neden kadınlar beyaz çorap giyen erkekleri sevmez ???

mavrulam

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
6.527
884
38
kızların % 80 i beyaz çorap giyen erkeği itici bulur
bunun nedeni nedir beni aydınlatırsanız sevinirim.....

nacize kendi fikrimi belirteyim
gözüme zevksiz giyinmekten anlamaz gözükürler

beyaz kir gösterir erkek kirlidir çorap da pis olunca ıghyykkk oluyo:icecream:

şaka bi yana spor giyinilmediği takdirde mafya babası gibi takım elbisenin altından beyaz beyaz sırıtması hoş durmuyo hem beyaz yaz rengidir bi de kışın giyince takım elbisenin altına

"fukaranın düşkünü beyaz giyer kış günü oluyo "a.s

sadece fikrim..

sevgiler

Siyah pantalon giyer,siyah ayakkabı ee o beyaz çorapta açayıp dikkat çekici ve itici olur.Bence tek sebebi buua.s

bence sorun coraplar degil onları giyip bide insanın gözüne gözüne sokmaları iğğ iğrenc bide ayakkabını arkasına basmıyolarmı ögggggg

Herşeyin bir uyumu vardır da ondan.

Giyinmek de ustalık ister.Nasıl kullanacağınız kravatın, ayakkabının takım elbise, pantolon ya da gömlekle renk vs. konusunda uyumlu olmasına dikkat ediyorsanız, çoraplara da dikkat etmelisiniz.

Çorap rengi mümkünse giyilen pantolon,takım elbise ile aynı renkte olmalıdır.

Çok şık lacivert bir takım elbisenin altında sırıtan bembeyaz çorapların göz zevkini ne kadar bozacağını söylemeye gerek yok sanırım..

Kısaca düşüncelerim böyle..

bence beyaz corap deıl de, beyaz corap+ kundura+ sıyah kumas pantolon zevksızlık belırtısı. acık renk bı kot altına pek de ala gıyılır beyaz corap

siyah pantolon beyaz çorap ve siyah ayakkabıysa irenc duruyor,ama beyaz pantolon beyaz çorap beyaz ayakkabı güzeldir,,,

spor ayakkabıda olabilir tabi.ya ben beyaz iç çamaşırlarınıda sevmem erkekte kafamçokkarıştı

koyu renk ayakkabılarla itici duruyor belkide ondan sevmiyorum ama sevgilim spor ayakkabıyla giyiyor bazen rahatsız etmiyor beni

ben sadece erkek de değil bayan da sevmiyorum beyaz çorabı..kıyafetiyle uymlu tam bütünlük sağlamalı insanın çorabı.

bende beyaz çorabı sadece spor ayakkabının içinde beğenirim.oda uyumlu t-shırt ,kot veya eşofmanın altında güsel durur.kumaş pantolon siyah,ayakkabılar sıyah çorabp beyazzzz iğrenç.hatırlıyorumda bı arkadasımın esi kendı dugununde sıyah takım sıyah ayakkabı altına beyaz çorap giymıstı.iğrenç olmustu en mutlu gununde.bıde foftograf cektırmeye gitmişler acık havada saman bellesinin üzerine oturtmuş fotografcı bunları cocugun sıyah takımın ıcınden beyaz corabı sırıtmıstı.arkadasa budurumun kötü oldugunuu soyledıgımde de benden kötüsü olmamıstıı...bencede beyaz çorap kro işi.benım kociş giymez wallaa.s.:nazar:

Beyaz çorabı severim ya. Özellikle spor ayakkabıların altına spor giyinen bir erkek beyaz boğazsız çorap giyimeli...
Takım elbiselerle de beni açıkcası çok rahatsız etmez... Sanırım o dizilerde falan hep "maço" diye tabir edilen erkeklerin görüntüsünden o iticilik kalmış.

X