- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Razıyız vallah ama su aralar eşimle Bile aramız baya bozuk .. suan ne istiyorum ben Bile bilmiyorum
Umarım çocuk yüzünden bozul değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Razıyız vallah ama su aralar eşimle Bile aramız baya bozuk .. suan ne istiyorum ben Bile bilmiyorum
Yok canım işi zor biraz sürekli ayrı gayrı kalıyoruz cok yıprattık birbirimizi yaUmarım çocuk yüzünden bozul değildir
Yok canım işi zor biraz sürekli ayrı gayrı kalıyoruz cok yıprattık birbirimizi ya
yapmasaydın o zaman çocuk ! Burda bu kadar insan uğraşırken şu yazdıgınızda mantık var mı acabaNe guzel hamile değilsiniz sigara kahve içebilirsiniz rahat rahat ağrı kesici kullanabilirsiniz ben yapamıyom bunları
Severek evlendik zaten cnm ama insan daha kardeşiyle bile anlaşamıyor elin oğluyla da zor oluyor bazenHaa o sevgidendir ozaman bişey olmaz düzeltirsiniz❤ insan sevdiğinden ayrı kalınca yıpranır
Moral vermek amacıyla yazdım heralde sana düşmez insan yargılamakyapmasaydın o zaman çocuk ! Burda bu kadar insan uğraşırken şu yazdıgınızda mantık var mı acaba
olur canım o günler de elbetBizde çekmek istiyoruz o zorluğu
Haklısın bana düşmez , fakat burda ben de dahil yüzlerce insan nasıl hamile kalabiliriz , neden olmuyor diye bir sürü konu açıyoruz olsun da her şeyine razıyız diyoruz ama sen keyfi ihtiyaçlardan yapmayın çocuk diyorsun böyle mi moral veriyorsunMoral vermek amacıyla yazdım heralde sana düşmez insan yargılamak
Severek evlendik zaten cnm ama insan daha kardeşiyle bile anlaşamıyor elin oğluyla da zor oluyor bazen ☺☺
Ah kuzum ahh bazen bende cok kafaya takiyorum gercekten mümkün değil takmamak en yakin zamanda olsun artik isteyen herkesin.. hayirlisiYa herkes mi hamile olur arkadaş kapı komşum hamile yakın iki arakadsım hamile görümcem hamile ablam Doğum yaptı kaynanam bile doğurdu (42 sinde ) yukarı komşum (1 aylık evli ve bana diyo ki bebek istiyoruz . Yarın bi gün oda hamile kalır bnde geçen ay kimyasal geçirdim ve 1 buçuk senedir olmuyo bir tane arkadaşım da çok istiyo 1 yıldır deniyor ama kız kardeşi (1bucuk aylık evli ) suan 2 buçuk haftalık hanileymiş oda ayrı üzülmüş . Tabi hepsinin sağlıkla doğsun ama sabır yok .. bana isyan etme sabır et demeyin İnan’ın isyan değil ama sabır bitti galiba allahım neydi günahım tırırııırı rıı günahım neydi allahım rabbim nasip eyle hepimize Allah ım
Çocuk yapmayın diye birşey yazmadım önce doğru okuyup doğru anlayın. Başkası gülucukle cevap verirken siz sinirle yaziosunuz algılarınizi açın benceHaklısın bana düşmez , fakat burda ben de dahil yüzlerce insan nasıl hamile kalabiliriz , neden olmuyor diye bir sürü konu açıyoruz olsun da her şeyine razıyız diyoruz ama sen keyfi ihtiyaçlardan yapmayın çocuk diyorsun böyle mi moral veriyorsun
benimde 2 yiligecti canim olmadi hic doktorada gtmedik ama karar verdik gtcez artkhayrlisi olsun vardr bi hayr canim mutlaka olur umidimizi kesmeyelim bakarsin berwber hamile kalrzYa herkes mi hamile olur arkadaş kapı komşum hamile yakın iki arakadsım hamile görümcem hamile ablam Doğum yaptı kaynanam bile doğurdu (42 sinde ) yukarı komşum (1 aylık evli ve bana diyo ki bebek istiyoruz . Yarın bi gün oda hamile kalır bnde geçen ay kimyasal geçirdim ve 1 buçuk senedir olmuyo bir tane arkadaşım da çok istiyo 1 yıldır deniyor ama kız kardeşi (1bucuk aylık evli ) suan 2 buçuk haftalık hanileymiş oda ayrı üzülmüş . Tabi hepsinin sağlıkla doğsun ama sabır yok .. bana isyan etme sabır et demeyin İnan’ın isyan değil ama sabır bitti galiba allahım neydi günahım tırırııırı rıı günahım neydi allahım rabbim nasip eyle hepimize Allah ım
Algılarım açıl sağol tavsiyen için ama hassas noktam işte kusura bakmayın yine deÇocuk yapmayın diye birşey yazmadım önce doğru okuyup doğru anlayın. Başkası gülucukle cevap verirken siz sinirle yaziosunuz algılarınizi açın bence
İnşallahh cnm benimolur canım o günler de elbet
Amin canım benim inşallah ya takmayın diyorlar Ama zor oluyor ya nasıl takmayak iki yıla gidiyorAh kuzum ahh bazen bende cok kafaya takiyorum gercekten mümkün değil takmamak en yakin zamanda olsun artik isteyen herkesin.. hayirlisi
Amin inşallahh cnm benim gidin tabi eşinde üroloji bölümüne gitsin inşallah bir sıkıntınız yokturbenimde 2 yiligecti canim olmadi hic doktorada gtmedik ama karar verdik gtcez artkhayrlisi olsun vardr bi hayr canim mutlaka olur umidimizi kesmeyelim bakarsin berwber hamile kalrz♥
Takmayin diyenlerde en çok takanlar bence hayirlisi valla biz 3 senedir bekliyoruzAmin canım benim inşallah ya takmayın diyorlar Ama zor oluyor ya nasıl takmayak iki yıla gidiyor
He ya olduktan sonra ahkam kesiyor herkesTakmayin diyenlerde en çok takanlar bence hayirlisi valla biz 3 senedir bekliyoruz
insallah kuzum benimAmin inşallahh cnm benim gidin tabi eşinde üroloji bölümüne gitsin inşallah bir sıkıntınız yoktur ☺☺❣