Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oha amcalara noluyo ay rezillik Allah akıl fikir versin sinirim bozuldu. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana canımMerhaba arkadaslar. Ben de 9 aylik evliyim. Olmadi cocugum( esimle bana kalsa bir yilimiz tamamlanincaya kadar bebek dusunmuyorduk ama kayinvalidem kayinpederim o kadar cok soyluyorlarki her ay stres yasiyorum. Demin kayinvalidem telefonda dediki kimseye cevap veremiyorum. Soranlara falan. Disari cikamiyorum utancimdan. Boyle sey soylenirmi ya? Cok igi insanlar kendileri ama bu konuda cok sıkiyorlar beni. Hatta esimin amcalari bile soyluyor. Ocak ayinda amcasi dediki bu eylule kadar ne yapin edin dogurun. Abartdiniz siz falan. Sanki bizim elimizde. Neyse arkadaslar. Her ay bir sey cikiyor. Duyunden once boyle deyildim ama galiba stres falan baga etkiliyor. Bu ay da 14cu gunden ovulasyon testi yapdim pik olmadi. Acaba 12 ya da 13cu gun mu oldu diye dusunugorum. Cunki genelde 12 13cu gunler olgunlasir sadece catlamaz kiste cevrilirdi. Ama bu InsaAllah kist olmaz da tutar.
O kadar üzüldüm ki şuan inşallah çalışıyorsundur inşallah o insana muhtaç değilsindirHamilelikte ağır travmalar geçirdim aldatıldım şiddete uğradım hep tek başına geçirdim zorluklarını ve riskli gebelikti yine de bebek tutundu aldırmak istedim defalarca randevu aldm ama gidemedim bir daha aslaaa hamilelik yaşayamam sanırım kaldiramam hep böyle olur diye düşünüyorum doktor kontrolüne herkes eşiyle el ele giderken siz tek başına giriyosunuz herşeyde teksiniz içimde ne heves ne sevinç var yine de eşyalarını aldm dolabı beşiği falan hazır olmamış olsa daha güçlü olurdum
Rabbim size bağışlamış baksanıza herseyde bir hayr vardır kuzum evet tek olmak çok yıkıcı ama o doğduğunda bunalra değerdi diyeceksin belki deHamilelikte ağır travmalar geçirdim aldatıldım şiddete uğradım hep tek başına geçirdim zorluklarını ve riskli gebelikti yine de bebek tutundu aldırmak istedim defalarca randevu aldm ama gidemedim bir daha aslaaa hamilelik yaşayamam sanırım kaldiramam hep böyle olur diye düşünüyorum doktor kontrolüne herkes eşiyle el ele giderken siz tek başına giriyosunuz herşeyde teksiniz içimde ne heves ne sevinç var yine de eşyalarını aldm dolabı beşiği falan hazır olmamış olsa daha güçlü olurdum
İnan o duygu da daha yıkıyor insanı ya rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese hepimizeAllah ne zaman nasip ederse o zaman olcak inşallah. Dakikası saati zamanı belli o zaman gelecek inşallah ikimizde o duyguyu yaşarız inşallah.
Bak sen daha önce kalabilmişsin ben hiç o duyguyu yaşamadım bile..
Aynı durum bende de var selam verdiğin hamileyim diyor resmen ..Benden önce benden sonra evlenen herkes anne oldu yada hamile.. Öyle canim yanıyo ki neden diye sormaktan alikoyamiyorum kendimi..
SağolunAaa şaşırdım vallah ama tabi üzüldüm adınıza evlilik oturmadan bebek yapmamak lazım
Gerçekten allah yardımcınız olsun
Çalışıyorum ailem de yanımda işin kötüsü ailem torun da torun diyolar aşırı sahipleniyolar bende o duygu olmayinca kendimi kötü hissediyorumO kadar üzüldüm ki şuan inşallah çalışıyorsundur inşallah o insana muhtaç değilsindir
İnşallah doğduktan sonra değişirmis duygular bana da nasip olur inşallah çocuğa haksızlık edemem çünkü ona yazıkRabbim size bağışlamış baksanıza herseyde bir hayr vardır kuzum evet tek olmak çok yıkıcı ama o doğduğunda bunalra değerdi diyeceksin belki de ☺☺
rabbim yardımcın olsun güç küvvet versin inşallah
Canım haklısın çok kötü şeyler atlatmışsın bundan dolayı ona karşı böylesin ama İnan onun o minik ellerini tuttuğunda dünya basşka olucak eminim ☺İnşallah doğduktan sonra değişirmis duygular bana da nasip olur inşallah çocuğa haksızlık edemem çünkü ona yazık
İnsallahh çok istiyorum öyle olmasını Allah herkese gonlundekini versinCanım haklısın çok kötü şeyler atlatmışsın bundan dolayı ona karşı böylesin ama İnan onun o minik ellerini tuttuğunda dünya basşka olucak eminim ☺☺
İnşallah öyle olacak cnm bak burda ne kadar benek isteyen varİnsallahh çok istiyorum öyle olmasını Allah herkese gonlundekini versin
Ya sen çok güzel bi anne olacaksın güçlü dimdik ayakta duracaksın yavrunun o mis kokusunu içine çekince yaşadığın her şeye değdiğini hissedeceksin sarıl şimdi o güzel göbüşüne onu sevdiğini söyle sonra da sabırla kavuşmayı bekle yaşadığın şeyler asla kolay değil biliyorum anlıyorum da seni benim de başımdan geçti bu yaşadıkların sadece ben hamile değildim İnan bunları atlattıktan sonra senin yanında çok güzel bir destekçin olacak onun elini sımsıkı tut ve hiç bırakmaÇalışıyorum ailem de yanımda işin kötüsü ailem torun da torun diyolar aşırı sahipleniyolar bende o duygu olmayinca kendimi kötü hissediyorum
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için umarım herşey güzel olurYa sen çok güzel bi anne olacaksın güçlü dimdik ayakta duracaksın yavrunun o mis kokusunu içine çekince yaşadığın her şeye değdiğini hissedeceksin sarıl şimdi o güzel göbüşüne onu sevdiğini söyle sonra da sabırla kavuşmayı bekle yaşadığın şeyler asla kolay değil biliyorum anlıyorum da seni benim de başımdan geçti bu yaşadıkların sadece ben hamile değildim İnan bunları atlattıktan sonra senin yanında çok güzel bir destekçin olacak onun elini sımsıkı tut ve hiç bırakma ♥
Benimde öyleSlm bu konuya yeni denk geldim. Tıpkı senin dediğin gibi etrafımdaki herkes hamile.
5.5 yıllık evliyim eltilerim,görümcelerim,komşularım,komşu kızları,arkadaşlar, aklına kim gelirse herkes doğurdu maşallah bazıları ikinciyi bile yaptı.
Allah hepsine can sağlığı versin onlarda gözüm yok ama bir hamileyim dedikçe canım yanıyor benim. Hele oğlumu kaybettikten sonra daha da acıtıyor bu durum.
Ben neler yaptım neler olmadı olanıda gitti. Bakıyorum millet korunurken hamile kalıyor.
Sürekli dua ediyorum, Allah ım bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Doğan her bebek için bebek mağazasına gidip hediye aldım içim cız etti her seferinde.Benimde öyle