- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Kızlar taa Haziran’da konu açmıştım bebeğim olmayacak mı demiştim
Hala bişey yok hala yol katedemedim
Bu ay aşılama olacak ondan da umudum yok sanki hiç birzaman bebeğim olamayacak gibi geliyor
Hamile kalmak için başka daha napmam gerekiyor?? Sizler neler yaptınız neler denediniz bi anlatın kızlar??
Eşim de ben de sigara alkol kullanmıyoruz
Yumurtlama zamanımı takip ediyorum bazen kacırıyorum cünkü eşim gece de calısabiliyor ya da yorgunum diyor bazen de küs oluyoruz 5-6gün ara verebiliyoruz
Spora başladık dengeli beslenmeye calısıyoruz
İlişki gün aşırı yapıyoruz ilişkiden sonra yatıyorum hatta yata yata giyiniyorum ne hallere düşüyorum kızlar görseniz
Ama yok yok her ay 28.günde tık diye geliyor reglim
Daha napıyım kızlar kafaya takma diyeceksiniz takmıyorum ama olamayacak mı demeden edemiyorum üzülüyorumm
Merhaba. Özelden yazmak istedim ama kapalı galiba, yazamadım.Kızlar taa Haziran’da konu açmıştım bebeğim olmayacak mı demiştim
Hala bişey yok hala yol katedemedim
Bu ay aşılama olacak ondan da umudum yok sanki hiç birzaman bebeğim olamayacak gibi geliyor
Hamile kalmak için başka daha napmam gerekiyor?? Sizler neler yaptınız neler denediniz bi anlatın kızlar??
Eşim de ben de sigara alkol kullanmıyoruz
Yumurtlama zamanımı takip ediyorum bazen kacırıyorum cünkü eşim gece de calısabiliyor ya da yorgunum diyor bazen de küs oluyoruz 5-6gün ara verebiliyoruz
Spora başladık dengeli beslenmeye calısıyoruz
İlişki gün aşırı yapıyoruz ilişkiden sonra yatıyorum hatta yata yata giyiniyorum ne hallere düşüyorum kızlar görseniz
Ama yok yok her ay 28.günde tık diye geliyor reglim
Daha napıyım kızlar kafaya takma diyeceksiniz takmıyorum ama olamayacak mı demeden edemiyorum üzülüyorumm
ama çok garip yani, demek ki çok etken var ve bulamıyorlar. Ayrıca sorun eşinizde de olabilir. o göründü mü hiç doktora..Yani hiçbir sorun yok derken gebeliğe engel bir durum çıkmadı canım herşeye bakıldı hormonlara bakıldı hani birşey cıksa gebelik olmuyor dicem de çıkmadı şimdi durduk yerde neden olmuyor ben de bunu merak etmekteyim
Ben de nolur nolmaz diye adetten sonra başlıyorum canım adet olana kadar iki günde bir ilişki yaşamaya calısıyoruz tabi arada ara verdiğimiz günler oluyoYap tabiki canım. Ama stresini yaşama yumurtlama gününden 2 gün önce başla 1 hafta boyunca beraber olun. Kafanı bi rahatlar ozaman olacağına inanıyorum.
Bebek fikri hep aklımda canımben senin konularını çok görüyorum. bak cnm sen çok stres ve heyecan yapıyorsun. akışına bırak. gez toz alışveriş yap. o fikri bırak. beklenti yaparsan gelmez
Bu ilaçlar ne işe yarıyor canım doktor mu verdi? Benim doktorum vermedi kiInofolic combi ve preseed. Bu kombinasyonu ilk denedigim ay oldu canimm sen de bir dene derim insallahh isine yarar
Aşılamadan sonra 1gün arayla ilişki miDoktorum 1 gün arayla onermisti bize
Orası da doğru canım ama ben çoğu kişiden Zararlı diye duydum sen bilirsin tabi..ben kullandıgıma pişman oldum sadece iki paket kullandım ama sonucta ilaç yani şimdiki aklım olsa içmeZdim :)Etkisi birkaç ay sürmüyor ki yA eğer öyle olsa ilacı unutup içmeyenler hamile kalamazdı valla kafam karışık biraz bu konuda. Aile hekimi dediki ilaç içiyorsun ama hamile kalma riskin hala var bu yolla hamile kalan doktor arkadaşlarım var .
Sadece sperm testi yapıldı canım diğeri nedir nasıl bişeyEsinize spermiyogram ve dna hasar testi yaptirdiniz mi ?
Tedavi için İstanbula gitmemiz gerekiyor.Henüz ikinci tedaviye başlayamadık.İlk sefer doktor da tedavi de bizi çok yıprattı hem maddi hem de manevi olarak.Cellalettin Peru'ya mail attı eşim.Ona randevu alacak ama doktor 2 yıl sürer diyor tedavi.Tedavi sonucunda sperm çıkışının olacağı da kesin değil üstelik.Eşim çok kafasına takmıyor.Ben de ne yapacağımı şaşırdım artık.Üzüldüğümü de belli etmemeye çalışıyorum.
En azından tutmus canım doğal yoldan hamiş kalmıssın tüpe gerek kalmamıss olaya iyi yönden bak inşallah tekrar tutar kavusursun bebişine canımBen 17 ay herseyi yaptm yum takibi hsg catlatma igneleri bilmem ne.hic biri olmadi ramazanda tuo bebek klinigine sevk edildik.daha tupicin gerekli tahlillerim cikmadan hamie oldugumu ogrendim hemde ikizlere.yani onca ay olmadi o ay nasil oldu dogal yoldan bide ikiz yani.ailemde kimsede yok..ama gel gorki sanki cok kolay bulmusum gibi 3. Ayda kalpleri durdu.meger bide pihtilasma sorunum varmis.2 sene dolcak ben hala sifirasifir elde var sifirdayimben o ay gobegimi toplatmistim yasli bi teyzeye
Zaten insanın elinde değil ki canımGenelde iliski sirasinda stres yapmamak onerilir
Gorev gibi yapmamayi..
Oysa ben hamile kaldigimda cok stres yapmistim. Esime hadi bugun yapmamiz lazim derdim
Bel altina yastik koymalar yarim saat kalkmamalar ve her seferinde de yine olmadi yine tutturamicaz dedim ( ilk gebeligimde bebegim gelismedi kurtaj oldum )
Ama rabbim ben bu psikolojideyken nasip etti
Her iki gebeligimde de stres icindeydim
Yani bilmiyorum rabbimiz nasip ettikten sonra icinde bulunacagimiz psikoloji cok da onemli degil heralde.
23 ekim adet günüm canımYazarım tabiki
Sen ne zaman olacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?