• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden iyileşemiyoruz

bengumm

🌟
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
1.636
1.952
53
Arkadaşlar merhabalar.. çok yoruldum hastalıktan iyileşmiyoruz Kasımdan beri oğlumla ikimiz hastayiz öksürük nezle boğaz ağrısı herşey var gitmedigimiz bölüm vermediğimiz kan kalmadi birşey çıkmıyor evimiz gayet ısınıyor şükür ama neden hastayız anlamıyorum . Yeni bir virüs salgın mi geldi yada bizde mi bişey var anlamıyorum. 2 kere Corona oldum asla bu kadar zorlanmadım 😔

Arkadaşlar merhabalar.. çok yoruldum hastalıktan iyileşmiyoruz Kasımdan beri oğlumla ikimiz hastayiz öksürük nezle boğaz ağrısı herşey var gitmedigimiz bölüm vermediğimiz kan kalmadi birşey çıkmıyor evimiz gayet ısınıyor şükür ama neden hastayız anlamıyorum . Yeni bir virüs salgın mi geldi yada bizde mi bişey var anlamıyorum. 2 kere Corona oldum asla bu kadar zorlanmadım 😔
Sanırım daha önce geçirdiğimiz covidler bağışıklığımızı düşürdü. Covid geçirdikten sonra ben de çok sık hastalandım aynı ay içinde 2 3 kere hasta olduğumu biliyorum

Sanırım daha önce geçirdiğimiz covidler bağışıklığımızı düşürdü. Covid geçirdikten sonra ben de çok sık hastalandım aynı ay içinde 2 3 kere hasta olduğumu biliyorum
Ama gerçekten artık dayanamıyorum 2 gün iyiysek 2 hafta kötüyüz sar başa bir daha hastalık kısır döngüye girdik 😓 sadece ben olsam iyi çocuğum 2 yaşında oda sürekli hasta canı acıyor 😔

Çok geçmiş olsun. Sebep nedir bilmiyorum ama az önce bende aynı soruyu sordum. Haftalardır kızım hasta ben yeni toparlanıyorum oğlum başladı şimdi ateşi kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Döngüden cikamicaz galiba tekrar başa sarıyoruz

Çok geçmiş olsun. Sebep nedir bilmiyorum ama az önce bende aynı soruyu sordum. Haftalardır kızım hasta ben yeni toparlanıyorum oğlum başladı şimdi ateşi kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Döngüden cikamicaz galiba tekrar başa sarıyoruz
Yok yani geçmiyor sürekli başa sarıyor yaşam kalitem 0 a indi insan yüzü görmek istemiyorum temizlik yemek hiçbir şey yapmak istemiyorum sürekli vücud ağrısı 😓

Geçmiş olsun öncelikle. Eğriçayır sitesine bi bakmanızı öneririm. Ablam çocuklarına kullanıyor propolis bal vs. onunkilerde çok hasta olur. Çok faydasını gördü

Bu salgın en Az 1 ay sürüyor, 2. Aya girdim öksürük kaldı hala atlatamadim, geçmiş olsun

Merhaba.. Geçmiş olsun öncelikle. Benim ablam ve çocukları da böyleydi hiç gecmeyen hastalık hakimdi evde resmen döngü vardı 🤦‍♀️ Evdeki bütün halıları değiştirdi kalın halıları ince halilardan serdi meğer alerjikmis o günden beri daha rahatlar belki bir faydasi dokunur 🤭

Evet ev tozuna ileri derecede alerjim çıktı zaten belki bu yüzdendir bilmiyorum 😔
Merhaba.. Geçmiş olsun öncelikle. Benim ablam ve çocukları da böyleydi hiç gecmeyen hastalık hakimdi evde resmen döngü vardı 🤦‍♀️ Evdeki bütün halıları değiştirdi kalın halıları ince halilardan serdi meğer alerjikmis o günden beri daha rahatlar belki bir faydasi dokunur 🤭

Evet ev tozuna ileri derecede alerjim çıktı zaten belki bu yüzdendir bilmiyorum 😔
Muhtemelen o yüzdendir zaten tahlillerde de bişey yok diyorsunuz. Halılara çözüm bulmak lazım bence 😔 aslında süpürge ler var çok derin temizlik yapan evin havada ki tozu bile temizleyebiliyor biraz ücret olarak yüksek ama memnun kalırsınız eğer imkanınız varsa alın derim 🤗

Back