- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Herseyin vakti var diyorlar ama yaş geciyo canım zaman ilerlemese sıkıntı yok :) yaşım 29Her nasip vaktine esirdir, unutmayın. Nasibim bana 5 yılın sonunda geldi, elbet sizinkinin de bir zamanı vardır.
Aynen her ay yumurtlamamı hesaplıyorum ilişki planlıyorum sonra da bekliyorum adet günüm geliyo sürekli kendimi gözlemliyorum vs elimde değil ki canımBen yine kafaya takma diyeceğim. Stresten, aşırı beklentiden kaynaklanıyor bence.. Her ay yumurtlama takibi, her ay sırf çocuk için ilişki sonra bekleme modu. Belirti var mı diye kendini dinleme. Bunlar hep engel..
Ne zaman akışına bırakıp rahat olur kafanı dağıtırsın o zaman olacaktır..
Uyguladıgın bişey var mı canımMalesef canimm benimde hiç olmayacak gibime geliyor
Eşiniz doğru söylüyor, bazı doktorlar 2 değil 3 gün ara verin bile diyor( çevremden biliyorum )Hergün yapmak sperm kalitesini öldürüyomuş diyo eşim istemiyo ben de zorlamıyım diyorum
Ama bazen diyorum ki hayatım bak bebek istiyosak düzenli yapmamız lazım(küs kalıp yapmadıgımız zamanlar için diyorum ya da yorgunum diyip kaytardıgı zamanlar) yumurtlama zamanımı atlamayalım diyorum anlamıyor bazen
Spora basladık onun dısında dısarı da cok cıkıyoruz vakit geciriyoruz canım bakalım hayırlısı ama yumurtlama zamanımı hesaplamıyım mıİnşallah olacak canım. Bu konudan uzaklaşın. Mutlu olacağınız şeyler yapmaya çalışın.
Hamile kalmak için yapıyorum bunlarıHhahahaUlan bu taktikleri veren bir örgüt mü var ...
Herkesin ilişki durumu aynı ,bir cezbedici yanıda kalmadı
Dertler derya olmuş
Yumurtlamayı hesaplamadan nasıl anlıcam ki şans yüksek oluyo diyorlar canımInan hiç bir plan yapmiyorduk rutin olarak haftada 1-2 defa birliktelik. Ilk 1 sene içinde olmaması normal yani.
Evet sperm testi yaptırdı sorun cıkmadı canımPeki eşin muayene oldu mu?Eşin de de sorun olabilir. ..
Biz düşünmüyoruz Canım ya 3 aylık evliyim ben ilaç içiyorum yasmin. 2 . Evlilik Yıl dönümümde korunmayı bırakmaya karar verdik te böyle şeyleri okuyunca da korkuyorum açıkcası. Komşumda aynen senin gibi hiç bir sorun yok ama işte olmuyormuş . Bence hiç bir sorun yok yA hani şimdi. İşte bu durumda kader devreye giriyor senin eşinle evlenme günün önceden belliydi çocuk sahibi olacağınız günde belli. Ben en azından böyle düşünüyorum kendini serbest bırak olur muKatılıyorum canım bişeyi ne kadar isteyip kafaya taksak olmuyo
Ben kafaya takmıyorum hep diyorum olursa olur olmaZsa olmaz ama saglıklıyız bi sorun cıkmıyo ozaman bi neden diyorum olmayacak mı acaba diyorum
Bide eşim benden cok istiyor gözüme bakıyor her ay soruyo adet oldun mu adet oldun mu
Ben zaten ilişkiyi eşimi sevdiğimden istediğimden yapıyorum zaten genelde istekliyim eşimden daha cok istekli oluyorum nedense
İlk bir ay ilaç içtim korundum ama bıraktım canım şimdi ikimiz de korunmuyoruz
Sen bebek düşünüyo musun
Calısıyordum şuan aşılama için çalışmıyorumEşiniz doğru söylüyor, bazı doktorlar 2 değil 3 gün ara verin bile diyor( çevremden biliyorum )
Ayrıca 1 sene uzun bi zaman değil hayatınızın tadını çıkarın işe girin çalışmıyorsanız, para biriktirin ülkeleri gezin, varsa inancınız umreye gidin. Bunların hepsini askıya almak zorunda kalanlar var bi süre çocukla birlikte.
Yok canım eşime bişey demiyorum olursa da olmazsa da hayırlısı olsun diyorumÇocuk olunca da bu meseleyi niye bu kadar dert Edip hayatı eşime ve kendime zindan etmişim diyerek başını taşlara vuracaksin
Tamam canım oluruna bırakcamBiz düşünmüyoruz Canım ya 3 aylık evliyim ben ilaç içiyorum yasmin. 2 . Evlilik Yıl dönümümde korunmayı bırakmaya karar verdik te böyle şeyleri okuyunca da korkuyorum açıkcası. Komşumda aynen senin gibi hiç bir sorun yok ama işte olmuyormuş . Bence hiç bir sorun yok yA hani şimdi. İşte bu durumda kader devreye giriyor senin eşinle evlenme günün önceden belliydi çocuk sahibi olacağınız günde belli. Ben en azından böyle düşünüyorum kendini serbest bırak olur mu
Benim kardeşimin de aynı sorunu var. Bir yazı okumuştum. Bebek için değil kendiniz için sevişin tarzında. Çünkü beyinde ket vuruluyormuş o zaman.Spora basladık onun dısında dısarı da cok cıkıyoruz vakit geciriyoruz canım bakalım hayırlısı ama yumurtlama zamanımı hesaplamıyım mı
Ovülasyonu ben de alcam denicem dedim dedim unuttum hep kaldı canım bi dene bakalım ben de aşılama tutmazsa alıcam bu sefer..en azından senin tutmus canım bende daha hiçbişekilde gebelik olmadıBende ikinci için uğraşıyorum
Bir türlü denk getiremedik yumurtlamayı
Ovulasyon testi aldım bu ay onunla denicem
Ozaman bırak bu hesap kitap işlerini diyosunBenim kardeşimin de aynı sorunu var. Bir yazı okumuştum. Bebek için değil kendiniz için sevişin tarzında. Çünkü beyinde ket vuruluyormuş o zaman.
Dipnot: uzman değilim. Sadece olayın kardeş tarafıyım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?