- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bi aşılama deneyelim dedik canım daha sonra nolur bilemiyorumaşılama yı geç çok istiyorsan tüp bebek denemelisin bence şansın daha yüksek
Evet canım bunları hepsini yaptırdık değerlerim normal cıktıGerekli tahlileri yaptirmissinizdir ama emin olmak için bir daha soruyorum
Siz
Adet 3. Günü hormon
Adet 21. Günü protestegon
Hsg rahim filmi çektirmek
Eşiniz
Sperm testi
Bunların hepsi olumlu muydu
Merhaba bilmiyorum ki açık olması lazım mesajMerhaba. Özelden yazmak istedim ama kapalı galiba, yazamadım.
Ne güzel canım keşke ben de senin gibi olsam :)Ben o konuda şanslı olanlardanım. Şimdi üçüncüye hamileyim, evlendikten sonra 1,5 sene hapla korundum sonra bıraktım hamile kalmayı çok istiyordum ama hiç planlı ilişkiye girmedik yani düzenliydi ama canımız istediği zaman o ay hamile kaldım, ikinci plansız oldu emzirdiğim için hap kullanmadım prezervatif ve geri çekilme öyle idare ediyorduk sadece bir defa korunmasız ilişki oldu onda da hamile kaldım. Şimdikinde yine aynı ilkde olduğu gibi korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım yine ilişki planlamadık düzenli olunca yani haftada 2-3 zaten yeterli oluyor sperm zaten 72 saate kadar yaşayabiliyor. Tavsiyem sorun yoksa yumurtayı çok fazla hesaplamayın düzenli ilişki olsun yeterli 2 veya 3 günde bir en ideali her gün olursa sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum birde yumurta takibi falan olunca erkeklere görev gibi geliyor o da bir zaman sonra sıkabilir zevk için ilişkiye girin sonu da bebek olur inşallah :)
Bi araştırayım canımcanım benim yumurtaliklarimda sıkıntı var.
evlendim bir kere adet gördüm. yıllardır sancı çekiyorum adetten. sonra elma yağını pamuğa damlatip tampon olarak koyulmasinin rahimdeki sıkıntıları giderdigini okudum.
3 4 gün falan yaptım. bi daha adet görmedim. sonra bir baktım ki bu yöntemle hamile kalan çok varmış. arastir derim . eğer hamileligine sebeb olursam bi duani alirim
Canım ben 12aydır deniyorumAşılama için 4 ay çok kısa drlar 1 seneye kadar olmaması normal diyor.. ben 6 ay denedim kafama takmadigim ay oldu aman yaaaa dediğim zaman oldu sanada tavsiye 3 derim.
Yumurta hesabını bu aydan sonra bırakıyorum canım gercekten yorucu bir süreç oluyorYumurtlama zamanini falan bekleme. Eger gebe kalmaniz icin hicbir engel yoksa en guzel yontem gun asiri yapmak. Yani bir gun yapip bir gun yapmayacaksiniz.
Bende adet fuzensizligi vardi 60 70 gunde bir adet oluyordum en buna gore de 28 35. Gunler arasi yumurtlama gunlerim olmaliydi. Bir ay hic unutmuyorum 4 kutu ovulasyon testi aldim toplam 20 test eder. Ama hic birinde yakalayamadim ovulasyon gunu. Gebe kaldigimda da gebeligim gec döllenmeydi. Ilacla adetimi duzene sokmus olmamam ve 28 gunde bir regl olmama ragmen 10 ve 20 gun arasinda yumurtlamamis 25. Gunden sonra yumurtlamistim. Ve artik nasilsa yimurtlama gunu gecti diye gayet spontane gelisen bir iliski sonrasinda hamile kaldim.
Size onerim gun asiri!
Bi sorun cıkmadı tahlillerde canımBi problem yoktr inşallah.. stres etkiliyor.
İlişkiden snra ayaklar yukarda bekle 2-3 dk.
