@umudumyok;
Canım bende hergün olmasa da arada sırada zeytinyağı verdim ama tek bi faydası olmadı.has zeytinyağı ile karnına ve ayak tabalnalrına masajlar yaptım sıcak sular koydum ayaklarının altına uyurken.karnına ılık havlular vs.
eşimle bugünde konuştum yardımcı bayana sıcak bakmıyor hayır yapma sende diyor
canım benim sorunum maalesef ben dilini kullanamamak.Allahım'a dua ediyorum bunun için.
inş en yakın zamanda düzelirim yoksa hiç iyiye gitmiyorum
tşk ederim canım güzel dileklerin için
@mors; bi bunu denemedim onuda denerim tşk canım
@Pozi; Canım 6 aylık olana kadar bizde birbirimizden geçeceğiz diye korkuyorum.Nurse Harveys ve Zinco kullanıyorum canım.Her gün duşa da sokuyorum ama nafile bizimkinin uyku düzeni falan yok kafasına ne zaman eserse huzursuz huzursuz o zaman uyuyor resmen gündüzleri diken üstüne.
@azusena; Canım eşim o konularda hiç karışmıyor bebeğe davranışlarıma.Bizim sorunumuz yorgunluk
eşim evde olmadığı zaman daha çok yoruluyorum ama en azından eşim biraz dışarı çıkıp hava alırsa daha iyi olur tabi..ben eve mahkumum diye onu da mahkum etmemeliyim.
Canım bütün suç bende biliyorum ve bu yüzden daha kötü hissediyorum kendimi fakat ilk fırsatta yine aynı oluyorum
@ipektuncer; canım ben çok mızmız birisi değilim ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ...ne umutlarla bebek dünyaya getirdik ve halen çok seviyorum kızımı eşimi de öyle ama hayatımın bu kadar tepe taklak olacağını ummuyordum
yediklerime de dikkat ediyorum ama ne yersek yiyelim hepsi gaz yapıyor canım ya gaz yapmayan şey yokki
domates,salatalık,süt,peynir,yoğurt,hamurişi,erik,kayısı,bulgur,baklagiller,kızartmalar,karpuz,elma,portakal..ne yiyeceğimi şaşırdım valla :)
haklısın canım bebişimin hiç bi suçu yok dediğin gibi diğer süreçlerinde bizi düşünemiyorum
canım eşim şimdide ilgileniyor aslında ama bana yetmiyor sanırım
@Bir_kadin
; cnm herkesinki aynı olmaz ben fazla sabırsız ve agresif oldum
bir avazda kurtul inş tüm sorunlar orda kalsın
allah benim yaşattığımı kimseye yaşatmasın
@aysebahar ;
bebek tabiki de ağlarda uyumadan 10 saat uyanık kalıp ağlmaz tabi normal olan bebekler
canım eşimle inş bi gün konuşmayı öğreneceğim o konuda çok hatalıyım
@royas; canım eşimin beni bebek için kıskandığını hiç sanmıyorum
çünkü bana karşı aşırı ilgisiz olan o maalesef
@Flurry09 ; cnm benim çok teşekkür ederim denemdiklerimi deneyecğim
@UyuyanGuzel; canım yağlardan kullandım zaten eşimle aktardan ve hastaneden ayrılmıyoruz yatıya kalın deseler kalacaz o kadar yani
Kolik cdsinden bahsediyorsun internetten indirip dinlettik ilgisini bile çekmedi
elektrik süpürgesi ile uyutuyoruz akşamları
kucağa alıştırmamak elde değil canım bebeğin gazı var tepiniyor yatağında kim olsa alır inan bana