• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Kitap Okuyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kitap niye okuruz ve kitap okumaktan beklentilerimiz nedir, hayatımıza ne gibi etkileri vardır, düşüncelerinizi öğrenmek istedim arkadaşlar

bugüne kadar hiç sorgulamadım "neden" okuyorum diye.. herhangi bi yerde, misafirliğe gittiğimizde falan bile elime bi dergi falan geçmesin okuyamasam bile alır karıştırırım. bi dürtü bence. uzun süre kitap okumadan geçirirsem kötü hissediyorum kendimi. sanki bişileri eksik yapmışım gibi.. güzel bi soru sormuşsun aslında, bak ne zamandır boşladım yine başlıyım boş boş duranlardan birine :1hug:

Benim de küçüklüğümden beri içimden geldi hep,öyle zorlamayla olmuyor.Anneden babadan da görmedim öyle ellerinde kitap falan.:kahve:
Ama ben büyük keyif alıyorum arkadaşlar.Kesinlikle kültür ve kişisel bir beslenme bencce..
Ha bi de ben de yazıyorum bir kitap inşallah toparlıyıcam...:uhm:

a.s.

ben Edebiyat Okudugum Icin Hocalarim Odew Weriyor Zaten Mecburi Okuyorummm:)))

bunun dısında hıc dusunmedın mı yanı sadece mecburıyet olarak zorurunluluk olarak mı goruyorsun okumayı cnm

kitap okumaktan zevk aldigim icin ve benim uyku problemim var kitap okudugumda uyku uyumakta da problem cekmiyorum.

Hiç düşünmemiştim neden okuduğumu :) Bilgiye açlık olabilir belki:)

kitap benim hayatım gibi okumazsam olmuyor nedenini bilemiyorum düşünmedim hiç alışkanlık galiba...

hem bir alışkanlık hemde ihtiyaç benim için.insanı alıp bambaşka dünyalara götürür okumak ayrıca televizyonda her gece oyurup dizi izlemekten çok daha keyifli bence.hem okuduklarımın nerde ne zaman bir yararı dakunacağı hiç belli olmaz.düzgün konuşmaya yazmaya katkısıda cabası

kitap okumak benim olmazsa olmazlarımdan çok seviyorum kitap okurken dinleniyorum daha çok öğreniyorum

önceden yapacak başka işim yoktu ders çalış boş dur oku bari üçgeniydi sonra alışkanlığa dönüştü şimdi faydalarını meyvelerini toplayınca dürtü oldu..

rahatlamak ve öğrenmek için, bu bir çeşit ihtiyaç bende, biraz da yalnız kalma ihtiyacı, eşimi bile istemiyorum yanımda okurken..

çocukluğumdan beri bulduğum ,gördüğüm her yazıyı okurum .
okumak benim için yaşamanın yarısı.
kütüphaneye üyeyim zaten.
bide kötü bi huyum var bi kitabıa başladımmı bitirmeden bırakamam.
helede heyecanlı bi romansa.

Çocukluğumdan beri kitap okurum ne annemde ne babamda gördüm kitap okuduklarını , önceleri meraktan okurdum yeni alemlere gitmek hoşuma giderdi . Şimdi ise bazen bilgilenmek için bazen de yaşadığım dünyadan soyutlanmak için okuyorum .

çünkü seviyorum, artık öyle bir ihtiyaç haline gelmiş ki elimdeki kitap bittiği anda ya da kitapsız kalmayım diye bitmeye yakın hemen kitapçıya koşuyorum=)

benim kitap tercihim zaten ya dini yada gercek yasanmis olaylarin kitaplaridir..

yasanmamiz sadece ask hikayesi yada kacma kovalamaca gibi hikayeleri sevmiyorum aslinda..

yasanmis ve olan seylerin kitaplari ilgimi cekiyor.. dini kitaplar zaten ögretmek ve ögrenmek icin okunur.. diger kitaplari ise kendim icin hayata dair birseyler cikarabilmek icin okuyorum..

Allah okuma yazmasi olmayanlara binlere kez yardimci olsun insallah..

kitap okuyorum çünkü okuduklarım zihnimi canlandırıyor,duygularımı canlandırıyor,hayatta kalmamı sağlıyor.ne depresyonlar geçirirdim kitaplar olmasa.en güzel aşklar da kitaplarda,en büyük düşmanlıklar da,en acımasız entrikalarda,insan sevgisi de.........her kitapta yeni bir dünyaya gideceğini bilir de okumaz mı insan?

bendekitap okumaktan cok keyif aliyorum,ozellikle roman tarzi okurken sanki TV de bir diziye takilmis gibi hep aklim kitapta kaliyor ,bir an once elime alip devaminda ne oldu diye merak ediyorum ..turkiye dönüsünde benim bavulu görmelisiniz yarisi kitap :) butun sene aldiklarimi bitirip bir dahaki yaza tekrar yuklenip geliyorum ..

Back