- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
ben de kendıme hep söz verdım ıkıncısınde hiş iş güç yapmayacagım dıye ama cok tezcanlıyım kendıme cok kızıyorumAmin insallah
Banada doktorum ilk asilamamda gunluk hayatina donebilirsin sadece agir felan kaldirma dedi sonra bende her zman oldugu gibi temizlik vs. Yaptm asilamamin 15.gunu gece uyuyacakken bi sanci girdi karnima ayaga kalmayi gectim oturamadim bile sonra bu baktim alt kisimda islaklik var kanamam başlamış hemen acile gittim doktor ondan sonra 2.de yatmaktan baska birsey yapma dedi :)
Kendine çok dikkat et eve gelince yat cunku yatmak önemliymiş onu anladim hala yatiyorum mesela yemek felan yapiyorum sadece ev isini haftasonları esimle yapiyoruz birlikte cunku dusuk riskim var insan korkuyor herşeyden...ben de kendıme hep söz verdım ıkıncısınde hiş iş güç yapmayacagım dıye ama cok tezcanlıyım kendıme cok kızıyorum
e zaten calısıyorum da ama bari evde oldugum zamanlar yatsaydım:)
çok afedersiniz de tecavüzle hamile kalıp cocugu sokaga atanlar aşkla yaptıgı için mi hamile kalıyor?
Nasıl uç bir örnektir bu? Sanki hamile kadınların %90'ı tecavüz sonucu hamile kalıyo.
Allah korusun inş herşey güzel olur cnmKendine çok dikkat et eve gelince yat cunku yatmak önemliymiş onu anladim hala yatiyorum mesela yemek felan yapiyorum sadece ev isini haftasonları esimle yapiyoruz birlikte cunku dusuk riskim var insan korkuyor herşeyden...
Insallah canimAllah korusun inş herşey güzel olur cnm
katılıyorum rahatlıkla çok ilgisi yok, ha tabiki pozitif olalım ama bu kendi ruh sağlığımız için. ben de 6 ay korunmadım ve 3.ayda yumurta rezervimin azaldığını öğrendim ve ozamanki doktorum direkt tüp bebeğe yönlendirdi, tüp bebek doktoru acele etmeyin durum okadar kötü görünmüyor dedi. 33 yaşındayım bu ay 34 e gireceğim.Örnek uç değil bence
Sizin verdiğiniz örnek çok genel.
4 sene olucak evliyim
3 sene hiç cocuk ıstemedık aklımıza dahı gelmedı
korunmadık da ama olursa olur dedik, sizin tabirinizle aşkla seviştik ama olmadı
son bir yıldır da hastanelerde sürünüyoruz.
olmayınca olmuyor yani bunun aşkla sevişmekle , rahatlıkla alakası yok.
rahatlık ıle ılgısı olsa ıdı ben 3 senede kaçkere hamile kalırdım benden rahatı yoktu inanın.
Ben de şey duydum canım o ilaç hormonları etkiliyomus oyüzden bikaç ay etkisi sürdüğü için cocuk olmayabiliyomuşYa o ilaç zararlı olsa doktorlar neden adet düzenini sağlamak vs için versinler diye düşünüyorum bilmiyorum İnan
Rahim filmi çekindim canım doktorum rahmin yapısı gayet güzel dedi rahmim geriye doğruymusRahim tersliği gibi bir durumumuz var mı bilmiyorum ama benim vardı ben diz dirsek yöntemi ile hamile kaldım. Yani düz yatarak değil de afedersiniz genelde hayvanların yaptığı çiftleşme pozisyonuyla oldu :) 1 ay böyle denedik oldu bir de o ay soğan kürü yapmıştım onun da faydası oldu baya sarı akıntılarımı onunla atmıştım isterseniz bu ay öyle deneyin bir de
İnşallah kuzum amin :)ALLAH ' tan kafana takmiyomussuntez zamanda gobisin dolsun insallah ne diyim
Bu ay aşılamam var canımBenimde çocuğun olmadi 3 senelik evliyim 1 bucuk sene ilaç tedavisi gordum olmadi sonra ignelerle hamile kalmak için ugrastik oda olmadi sonradan umudu tam kestim rabbim nasip etti asilamam tuttu. Asilama yaptirin insallah tutar rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayirli evlatlar
Bide diz dirsek eşim çok istiyo öyle yapmayı ama ben sevmiyorum canım acıyo :)Rahim tersliği gibi bir durumumuz var mı bilmiyorum ama benim vardı ben diz dirsek yöntemi ile hamile kaldım. Yani düz yatarak değil de afedersiniz genelde hayvanların yaptığı çiftleşme pozisyonuyla oldu :) 1 ay böyle denedik oldu bir de o ay soğan kürü yapmıştım onun da faydası oldu baya sarı akıntılarımı onunla atmıştım isterseniz bu ay öyle deneyin bir de
Ne diyim bilemedim ki üzmeyin kendinizi nolur herşey olcagına varır hayırlısı olsun demekten başka çare kalmıyorBiz de eşimle hiç korunmadık evlenince.Eşimin azosperm olduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı.Hala tamamen kabullenmiş değilim.Ki biz bu durumu evliliğimizin ilk senesinde öğrendik.İkinci yılı evliliğimizin.Başarısız ve son derece yıpratıcı bir tüp bebek süreci geçirdik bu yaz.Siz gayet sağlıklı bir çiftsiniz anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla.Düzenli ilişki önemli gebelik için.Hayatınızı akışına bırakın bebek için yaşamayın bebek olsun diye ilişkiye girmeyin.Normal yoldan gebe kalabilmek Allah'ın verdiği çok büyük bir lutüf, kıymetini bilin, halinize şükredin.Tedaviyle 10 yıl uğraşan çocuğu olmayanlar var.Böylesi bir hayat çok daha zor inanın ki.Herşey normal seyrinde fevam ederse hemen hamilelik olacaktır.Adet gününüzü, belirtileri bile takip etmeyin.Gamsız olun yani bu konuda, dua edip herşeyi Allaha bırakın.Günü belli nasılsa Allah biliyor siz bilmiyorsunuz, Allah ol deyince hamile kalırsınız.
Sonucunu yaz mutlaka bak merak ediyorum seni canım :) baştan beri aynı kaderi paylasıyoruz senle..hadi inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzbizim 4 yıla girecek evliliğimiz
Allah nasip etmeyince olmuyor işte
bende de bir olumsuz asılama var
şimdi ikinciyi oldum sonuc beklıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?