Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyoruzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tez zamanda bebiss sahibi ol emiii sağlı sorunun yoksa Ümmü sübyan muskassi yada duasi bulundur devamlı üstünde, seytan cogalmamizi istemiyor..

Gerekli tahlileri yaptirmissinizdir ama emin olmak için bir daha soruyorum

Siz
Adet 3. Günü hormon
Adet 21. Günü protestegon
Hsg rahim filmi çektirmek

Eşiniz
Sperm testi

Bunların hepsi olumlu muydu

Merhaba. Özelden yazmak istedim ama kapalı galiba, yazamadım.

Ben o konuda şanslı olanlardanım. Şimdi üçüncüye hamileyim, evlendikten sonra 1,5 sene hapla korundum sonra bıraktım hamile kalmayı çok istiyordum ama hiç planlı ilişkiye girmedik yani düzenliydi ama canımız istediği zaman o ay hamile kaldım, ikinci plansız oldu emzirdiğim için hap kullanmadım prezervatif ve geri çekilme öyle idare ediyorduk sadece bir defa korunmasız ilişki oldu onda da hamile kaldım. Şimdikinde yine aynı ilkde olduğu gibi korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım yine ilişki planlamadık düzenli olunca yani haftada 2-3 zaten yeterli oluyor sperm zaten 72 saate kadar yaşayabiliyor. Tavsiyem sorun yoksa yumurtayı çok fazla hesaplamayın düzenli ilişki olsun yeterli 2 veya 3 günde bir en ideali her gün olursa sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum birde yumurta takibi falan olunca erkeklere görev gibi geliyor o da bir zaman sonra sıkabilir zevk için ilişkiye girin sonu da bebek olur inşallah :)

canım benim yumurtaliklarimda sıkıntı var.
evlendim bir kere adet gördüm. yıllardır sancı çekiyorum adetten. sonra elma yağını pamuğa damlatip tampon olarak koyulmasinin rahimdeki sıkıntıları giderdigini okudum.
3 4 gün falan yaptım. bi daha adet görmedim. sonra bir baktım ki bu yöntemle hamile kalan çok varmış. arastir derim . eğer hamileligine sebeb olursam bi duani alirim

Aşılama için 4 ay çok kısa drlar 1 seneye kadar olmaması normal diyor.. ben 6 ay denedim kafama takmadigim ay oldu aman yaaaa dediğim zaman oldu sanada tavsiye 3 derim.

Yumurtlama zamanini falan bekleme. Eger gebe kalmaniz icin hicbir engel yoksa en guzel yontem gun asiri yapmak. Yani bir gun yapip bir gun yapmayacaksiniz.

Bende adet fuzensizligi vardi 60 70 gunde bir adet oluyordum en buna gore de 28 35. Gunler arasi yumurtlama gunlerim olmaliydi. Bir ay hic unutmuyorum 4 kutu ovulasyon testi aldim toplam 20 test eder. Ama hic birinde yakalayamadim ovulasyon gunu. Gebe kaldigimda da gebeligim gec döllenmeydi. Ilacla adetimi duzene sokmus olmamam ve 28 gunde bir regl olmama ragmen 10 ve 20 gun arasinda yumurtlamamis 25. Gunden sonra yumurtlamistim. Ve artik nasilsa yimurtlama gunu gecti diye gayet spontane gelisen bir iliski sonrasinda hamile kaldim.

Size onerim gun asiri!

Bi problem yoktr inşallah.. stres etkiliyor.
İlişkiden snra ayaklar yukarda bekle 2-3 dk.
Çörekotu bal tarçın karışımı önerrim. Araştr ölçeğini Bn unuttum. Adetin 2. Gününden 7. Gününe kadar fln sabahları çay kaşığıyla.. ben yapmştm.. (Erkeklere zararlı )

Ama canım daha senin çok erken yeni evli sayılırsın bence şimdiden kendini yıpratma . Benim 4 sene yi geçtii hala bi ümit bekliom . Bu arada kilo durumun nasıll fazla kiloda engellio

ama çok garip yani, demek ki çok etken var ve bulamıyorlar. Ayrıca sorun eşinizde de olabilir. o göründü mü hiç doktora..
Bende önümüzdeki 1 yıl içinde düşünüyorum. Ella kullanmamdan kaynaklı prolaktin yüksekliği var, hem ileride çocuk düşündüğüm için hem de adet düzensizliğim olduğu için doktora göründüm. Hani bir sorun varsa şimdiden tedavi olayım diye. Bakıldı ultrasonda birşey yok, hormon yüksekliği için de ilaç verdi. Ama demek ki bu işin garantisi yok.

Yap tabiki canım. Ama stresini yaşama yumurtlama gününden 2 gün önce başla 1 hafta boyunca beraber olun. Kafanı bi rahatlar ozaman olacağına inanıyorum.
Ben de nolur nolmaz diye adetten sonra başlıyorum canım adet olana kadar iki günde bir ilişki yaşamaya calısıyoruz tabi arada ara verdiğimiz günler oluyo

ben senin konularını çok görüyorum. bak cnm sen çok stres ve heyecan yapıyorsun. akışına bırak. gez toz alışveriş yap. o fikri bırak. beklenti yaparsan gelmez
Bebek fikri hep aklımda canım
Ama elinde değil ki hamiş kalanlar aklında bebek yokken mi hamile kaldı yani ilişki yaşarken düşünmüyorlar mı acaba bebeğim olur mu ki diye

Orası da doğru canım ama ben çoğu kişiden Zararlı diye duydum sen bilirsin tabi..ben kullandıgıma pişman oldum sadece iki paket kullandım ama sonucta ilaç yani şimdiki aklım olsa içmeZdim :)

çok üzüldüm canım
Kıyamam sen de eşinle birbirinize destek olun yaşınız nedir bilmiyorum ama daha olur bnce hayatta çok mucizeler oluyo doktor cocugunuz olmayacak diyip te hamiş kalan cok kişi duydum canım bence biraz dinlendir kendini tedaviye ara ver

En azından tutmus canım doğal yoldan hamiş kalmıssın tüpe gerek kalmamıss olaya iyi yönden bak inşallah tekrar tutar kavusursun bebişine canım
Göbek toplatmak nedir canım

Zaten insanın elinde değil ki canım
İster istemez ilişki sırasında bile bebek düşüncesi oluyo tabiki eşime karsı istekliyim zevkle yapıyorum ama bebek düşüncesi de hep var aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…