• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyoruzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de bebeğim yok. hem de yaşım 30. kistim var ona tedavi oluyorum şimdi. bir yıl bende heves ettim ayy acaba hamile miyim bu ay diye heyecan yaptım ve olmadı. insan üzülüyor. bundan sonra umursamıcam. olursa olur olmazsa olmaz. üzülünce hiç olmuyor. ve evet bence acaba hamile miyim diye düşünmüyorlardır. ben artık düşünmüyorum mesela. heveslenmekten yoruldum içimden gelmiyor
Evet canım üzülmek yokk sen de inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın
Hayırlısı olsun diyip beklemekten başka çare yok canım ben de artık oluruna bırakcam aşılama tutmazsa yumurta hesabı yapmıcam

Benim eşimde bi sorun yok ama benim küçük küçük problemlerim var ; ( en başıda kilo problemim çekio tabi onun dışında trioidlerim berbat durumda kistlerim var adetlerim düzensiz stresim çok şükret haline canım beterin beteri var bol bol dua edelim rabbim verir inşallah
Rabbim inşallah sana da nasip eder canım hayırlısı olsun :( umudunu kaybetme

Bebek için ıliskiye girmeyin bence görev gibi düşünmeyin yani. Akışına bırakın ne zman canınız isterse o zaman keyfine yapın o zaman amacınıza ulasacaksiniz bence. İnşallah en kisa zamanda hamile kalırsınız.
Tamam canım zaten bu aydan sonra hesap yapmıcam canım ne zaman isterse ilişkiyi ozaman yaşıcam
İnşallah canım o mutlu haberi bi alsam Zaten

Merhabalar, geçen hafta adetim 2-3 gün gecikti. İlk az kanama geldi sanki yerleşme kanamasaydı umutlandım 1 gün sonra az az gelmeye başladı adet oldum kötü oldu tam umutlandım adet oldum:cry: ovülasyon testi alıcam aranızda yapan var mı?

Merhabalar, geçen hafta adetim 2-3 gün gecikti. İlk az kanama geldi sanki yerleşme kanamasaydı umutlandım 1 gün sonra az az gelmeye başladı adet oldum kötü oldu tam umutlandım adet oldum:cry: ovülasyon testi alıcam aranızda yapan var mı?
Ben yaptım:) Sonuç aldım mı? Alamadım..
İnşallah sen alırsın. kullanma talimatlarına uyarak takip edip hamile kalan çok kişi var. Denemeye değer..
Sevgiler

Ben yaptım:) Sonuç aldım mı? Alamadım..
İnşallah sen alırsın. kullanma talimatlarına uyarak takip edip hamile kalan çok kişi var. Denemeye değer..
Sevgiler

Peki ilk kanama geldiğinden itibaren mi adet başlama tarihi saymalıyım?

Teste gerek kalmadan bebişin gelir İnşallah:KK68:

Peki ilk kanama geldiğinden itibaren mi adet başlama tarihi saymalıyım?

Teste gerek kalmadan bebişin gelir İnşallah:KK68:
İlk gününden itibaren sayarak hesaplama yap ve ona göre testleri uygula. Hatta bana sorarsan adet bitiminden sonra başla yapmaya. Çünkü her kadının yumurtlama dönemi farklı olabiliyor. Adet bittiği gibi yumurtlayanlar olduğu gibi adete yakın yumurtlayanlar da olabiliyor. Güzel dileklerin için teşekkür ederim..

İlk gününden itibaren sayarak hesaplama yap ve ona göre testleri uygula. Hatta bana sorarsan adet bitiminden sonra başla yapmaya. Çünkü her kadının yumurtlama dönemi farklı olabiliyor. Adet bittiği gibi yumurtlayanlar olduğu gibi adete yakın yumurtlayanlar da olabiliyor. Güzel dileklerin için teşekkür ederim..

adetim biteli iki gün oldu. Bugün testi sipariş vereyim o zaman. Ben cok teşekkür ederim ilgilendiğin sorularıma cevap verdiğin için :KK68:

Merhaba canım üzme kendini boşver alıştık artıkk oluruna bırakk

Ben artık ovülasyon testidir yumurta hesabıdır yapmıcam kızlar cok yorucu ve can sıkıcı oluyor ve cidden görev gibi oluyor :KK12:
Bu ay aşılama tutmazsa salcam gitcek artık napıyımm :halay::KK76:

Bu ilaçlar ne işe yarıyor canım doktor mu verdi? Benim doktorum vermedi ki
Inofolic combi aslinda bir cesit folik asit ve yumurtalari gelistiren bir ilac. Doktorumun tavsiyesi ile aldim.

Preseed ise bir jel. Kayganlastirici jel mantiginda kullaniliyor ancak bu farkli cunku sperm dostu bir kaygnltrc jel. Esimde sperm hiz soruni vardi ve bu jelin ise yarayacagini duydum ancak doktorum bahsetmedi bundan ben buldum. Tavsiye eden doktorlar da var. Kafama gore kullandim ki cogu kisi boyle kullaniyor ama arastir icine sinerse dene. Preseed kullananlar diye bir topic var burda bakabilirsin. 2 hafta sonra ikili testim var haber ederim hersey yolunda mi diye gerci bu jel miydi ise yarayan bilmiyorim cunki ilk defa kullandim ve pek enjekte edemedim :( neyse ayrintiya girmeyeyim mesaj atarsin ilgilenirsen anlatirim ya da o topiğe bi bak derim

Ovulasyon testi de al ben hamile kaldigim ay kullandim yumurtluyorum sandigim tarihte meger coktan yumurtluyormusum. Dongum 28 gun. 12. Gun oliyordur diyordum takvim oyle diyordu cunku ama 11de oldugumi gosterdi ovulasyon testii ben de hemen denedim o gun. Bir gun once de iliski olmustu 2 gun ustuste oldu yani. Mutlaka dene derim ovulasyon testini

Ovulasyon testi de al ben hamile kaldigim ay kullandim yumurtluyorum sandigim tarihte meger coktan yumurtluyormusum. Dongum 28 gun. 12. Gun oliyordur diyordum takvim oyle diyordu cunku ama 11de oldugumi gosterdi ovulasyon testii ben de hemen denedim o gun. Bir gun once de iliski olmustu 2 gun ustuste oldu yani. Mutlaka dene derim ovulasyon testini
Tamam canım aşılamam olsun tutmazsa test alırım belki cünkü hiç denemedim

Back