- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
biz geçen seneye kadar hiç istemiyordukHiç korunmadik evlendigimiz ilk günden beri hep istedik hala da istiyoruz
yapanlara da şaşıyorduk
olmuyor ya deliriyoruz şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz geçen seneye kadar hiç istemiyordukHiç korunmadik evlendigimiz ilk günden beri hep istedik hala da istiyoruz
Ne kadar süre oldu peki inşallah hayırlısıyla olacaktır en kısa zamandaHiç korunmadik evlendigimiz ilk günden beri hep istedik hala da istiyoruz
Aynen valla tuhaf olan onlar biz değilizKız aslında bizim normal vallah daha 1 buçuk senedir evliyim ama çevredekiler in ne acelesi varsa sanki çocuk yapmak için evleniyorlar ya
Aşılamaya kaldık yine desene . Bir anda kim bulmuş onbeş bunu de biz bulalimO kadar gidiyor gerçekten bnde öyle çok duydum maalesef
Herkese hala henüz düşünmüyoruz diyoruz esimin ameliyatı asilamalar bir çok şeyi sakliyoruz çünkü bakislariyla bile rahatsız olduğumuz durumlar olabiliyorbiz geçen seneye kadar hiç istemiyorduk
yapanlara da şaşıyorduk
olmuyor ya deliriyoruz şimdi
Kesinlikle öyle onlar yüzünden bizim de psikolojimiz bozuluyorAynen valla tuhaf olan onlar biz değiliz
İnşallah Türk bebeğe gerek kalmadan olacaktı canım Allah büyükAşılamaya kaldık yine desene . Bir anda kim bulmuş onbeş bunu de biz bulalim
Eşimin sigortası var ama karsilamiyor diye biliyorum . Hem kim kalkıp Adana'ya gidecek kalacak . Gerçi kayınvalide orda ama onunda azına laf vermek istemem hiçAdanada sigortaliysan 4000 tl
Amin hayırlısıyla inşallahcanımNe kadar süre oldu peki inşallah hayırlısıyla olacaktır en kısa zamanda
Allah büyük canım hepimize nasip olacaktır elbet sabretmemiz gerekHerkese hala henüz düşünmüyoruz diyoruz esimin ameliyatı asilamalar bir çok şeyi sakliyoruz çünkü bakislariyla bile rahatsız olduğumuz durumlar olabiliyor
Biz de 2017’nin kasım ayında evlendik bir senede oluyor istiyoruz bakalım hayırlısı AllahtanAmin hayırlısıyla inşallahcanım
22 ocak 2017 de evlendik 2 buçuk yıllık evliyevliyiz ocaktocakta 3 yıl olacak
Atlı kovalıyor arkalarından . Bide istemeden oldu deniyorlar mi deli oluyorum . Bizde yedik zatenKesinlikle öyle onlar yüzünden bizim de psikolojimiz bozuluyor
Tüp bebek hemen yapılmıyor eğer devletin desteğini istiyorsanız 2 defa aşılama yaotiginiza dair rapor + 23 yaşını doldurmuş olmak gerek+ sosyal güvence olması gerek eger bunlar varsa 4000 tl ama eğer bunlar eksikse devlet karşılamıyor ve 7000 tl + ilaclar tutuyormuşEşimin sigortası var ama karsilamiyor diye biliyorum . Hem kim kalkıp Adana'ya gidecek kalacak . Gerçi kayınvalide orda ama onunda azına laf vermek istemem hiç
ben söylüyorum valla.Herkese hala henüz düşünmüyoruz diyoruz esimin ameliyatı asilamalar bir çok şeyi sakliyoruz çünkü bakislariyla bile rahatsız olduğumuz durumlar olabiliyor
Bizde ağustosta evlendik 2017 deBiz de 2017’nin kasım ayında evlendik bir senede oluyor istiyoruz bakalım hayırlısı Allahtan❣❣
Yabancılar genelde önce ev gelecek yapıp çocuk yapıyor ama bizim Türk toplumu hemen koş bebek yap diyorAtlı kovalıyor arkalarından . Bide istemeden oldu deniyorlar mi deli oluyorum . Bizde yedik zaten
helal olsun güzel cevap vermişsinben söylüyorum valla.
çocuk yapsanıza demekten utanmayana
yapıyoruz ama olmuyor diyorum çat diye susuyor
2017 lilere selam olsun ben de dahilBizde ağustosta evlendik 2017 de
Ucumuzde aynı yıl da evlenmisizBizde ağustosta evlendik 2017 de