Çörekotu bal tarçın karışımı önerrim. Araştr ölçeğini Bn unuttum. Adetin 2. Gününden 7. Gününe kadar fln sabahları çay kaşığıyla.. ben yapmştm.. (Erkeklere zararlı )
Benim de 1 seneyi geçti evleneli canım..bence zamanı gelmiş artık bide eşim cok istiyorAma canım daha senin çok erken yeni evli sayılırsın bence şimdiden kendini yıpratma . Benim 4 sene yi geçtii hala bi ümit bekliom . Bu arada kilo durumun nasıll fazla kiloda engellio
Eşim de test yaptırdı canım iyi cıktı degerleri..sen ne zaman istiyorsun bebiş canımama çok garip yani, demek ki çok etken var ve bulamıyorlar. Ayrıca sorun eşinizde de olabilir. o göründü mü hiç doktora..
Bende önümüzdeki 1 yıl içinde düşünüyorum. Ella kullanmamdan kaynaklı prolaktin yüksekliği var, hem ileride çocuk düşündüğüm için hem de adet düzensizliğim olduğu için doktora göründüm. Hani bir sorun varsa şimdiden tedavi olayım diye. Bakıldı ultrasonda birşey yok, hormon yüksekliği için de ilaç verdi. Ama demek ki bu işin garantisi yok.
ama en çok bana en çok bana :) :)Bi araştırayım canım
EtmeZ miyim dua hepinize ederim ya :)
benim de bebeğim yok. hem de yaşım 30. kistim var ona tedavi oluyorum şimdi. bir yıl bende heves ettim ayy acaba hamile miyim bu ay diye heyecan yaptım ve olmadı. insan üzülüyor. bundan sonra umursamıcam. olursa olur olmazsa olmaz. üzülünce hiç olmuyor. ve evet bence acaba hamile miyim diye düşünmüyorlardır. ben artık düşünmüyorum mesela. heveslenmekten yoruldum içimden gelmiyorBebek fikri hep aklımda canım
Ama elinde değil ki hamiş kalanlar aklında bebek yokken mi hamile kaldı yani ilişki yaşarken düşünmüyorlar mı acaba bebeğim olur mu ki diye
Benim eşimde bi sorun yok ama benim küçük küçük problemlerim var ; ( en başıda kilo problemim çekio tabi onun dışında trioidlerim berbat durumda kistlerim var adetlerim düzensiz stresim çok şükret haline canım beterin beteri var bol bol dua edelim rabbim verir inşallahBenim de 1 seneyi geçti evleneli canım..bence zamanı gelmiş artık bide eşim cok istiyor
Sende sorun var mı canım? Üzme kendini boşver oluruna bırakk
Kilom normal canım hatta spora da basladım
Dna hasar testi yaptırın bazen ondan da olmuyor ve tedavisi varSadece sperm testi yapıldı canım diğeri nedir nasıl bişey
Nerde yapılıyor cnmDna hasar testi yaptırın bazen ondan da olmuyor ve tedavisi var
Tup bebek merkezlerindeNerde yapılıyor cnm
Saol cnmTup bebek merkezlerinde
Bebek için ıliskiye girmeyin bence görev gibi düşünmeyin yani. Akışına bırakın ne zman canınız isterse o zaman keyfine yapın o zaman amacınıza ulasacaksiniz bence. İnşallah en kisa zamanda hamile kalırsınız.Kızlar taa Haziran’da konu açmıştım bebeğim olmayacak mı demiştim
Hala bişey yok hala yol katedemedim
Bu ay aşılama olacak ondan da umudum yok sanki hiç birzaman bebeğim olamayacak gibi geliyor
Hamile kalmak için başka daha napmam gerekiyor?? Sizler neler yaptınız neler denediniz bi anlatın kızlar??
Eşim de ben de sigara alkol kullanmıyoruz
Yumurtlama zamanımı takip ediyorum bazen kacırıyorum cünkü eşim gece de calısabiliyor ya da yorgunum diyor bazen de küs oluyoruz 5-6gün ara verebiliyoruz
Spora başladık dengeli beslenmeye calısıyoruz
İlişki gün aşırı yapıyoruz ilişkiden sonra yatıyorum hatta yata yata giyiniyorum ne hallere düşüyorum kızlar görseniz
Ama yok yok her ay 28.günde tık diye geliyor reglim
Daha napıyım kızlar kafaya takma diyeceksiniz takmıyorum ama olamayacak mı demeden edemiyorum üzülüyorumm
Zaten direk buraya yazcamama en çok bana en çok bana :) :)
hadi hayırlı haberlerini bekliyorum. bak eğer hamile kalirsan beni bul haber ver olur mu ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?