksiz gerilim yaratacak gibi geliyor
Ama ne bileyim onunki de anlamsız
Kimseyle görüşmediğimi umuyormuş, birini bulmuş muyum falan, niye, sevgilim değil bir şey değil
Nereden geliyor bu hak
Ben bir kere sormadım ona
Ki konuşuyorum başkalarıyla
Şakaya vurup geçtim

Annem bir yere giderken yanında birini götürme, şansını kapatıyorsun diyor
Doğru diyor bence
Çünkü doktorada o ülkeye geri döneceğimin garantisi yok
Ben tüm dünya ülkelerindeki fırsatlara açığım, Türkiyedeki fırsatlara açığım
Bu böyle aklımda yük olarak kalacakmış gibi geliyor
Ne düşünüyorsunuz, bir perspektif açarsanız sevinirim
Teşekkürler şimdiden

Ps. Absürdlüğüne örnek parayla seks yapar mıydın gibi sorular (biraz garip bi' kültürleri var, kanser veya birbirlerinin anneleri hakkında şaka yapıp gülebilen insanlar, ben de kültür şoku yaşamıştım) ya da ne bileyim sürekli para hesabı yapması, kullanılmış kondomu yarım saat atamaması pahalı olduğu için gibi garip şeyler hoşlanmadım yani

Zaten 5 sene okb yüzünden evden çıkamamış hala bazı takıntıları vardı ne bileyim profilimde tam olarak 2 saat zaman geçirmiş bunu söyledi geçen, neyi didik didik ettiyse ve nasıl süre tuttuysa? Ben gidince ortak arkadaşlarımızla görüşmemeye başlamış, evden çıkmıyormuş falan. Gece gece huzursuz etti. Sizce uzaklaştırarak iyi bir şey mi yaparım?

Son düzenleme:
Yanlis anlasilmak istemiyorum ama şunu soylemek istedim konunu gorunce; bu tip ilişkiler devam ederse seni ve ruhunu fazla yaralayacak Velvette.. Ayni zamanlarda bosandik, o donem epey de konusmustuk belki hatirlarsin.. Baska ugraslar bulman, kendini gelistirmen cok guzel ama iliskiler anlaminda kendini fazla yiprattin diye dusunuyorum..

Kullanilmis kondomu pahali diye yarim saat atamiyor mu?
Aa iyi yikayip tekrar kullanmiyor. Tovbee.
E degisikmis biraz evet.
Acik acik soyleyin bence.

Evet eli gitmiyordu
Yarım saat öyle tuttu kullanılır diye de ben salak mıyım riske atayım hamilelik vs dimi o_O
Açık açık söylesem gerilim çıkacak veya işin içinden sıyrılır bi amacım yok der falan

Yanlis anlasilmak istemiyorum ama şunu soylemek istedim konunu gorunce; bu tip ilişkiler devam ederse seni ve ruhunu fazla yaralayacak Velvette.. Ayni zamanlarda bosandik, o donem epey de konusmustuk belki hatirlarsin.. Baska ugraslar bulman, kendini gelistirmen cok guzel ama iliskiler anlaminda kendini fazla yiprattin diye dusunuyorum..

Ben de mesafemi koruyorum diye düşünüyorum ama evet yıprattım kendimi. Şimdi başıma bunu bela etmemem lazım değil mi?

Bu şahısla diyaloğunuz size birşey katmıyorsa zaman kaybettiriyordur. Zaman kıymetli, ben olsam boşa harcamazdım...

Bana da böyle geliyor artık 15 yaşında değiliz ki öylesine gereksiz muhabbetlerle zaman harcayalım gerçi kendisi benden 8 yaş büyük.

Evet eli gitmiyordu
Yarım saat öyle tuttu kullanılır diye de ben salak mıyım riske atayım hamilelik vs dimi o_O
Açık açık söylesem gerilim çıkacak veya işin içinden sıyrılır bi amacım yok der falan
Bu yaptıgı cidden çok ilginç yani işlevini kaybediyor hem saglık hem gebelik manasında. Normal degil yani adam

:kusmuk::kusmuk:anladın sen cimrilik tek başına yeter direk görüşmek istemiyorum de ne korkuyorsun :KK53:

Greenpeace mi bura diyorsun :KK70:
Ne bileyim olaylar kendiliğinden çözülür, sorunsuz uzaklaşır diye umdum ama adam takıntılı profilinde tam 2 saat gezdim dedi hasta mı dicem ama hastaymış zaten eskideno_O

Ben de mesafemi koruyorum diye düşünüyorum ama evet yıprattım kendimi. Şimdi başıma bunu bela etmemem lazım değil mi?
Diger konularina da denk gelmistim, o zamanlarda da kırılmış ve dusune dusune bi hâl olmuştun.. Kendine bunu yapma, naçizane fikrim..
Buna gelince, elbette bela etme; hissin yok, çekiciliği yok, sana bi artısı yok.. Arkadas desen, arkadas mi yok.. Kestir at..

Tr’de arkadaş çevresi edindiniz mi en son öyle bir konunuz vardı? Eğer istediğiniz gibi bir ortam oluşmadıysa o yüzden konuşuyor olabilirsiniz.

X