• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hep bunu yasiyorum 😢

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
213
44
28
28
Kizlar devamli olarak neredeyse her ay test yapiyorum her seferinde illaki biri pozitif gosterip umutlandiriyor ikincisi negatif cikiyor bu neden olur benim yasadigimi yasayan var mi aranizda fotograf koyacagim ornek olarak. Artik uzulmeye basladim her ay duygularim karmakarisik oluyor😔 ustteki erken gebelik testi cok cabuk belirdi digeri ikinci kere yaptigim kaset test

Eklentiler

• 20250202_234939.jpg
    20250202_234939.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 20
  • 20250202_234921.jpg
    20250202_234921.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 19
Kaset testte daha geç çıkar zaten. Bence o üstteki erken gebelik testi doğru çünkü çok net yani yalancı pozitif olması zor. Testlerin markası da önemli tabii. Bir de ilişki ya da çatlama üzerinden kaç gün geçti?

Kaset testte daha geç çıkar zaten. Bence o üstteki erken gebelik testi doğru çünkü çok net yani yalancı pozitif olması zor. Testlerin markası da önemli tabii. Bir de ilişki ya da çatlama üzerinden kaç adet

Kaset testte daha geç çıkar zaten. Bence o üstteki erken gebelik testi doğru çünkü çok net yani yalancı pozitif olması zor. Testlerin markası da önemli tabii. Bir de ilişki ya da çatlama üzerinden kaç gün geçti?
Erken gebelik testim comfort marka kaset ise artmed iliskinin uzerinden kac gun gecti hesaplayamiyorum ama adet dongumun 14. gunune denk geliyordu bu durumu o kadar cok yasadim ki artik umutlanamiyorum erken gebelik testi bozuktu belkide test cizgisi testin orta kismina denk geliyodu açinca ikinci cizgi daha gorunur oldu

Yaa lütfen artımed kullanmayın burda çok yaşayan var o markayla ilgili hayal kırıklığı. İki ay üst üste yalancı pozitif çıkarmıştı bende de. İnşallah gebelik vardır, sabırlı olun🙏🏻

Yaa lütfen artımed kullanmayın burda çok yaşayan var o markayla ilgili hayal kırıklığı. İki ay üst üste yalancı pozitif çıkarmıştı bende de. İnşallah gebelik vardır, sabırlı olun🙏🏻
Esim artmed almis aslinda bende almazdim beni gecen ay husrana ugratti iki tane erken gebelik testi yaptim artmed marka ikisi de pozitif cikti ve sonuc olarak ben regl oldum ama bu defa erken gebelik testim days comfort marka bu da bana ayniisni yapti inadina gibi

Googleden bakabilirsiniz güvenilir 10 testten biri ;) bende onla öğrendim internetten bakıp almıştım güvenilirliğine
Adetimin gecikmesinin 2. gunu gogus agrilarim bu aksam basladi regl olmazsam birkac gune tekrarlayayim oyleyse sevindirik oldum biraz ama:)

Back