• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyoruzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar taa Haziran’da konu açmıştım bebeğim olmayacak mı demiştim
Hala bişey yok hala yol katedemedim :olamaz::olamaz:
Bu ay aşılama olacak ondan da umudum yok sanki hiç birzaman bebeğim olamayacak gibi geliyor
Hamile kalmak için başka daha napmam gerekiyor?? Sizler neler yaptınız neler denediniz bi anlatın kızlar?? :KK15::KK15:

Eşim de ben de sigara alkol kullanmıyoruz
Yumurtlama zamanımı takip ediyorum bazen kacırıyorum cünkü eşim gece de calısabiliyor ya da yorgunum diyor bazen de küs oluyoruz 5-6gün ara verebiliyoruz
Spora başladık dengeli beslenmeye calısıyoruz
İlişki gün aşırı yapıyoruz ilişkiden sonra yatıyorum hatta yata yata giyiniyorum ne hallere düşüyorum kızlar görseniz :KK53::KK53:
Ama yok yok her ay 28.günde tık diye geliyor reglim
Daha napıyım kızlar kafaya takma diyeceksiniz takmıyorum ama olamayacak mı demeden edemiyorum üzülüyorumm :mad::mad:

Hiç bir problem olmadığı halde mi hamile kalamıyorsun canımmm :KK49:

Takmıyorum diyorsunuz ama her şeyi bebek olması için yapmanız,yataktan kalkmamanız bile taktığınızın bir göstergesi bence..Kafanizin gercekten rahat oldugu hic hamilelikle ilgili bir beklentinizin olmadigi zaman oluyor,tabii ki Allah nasip etmeli bir sekilde..Belki daha zamani vardir,yasiniz kac bilmiyorum ama biraz daha rahatlamaya bakin ve sirf cocuk olacak mantigiyla iliski yasamayin..Ya da ben rahatlatamam kafami diyorsaniz asilamam tüp bebek gibi yöntemlere basvurun..Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Kızlar taa Haziran’da konu açmıştım bebeğim olmayacak mı demiştim
Hala bişey yok hala yol katedemedim :olamaz::olamaz:
Bu ay aşılama olacak ondan da umudum yok sanki hiç birzaman bebeğim olamayacak gibi geliyor
Hamile kalmak için başka daha napmam gerekiyor?? Sizler neler yaptınız neler denediniz bi anlatın kızlar?? :KK15::KK15:

Eşim de ben de sigara alkol kullanmıyoruz
Yumurtlama zamanımı takip ediyorum bazen kacırıyorum cünkü eşim gece de calısabiliyor ya da yorgunum diyor bazen de küs oluyoruz 5-6gün ara verebiliyoruz
Spora başladık dengeli beslenmeye calısıyoruz
İlişki gün aşırı yapıyoruz ilişkiden sonra yatıyorum hatta yata yata giyiniyorum ne hallere düşüyorum kızlar görseniz :KK53::KK53:
Ama yok yok her ay 28.günde tık diye geliyor reglim
Daha napıyım kızlar kafaya takma diyeceksiniz takmıyorum ama olamayacak mı demeden edemiyorum üzülüyorumm :mad::mad:
Bir de her gün yaparak deneyin.
Eşinizle küskün de yapın, bahaneyle barışırsınız:anneadayı:

Takmıyorum diyorsunuz ama her şeyi bebek olması için yapmanız,yataktan kalkmamanız bile taktığınızın bir göstergesi bence..Kafanizin gercekten rahat oldugu hic hamilelikle ilgili bir beklentinizin olmadigi zaman oluyor,tabii ki Allah nasip etmeli bir sekilde..Belki daha zamani vardir,yasiniz kac bilmiyorum ama biraz daha rahatlamaya bakin ve sirf cocuk olacak mantigiyla iliski yasamayin..Ya da ben rahatlatamam kafami diyorsaniz asilamam tüp bebek gibi yöntemlere basvurun..Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Takmak değil de hani elimden geleni yapayım da gerisini Rabbime bırakayım diye çabalıyorum..
Ama sebep yokken niye böyle oluyor
Evlenmeden önce hemen gebe kalcam sanırdım kalanlar da oluyo onlar nasıl kalıyor biz niye kalamıyoruz

Canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Bizler dua ediyoruz bebek için (kardeşime). Kimi sokağa atıyor sanırım buda imtihan.

Hiçbir problem yoksa hamile kalmak için ilişkiye girildiği sürece olmaz. Aşkla yapmak gerekiyo, görev gibi değil.

