- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
Benim kocam da tek cocuk. Onlar koyde yasiyor biz esimle burda. Ikimiz de doktoruz. Yani tibbi yonden de acikliyoruz doktora gittik de diyoruz anlamiyorlar. Zaten ben hep kocama saygimdan susdum. Hem de diyer konularda cok iyi olmalarindan. Kocam bir kez annesiyle kaba konusdu bu konu hakkinda yine içim el vermedi hadi ara ozur dile dedim. Ozur dilediyinde bile yine konuyu cocuga getiriyor. Kocam da annemler ne desemde anlamiyorlar artik her yonden anlattim dedi. Zaten bu hayatta en buyuk destekcim kocam ❤ torun deyilde elaleme hava atmak icin istiyorlar sanki. Ilk evlendiyim ay yine mi adet oldun dedi, bu ay herhalde cocugunuz olur dedi. Yani daha o zamanlar anladimki benim işim cok zor. Allah ya cocukla sinarsa, ya yillarca vermezse diye aklima geldikce aglama krizine giriyorum. Ama evlat hasretiyle yanip tutsmuyorum sirf. Cocuk cocuk deme sebebim psikolojimi o kadar bozdularki o yuzden. Daha adet olmadim. 5 gun sonra test yapicam belki gec yumurtlama olmusdur diye. negatifse doktora gidicem ve en buyuk korkularimdan birj kist olursa ve dogum k.hapi verirse onlara nasil diycem bu ay da umut yok diye. Anlasalar anlatirim. Kalplerini kirmadan anlamiycaklar ve ben onu yapamam. Allah herkesin yardimcisi olsun. Size de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ❤Öyle şey olur mu yaa ne kadar ayıp
Alan o veren o.
İnsanlara ne oluyor
Benim kayımvalidem de çok sıkıştırdı
Açık açık söyledim ben. Siz istiyorsunuz diye çocuk sahibi olamam dedim.
Eşim tek erkek Bi de düşün
Ve karadenizliler.
Erkek evladın çocuğuna çok önem verirler.
Ama bu işler öyle değil.
3 yıllık evliyiz. Biz de daha bu yıl belimizi doğrultmaya başladık.
Nasip bu işler
Vakti gelmeden çiçek açmaz
Kaynanana da söyle.
Git çevrendekilere de çocuk düşünmüyoruz biz!
Ne ayıp Yaaa