- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Evet canım üzülmek yokk sen de inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsınbenim de bebeğim yok. hem de yaşım 30. kistim var ona tedavi oluyorum şimdi. bir yıl bende heves ettim ayy acaba hamile miyim bu ay diye heyecan yaptım ve olmadı. insan üzülüyor. bundan sonra umursamıcam. olursa olur olmazsa olmaz. üzülünce hiç olmuyor. ve evet bence acaba hamile miyim diye düşünmüyorlardır. ben artık düşünmüyorum mesela. heveslenmekten yoruldum içimden gelmiyor
Rabbim inşallah sana da nasip eder canım hayırlısı olsunBenim eşimde bi sorun yok ama benim küçük küçük problemlerim var ; ( en başıda kilo problemim çekio tabi onun dışında trioidlerim berbat durumda kistlerim var adetlerim düzensiz stresim çok şükret haline canım beterin beteri var bol bol dua edelim rabbim verir inşallah
Doktoruma bide onu sorayım ozaman canımDna hasar testi yaptırın bazen ondan da olmuyor ve tedavisi var
Tamam canım zaten bu aydan sonra hesap yapmıcam canım ne zaman isterse ilişkiyi ozaman yaşıcamBebek için ıliskiye girmeyin bence görev gibi düşünmeyin yani. Akışına bırakın ne zman canınız isterse o zaman keyfine yapın o zaman amacınıza ulasacaksiniz bence. İnşallah en kisa zamanda hamile kalırsınız.
Tatile mi gitsek napsak gidiyim adamı kandırıyım bari tatile çıkarıyım :)Tatile çıkmak işe yarıyor bazen, hiç aklında olmadığı an, pat diye oluveriyor
Tatilde de olmadı benim:))))Tatile mi gitsek napsak gidiyim adamı kandırıyım bari tatile çıkarıyım :)
Ben yaptım:) Sonuç aldım mı? Alamadım..Merhabalar, geçen hafta adetim 2-3 gün gecikti. İlk az kanama geldi sanki yerleşme kanamasaydı umutlandım 1 gün sonra az az gelmeye başladı adet oldum kötü oldu tam umutlandım adet oldumovülasyon testi alıcam aranızda yapan var mı?
Amin inşallah canım tüm isteyenlereRabbim inşallah sana da nasip eder canım hayırlısı olsunumudunu kaybetme
Ben yaptım:) Sonuç aldım mı? Alamadım..
İnşallah sen alırsın. kullanma talimatlarına uyarak takip edip hamile kalan çok kişi var. Denemeye değer..
Sevgiler
İlk gününden itibaren sayarak hesaplama yap ve ona göre testleri uygula. Hatta bana sorarsan adet bitiminden sonra başla yapmaya. Çünkü her kadının yumurtlama dönemi farklı olabiliyor. Adet bittiği gibi yumurtlayanlar olduğu gibi adete yakın yumurtlayanlar da olabiliyor. Güzel dileklerin için teşekkür ederim..Peki ilk kanama geldiğinden itibaren mi adet başlama tarihi saymalıyım?
Teste gerek kalmadan bebişin gelir İnşallah
İlk gününden itibaren sayarak hesaplama yap ve ona göre testleri uygula. Hatta bana sorarsan adet bitiminden sonra başla yapmaya. Çünkü her kadının yumurtlama dönemi farklı olabiliyor. Adet bittiği gibi yumurtlayanlar olduğu gibi adete yakın yumurtlayanlar da olabiliyor. Güzel dileklerin için teşekkür ederim..
Ne demek canım inşallah işe yarar.. Sevgileradetim biteli iki gün oldu. Bugün testi sipariş vereyim o zaman. Ben cok teşekkür ederim ilgilendiğin sorularıma cevap verdiğin için
Olcaksa her türlü oluyor olmayacaksa da olmuyor işte kuzum napalım beklicezzTatilde de olmadı benim:))))
ama yine de gidin.. tatil iyidir güzeldir ohhh
Merhaba canım üzme kendini boşver alıştık artıkk oluruna bırakkMerhabalar, geçen hafta adetim 2-3 gün gecikti. İlk az kanama geldi sanki yerleşme kanamasaydı umutlandım 1 gün sonra az az gelmeye başladı adet oldum kötü oldu tam umutlandım adet oldumovülasyon testi alıcam aranızda yapan var mı?
Inofolic combi aslinda bir cesit folik asit ve yumurtalari gelistiren bir ilac. Doktorumun tavsiyesi ile aldim.Bu ilaçlar ne işe yarıyor canım doktor mu verdi? Benim doktorum vermedi ki
Tamam canım aşılamam olsun tutmazsa test alırım belki cünkü hiç denemedimOvulasyon testi de al ben hamile kaldigim ay kullandim yumurtluyorum sandigim tarihte meger coktan yumurtluyormusum. Dongum 28 gun. 12. Gun oliyordur diyordum takvim oyle diyordu cunku ama 11de oldugumi gosterdi ovulasyon testii ben de hemen denedim o gun. Bir gun once de iliski olmustu 2 gun ustuste oldu yani. Mutlaka dene derim ovulasyon testini
Tamam işte benim de geriye doğru :) rahim tersliği olarak da geçiyor bazı kaynaklarda beni dinle bu ay dene benceRahim filmi çekindim canım doktorum rahmin yapısı gayet güzel dedi rahmim geriye doğruymus
Sana hayırlı olsun canım benim darısı bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?