Bir de her gün yaparak deneyin.
Eşinizle küskün de yapın, bahaneyle barışırsınız:anneadayı:
Hergün yapmak sperm kalitesini öldürüyomuş diyo eşim istemiyo ben de zorlamıyım diyorum
Ama bazen diyorum ki hayatım bak bebek istiyosak düzenli yapmamız lazım(küs kalıp yapmadıgımız zamanlar için diyorum ya da yorgunum diyip kaytardıgı zamanlar) yumurtlama zamanımı atlamayalım diyorum anlamıyor bazen:(

Canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Bizler dua ediyoruz bebek için (kardeşime). Kimi sokağa atıyor sanırım buda imtihan.
Amin canım inşallah valla ben de öyle diyorum kimi doğurup atıyo kimi de ugrasıyo belki yıllarca ama kalamıyo
Sınavımız belki de budur ama korkuyor insan ya hiç olmazsa ..

Daha çok yeni değil mi canım hazirandan bu yana daha 4 ay olmuş. Kafandan tamamen atmalisin. Biz de 8 ay korunmadigimiz halde olmadı, madem olmuyo işe gireyim eşime destek olurum diye o ay hamile kalmıştım... Akışına bırak su akar yolunu bulur

Evet canım
Gerekli tahlillerimizi yaptırdık gebeliğe engel bi durum cıkmadı
Ama evleneli bir seneyi geçiyo niye hala olmuyo anlamadım :KK43:
Şey hergün yapsanız Canım ya . Birde bence birşeye çok odaklandığımız zaman o olayın. Olmadığını fark etmeye başladım . Ben birşeye odaklanıyorum mesela örnek vereyim sana eşim görevden gelecek ona odaklandım heyecanlıyım eşimi özledim filan bu sabah öğrendim ki görev uzadı ve gelemiyorlar ki bu 2. Uzaması . Bu kadar o olaya odaklanmasam eşim sağ Salim dönecek ama işte. Bence sende de bu durum mevcut biraz sakin kalsan o olaya odaklanmasan eşinle bebek olsun diye sevişmesen bence daha kolay bebek sahibi olacaksınız . Korundunuz mu evlendikten sonra

Ben yine kafaya takma diyeceğim. Stresten, aşırı beklentiden kaynaklanıyor bence.. Her ay yumurtlama takibi, her ay sırf çocuk için ilişki sonra bekleme modu. Belirti var mı diye kendini dinleme. Bunlar hep engel..
Ne zaman akışına bırakıp rahat olur kafanı dağıtırsın o zaman olacaktır..

Amin canım inşallah valla ben de öyle diyorum kimi doğurup atıyo kimi de ugrasıyo belki yıllarca ama kalamıyo
Sınavımız belki de budur ama korkuyor insan ya hiç olmazsa ..
İnşallah olacak canım. Bu konudan uzaklaşın. Mutlu olacağınız şeyler yapmaya çalışın.

Hhahaha :KK8: Ulan bu taktikleri veren bir örgüt mü var ...
Herkesin ilişki durumu aynı ,bir cezbedici yanıda kalmadı :KK70:
Dertler derya olmuş :KK53:

Şey hergün yapsanız Canım ya . Birde bence birşeye çok odaklandığımız zaman o olayın. Olmadığını fark etmeye başladım . Ben birşeye odaklanıyorum mesela örnek vereyim sana eşim görevden gelecek ona odaklandım heyecanlıyım eşimi özledim filan bu sabah öğrendim ki görev uzadı ve gelemiyorlar ki bu 2. Uzaması . Bu kadar o olaya odaklanmasam eşim sağ Salim dönecek ama işte. Bence sende de bu durum mevcut biraz sakin kalsan o olaya odaklanmasan eşinle bebek olsun diye sevişmesen bence daha kolay bebek sahibi olacaksınız . Korundunuz mu evlendikten sonra
Katılıyorum canım bişeyi ne kadar isteyip kafaya taksak olmuyo
Ben kafaya takmıyorum hep diyorum olursa olur olmaZsa olmaz ama saglıklıyız bi sorun cıkmıyo ozaman bi neden diyorum olmayacak mı acaba diyorum:(
Bide eşim benden cok istiyor gözüme bakıyor her ay soruyo adet oldun mu adet oldun mu :eek:
Ben zaten ilişkiyi eşimi sevdiğimden istediğimden yapıyorum zaten genelde istekliyim eşimden daha cok istekli oluyorum nedense :halay:
İlk bir ay ilaç içtim korundum ama bıraktım canım şimdi ikimiz de korunmuyoruz
Sen bebek düşünüyo musun

Daha çok yeni değil mi canım hazirandan bu yana daha 4 ay olmuş. Kafandan tamamen atmalisin. Biz de 8 ay korunmadigimiz halde olmadı, madem olmuyo işe gireyim eşime destek olurum diye o ay hamile kalmıştım... Akışına bırak su akar yolunu bulur
Peki işe başladığında bi plan filan yapıyo muydun canım ilişki için??
Ben de calısıyordum şimdi evdeyim
Bu ay asılama olacak ama ondanda cok umudum yok eşime de söyledim umutlanma dedim
Spora basladık biz de

Back