Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyoruzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen her ay yumurtlamamı hesaplıyorum ilişki planlıyorum sonra da bekliyorum adet günüm geliyo sürekli kendimi gözlemliyorum vs elimde değil ki canım
Ama stres yok sadece düşüncesi var olcak mı olmayacak mı düşüncesi

Inan hiç bir plan yapmiyorduk rutin olarak haftada 1-2 defa birliktelik. Ilk 1 sene içinde olmaması normal yani.

Eşiniz doğru söylüyor, bazı doktorlar 2 değil 3 gün ara verin bile diyor( çevremden biliyorum )

Ayrıca 1 sene uzun bi zaman değil hayatınızın tadını çıkarın işe girin çalışmıyorsanız, para biriktirin ülkeleri gezin, varsa inancınız umreye gidin. Bunların hepsini askıya almak zorunda kalanlar var bi süre çocukla birlikte.

Çocuk olunca da bu meseleyi niye bu kadar dert Edip hayatı eşime ve kendime zindan etmişim diyerek başını taşlara vuracaksin

yüzde ellisi stres
fakat şöyle bir durum var.ne şeker troid hastaları normal yolla hamile kalabiliyorlar imkansız olduğunu düşünmemeli.
aslında en son seçenek iken ilk seçenek olmalı histeroskopi.
daha ucuz olmalı yada devlette de yapılmalı ki ultrasonla siyah beyaz film gibi izlemekten canlı kamera ile ultrasonun her türlüsüne bakılarak bulunamyan rahimdeki sıkıntılara dertlere çare bulunsun.
geçmeyen iltihap dahil.

Biz düşünmüyoruz Canım ya 3 aylık evliyim ben ilaç içiyorum yasmin. 2 . Evlilik Yıl dönümümde korunmayı bırakmaya karar verdik te böyle şeyleri okuyunca da korkuyorum açıkcası. Komşumda aynen senin gibi hiç bir sorun yok ama işte olmuyormuş . Bence hiç bir sorun yok yA hani şimdi. İşte bu durumda kader devreye giriyor senin eşinle evlenme günün önceden belliydi çocuk sahibi olacağınız günde belli. Ben en azından böyle düşünüyorum kendini serbest bırak olur mu

Calısıyordum şuan aşılama için çalışmıyorum
Spora başladım onun dısında yaptıgım hobilerim filan var geziyoruz eşimle vakit geciriyoruz canım ama düşünmeden edemiyor insan

Çocuk olunca da bu meseleyi niye bu kadar dert Edip hayatı eşime ve kendime zindan etmişim diyerek başını taşlara vuracaksin
Yok canım eşime bişey demiyorum olursa da olmazsa da hayırlısı olsun diyorum
O benden cok istiyor Zaten
Ben bunu dert edip aglayıp üzülüp kendimi hırpalamıyorum zaten
Sadece neden diyorum neden olmuyor olanların nasıl oluyor bizim olmuyor ve olmayacak hiç galiba

Bende ikinci için uğraşıyorum
Bir türlü denk getiremedik yumurtlamayı
Ovulasyon testi aldım bu ay onunla denicem

Tamam canım oluruna bırakcam
Yumurtlama hesabı yapmıcam ozaman :)
Bence sen o hapı bırak canım zararlı diyenler var bence eşin korunsun

Spora basladık onun dısında dısarı da cok cıkıyoruz vakit geciriyoruz canım bakalım hayırlısı ama yumurtlama zamanımı hesaplamıyım mı
Benim kardeşimin de aynı sorunu var. Bir yazı okumuştum. Bebek için değil kendiniz için sevişin tarzında. Çünkü beyinde ket vuruluyormuş o zaman.
Dipnot: uzman değilim. Sadece olayın kardeş tarafıyım canım.

Bende ikinci için uğraşıyorum
Bir türlü denk getiremedik yumurtlamayı
Ovulasyon testi aldım bu ay onunla denicem
Ovülasyonu ben de alcam denicem dedim dedim unuttum hep kaldı canım bi dene bakalım ben de aşılama tutmazsa alıcam bu sefer..en azından senin tutmus canım bende daha hiçbişekilde gebelik olmadı

Ozaman bırak bu hesap kitap işlerini diyosun
Zaten yoruldum canım şu aşılama olsun tutmazsa bırakıyorum hesabı kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…