• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri neden işte bu dediğim gelinliği bulamıyorum:(:(

amos87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
294
214
103
kaç yere gittim bi sürü gelinlik denedim ama işte bu benim gelinliğim dediğim bişi olmadı. Almış olmak için de gelinlik almak istemiyorum vaktim de az kaldı napcam bilemiyorum:(

Aşağıdaki modeller nasıl hiç bişi bulmassam ikisinde birinde karar kılıcam sanırım ama hayalide yatan bambaşka bişi:(

$Untitled.jpg

Sizin istediğiniz nasıl bir model ki? Diktirseniz aklınızda bir model varsa, netten fln bakıp.

kaç yere gittim bi sürü gelinlik denedim ama işte bu benim gelinliğim dediğim bişi olmadı. Almış olmak için de gelinlik almak istemiyorum vaktim de az kaldı napcam bilemiyorum:(

Aşağıdaki modeller nasıl hiç bişi bulmassam ikisinde birinde karar kılıcam sanırım ama hayalide yatan bambaşka bişi:(

Eki Görüntüle 1093043

bi moda evinde hayalinizdeki gelinliği çizdirin ve diktirin hazırların içinde illa bunun şurası şunun burası güzel dediğiniz olmuştur gelinlikçiniz söylerseniz hepsini bi gelinlikte toplayabilecektir eminim...:34:

Eki Görüntüle 1093043

bu gelinliğin etek uçlarına bayıldım ancak etek ile üstün birleşim yerinden hoşlanmadım oralarda oynama yapılabilir. bi de ben askılı gelinliklerden hoşlanıyorum dantelden bi askı ile de deneyebilirsin midye kol diyorlar sanırım diktireceğin yerde gelinliklerde kendi istediğin sekilde degişiklikler yaptırabilirsin.

Eki Görüntüle 1093043

Nerede ariyorsun canim? Cunku fatihte kadikoyde osmanbeyde falan buna benzer bir suru model gordum ben :/ Ne kadar var dugune ki

Sizin istediğiniz nasıl bir model ki? Diktirseniz aklınızda bir model varsa, netten fln bakıp.

Tatiana KAplundan bir modeli çok beğendim ama denemeden de diktirmek istemiyorum bazen hayal ettiğinle üzerinde duran çok farklı oluyor...

Nerede ariyorsun canim? Cunku fatihte kadikoyde osmanbeyde falan buna benzer bir suru model gordum ben :/ Ne kadar var dugune ki

3 ay kaldı canım düğüne kadıköyü epey bir gezdım ama dediğin gibi modeller hep buna benzyor biraz daha farklı birşeyler istiyorummm

bu gelinliğin etek uçlarına bayıldım ancak etek ile üstün birleşim yerinden hoşlanmadım oralarda oynama yapılabilir. bi de ben askılı gelinliklerden hoşlanıyorum dantelden bi askı ile de deneyebilirsin midye kol diyorlar sanırım diktireceğin yerde gelinliklerde kendi istediğin sekilde degişiklikler yaptırabilirsin.

Kuyruğu da çok güzel canım ama dışardan baktığında standart ya da ben pek anlamadığım için öyle geliyor. Dediğin gbi kolu ben de çok beğeniyorum hoş bir haba katıyor.

Eki Görüntüle 1093043
bu model de güzel fakat büyük durdu heralde emanet gibi olmuş eğer ist de yaşıyorsan kadıköye uğra derim ben vitrinlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel modeller var eminim içine sinen birşeyler bulabilirsin

Back