Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyoruzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerekli tahlileri yaptirmissinizdir ama emin olmak için bir daha soruyorum

Siz
Adet 3. Günü hormon
Adet 21. Günü protestegon
Hsg rahim filmi çektirmek

Eşiniz
Sperm testi

Bunların hepsi olumlu muydu
Evet canım bunları hepsini yaptırdık değerlerim normal cıktı

Ne güzel canım keşke ben de senin gibi olsam :)
Yumurta hesabını bu aydan sonra bırakıyorum canım ben de sıkıldım bu hesap kitaptan eşim de sıkıldı
Gün aşırıya devam

Bi araştırayım canım
EtmeZ miyim dua hepinize ederim ya :)

Aşılama için 4 ay çok kısa drlar 1 seneye kadar olmaması normal diyor.. ben 6 ay denedim kafama takmadigim ay oldu aman yaaaa dediğim zaman oldu sanada tavsiye 3 derim.
Canım ben 12aydır deniyorum
Haziranda konu açmıştım bebeğim olmayacak mı acaba diye..o konu üzerinden 4ay geçmiş hala yol alamadım üstelik ortada bir sorun yok benim derdim bu anlamadıgım nokta bu
Hani adetim düzensiz olsa yumurtalarımda bir sorun olsa hormonlarda sıkıntı olsa neyse zamanı var derim ama bende de eşimde de bişey cıkmadı

Yumurta hesabını bu aydan sonra bırakıyorum canım gercekten yorucu bir süreç oluyor
Biz de adet bitiminde baslıyoruz bi sonraki adete kadar gün aşırı devam ediyoruz
Arada ara verdiğimiz günler oluyo ama

Bi sorun cıkmadı tahlillerde canım
Bal tarcını denemedim canım biraz midemi bulandırır diye..ama ilişkiden sonra bekliyorum bekleyebildiğim kadar

Ama canım daha senin çok erken yeni evli sayılırsın bence şimdiden kendini yıpratma . Benim 4 sene yi geçtii hala bi ümit bekliom . Bu arada kilo durumun nasıll fazla kiloda engellio
Benim de 1 seneyi geçti evleneli canım..bence zamanı gelmiş artık bide eşim cok istiyor
Sende sorun var mı canım? Üzme kendini boşver oluruna bırakk
Kilom normal canım hatta spora da basladım

Eşim de test yaptırdı canım iyi cıktı degerleri..sen ne zaman istiyorsun bebiş canım

Bebek fikri hep aklımda canım
Ama elinde değil ki hamiş kalanlar aklında bebek yokken mi hamile kaldı yani ilişki yaşarken düşünmüyorlar mı acaba bebeğim olur mu ki diye
benim de bebeğim yok. hem de yaşım 30. kistim var ona tedavi oluyorum şimdi. bir yıl bende heves ettim ayy acaba hamile miyim bu ay diye heyecan yaptım ve olmadı. insan üzülüyor. bundan sonra umursamıcam. olursa olur olmazsa olmaz. üzülünce hiç olmuyor. ve evet bence acaba hamile miyim diye düşünmüyorlardır. ben artık düşünmüyorum mesela. heveslenmekten yoruldum içimden gelmiyor

Benim de 1 seneyi geçti evleneli canım..bence zamanı gelmiş artık bide eşim cok istiyor
Sende sorun var mı canım? Üzme kendini boşver oluruna bırakk
Kilom normal canım hatta spora da basladım
Benim eşimde bi sorun yok ama benim küçük küçük problemlerim var ; ( en başıda kilo problemim çekio tabi onun dışında trioidlerim berbat durumda kistlerim var adetlerim düzensiz stresim çok şükret haline canım beterin beteri var bol bol dua edelim rabbim verir inşallah

Bebek için ıliskiye girmeyin bence görev gibi düşünmeyin yani. Akışına bırakın ne zman canınız isterse o zaman keyfine yapın o zaman amacınıza ulasacaksiniz bence. İnşallah en kisa zamanda hamile kalırsınız.

Tatile çıkmak işe yarıyor bazen, hiç aklında olmadığı an, pat diye oluveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…