Neden kilo veremiyorum??

mcrs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
39
43
slm kızlar.26 hazirandan itibaren beslenmeme dikkat ediyorum, kalori hesaplıyorum. günlük 1315 kalori sınırım var ve çoğu zaman 1000 ya da 1100 lerde kalıyorum. bol bol su içiyorum. sabah aksam sirkeli su içiyorum. yine her sabah cevizli su içiyorum. her gün en az 4 mil leslie yapıyorum. amaaaa gram vermedim. daha ne yapabilirim :KK43: bu arada 68 kiloyum ve boyum 1.60

13.takıma gelırsen destek oluruz biribirimize

slm kızlar.26 hazirandan itibaren beslenmeme dikkat ediyorum, kalori hesaplıyorum. günlük 1315 kalori sınırım var ve çoğu zaman 1000 ya da 1100 lerde kalıyorum. bol bol su içiyorum. sabah aksam sirkeli su içiyorum. yine her sabah cevizli su içiyorum. her gün en az 4 mil leslie yapıyorum. amaaaa gram vermedim. daha ne yapabilirim :KK43: bu arada 68 kiloyum ve boyum 1.60

Farkındaysanız sürekli "şunu yiyorum şunu içiyorum ama olmuyor" dolu bir yazı. Bunun şunu yemiyorum şunu içmiyorum olması gerek. Ayrıca o saçma leslie harketleri sana kilo verdirmez, kilo vermiş vücudu sıkı dinç tutmaya yarar.

Bence kendini şartlandırma. Bende uzun zamandır herkesten laf dinlemekten bıktım çabaladım veremedim. Sonra tüp bebek için fayda olacak dedi doktor diyetisyene yönlendirdi. Sadece sağlıklı beslenerek ve hafta da en az üç dört defa birer saat yürüyerek 10 kilo verdim. Veremem diye bir şey yok. Vücudunda ne fazla ise onun diyetine girersin ve dikkat ederek uygularsan verirsin. Verilmeseydi ben vermezdim.

Yemen çok önemli aç kalma ama kalorisi düşük şeyler ye, mesela sabahları bir avuç Müsli sütlü çok tok tutuyor bol bol meyve karpuz mesela elma.
Su zaten içiyorsun, bol bol adım at yani yürüyüş yap günde en az 6000 adım ideal 10000 ve fazlası.

X