merhaba arkadaşlar bir dostumun derdini anlatacagım
eşi ortak olan faceden ismini silmiş tek kendi adını soyadını yaznış ve profil rsmini kendi resmi yapmiş sizce neden olabilir
merhaba arkadaşlar bir dostumun derdini anlatacagım
eşi ortak olan faceden ismini silmiş tek kendi adını soyadını yaznış ve profil rsmini kendi resmi yapmiş sizce neden olabilir
arkadasinda gitsin kendine yeni face alsin parayla mi satiliyor
niye sildi degistirdi bunudan kocasina sorsun
ben esimle ayni face oldugunu dusunemiyorum bana saçma geliyor sahsen, o adamada oyle gelmis olbailir sonradan :)
Şifre ve hesap bilgilerinde değişiklik var mı?
Yoksa arkadaşın boşuna tasalanmasın. Adamcağız çift olarak face hesabı kullanmanın ne kadar komik olduğunu anlamıştır.
Arkadaşın da kendine bir face hesabı edinsin.
Bizde bastan beraber acmistik sonra asker arkadasi is arkadaslari eklesince kiskandi benim isim uctu :) benim acmamada izin vermiyo senin var deyincede kapat diyo... onun adi ama ben kullaniyorum msjlardan arkadslarimla gorusuyorum. Kizimin resmini koyuyorum onada kiziyo... cok kotu seyler oluyo gercekten kadinlarin resimleri cocuklarinkini ahlaksiz yerlerde kullaniyolar benim esim guvenmiyo ondan . Haklida ... ama arkadasinizin esi sifreleri felan degistirip bi haltlar karistiriyosa bilemem . Ama sacma olur cunku gider baska adla sahte hrsaota acabilir isterse bence sini kiskanmistir ondan silmistir