• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyorum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilk defa benim gibi birini gordum. benim de pik olurdu ama yeterince buyumedigi cikti aciga. uc aydir femara iciyorum o bende daha iyi etki etti. catlatma ignesi vurulmamistim. bu ay buyuduyse catlatma ignesi deneyecegiz. sizin igneyle mi oldu olumlu sonuc? Allah hayirli evlat etsin.

Eveet klomen artı çatlatma iğnesi kullandım bende benim durumumda olana pek rastlamamıştım 😅 inşallah hayırlı haberler alırsınız 💕

Merhabalar 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ilk 1 yıl korunduk ama ben değil sadece eşim korundu hamile kalamıyorum eşimle çakşır içtik olmadı.Dr a muayene olmaya gittim vajinal ultrason ile baktı tüm tahlillerime baktı herşey çok iyi yumurtalıklar rahim değerlerim hepsi iyi dedi folikasit yazdı 3 ay iç olmazsa gel dedi içtim folikasit 3 ay olmadı sonra pandemi sürecine girdik dr a gidemedim eşimden şüphelenmeye başladım eşim için dr a gittik onda da hiç bir problem yoktu dr hatta sende sorun yok eşin kadın doğuma gitsin muayene olsun dedi.Acaba sorun nedir adetimde düzenli hatta yumurtlama döneminde yumurtlama ağrılarım bile oluyo hissediyorum tabi ki nasip kısmet ama insan anlam veremiyo tavsiyesi olan arkadaşlar varmı bu ayda adetimin 1. gününde agnucaston hapına başladım dr adet sancılarım çok ağrılı geçiyo diye yazdı şimdiden yazacaklarınız için teşekkürler 🙏 ♥️
Merhaba ben 4 senelik evliyim,çocuk çok istiyordum. Araştırdım her şeyi önce telefona pepaap uygulamasını indirdim. Ovülasyon gösterdiği günden 2 gün önce başladık değerlendirmeye. Sonrasında ayaklarımı diktim ve yarım saatten fazla bekledim. Birde diz dirsek pozisyonunu denedim. Haziran ayında hamile kaldım sonrasında düştü ama aynılarını bu ayda yaptım yine hamile kaldım.

Merhaba ben 4 senelik evliyim,çocuk çok istiyordum. Araştırdım her şeyi önce telefona pepaap uygulamasını indirdim. Ovülasyon gösterdiği günden 2 gün önce başladık değerlendirmeye. Sonrasında ayaklarımı diktim ve yarım saatten fazla bekledim. Birde diz dirsek pozisyonunu denedim. Haziran ayında hamile kaldım sonrasında düştü ama aynılarını bu ayda yaptım yine hamile kaldım.
Allah hayırlı etsin sağlıkla büyütün inşallah ben bu ayda yine çalışmalara devam edeceğim folik asit içiyorum bide agnucaston içiyorum günde 1 defa ben geçen ay dediğiniz gibi yaptımda demek nasipte yokmuş bakalım bu ay nolacak ama ilginç bir şekilde adetimin son gününde yumurtlama ağrısı gibi kısa süreli batmalar yaşadım şüphe ediyorum acaba ben hemen adrt sonunda mı yumurtluyorum diye şaştım kaldım dr a randevu aldım geçen ay aldım dr izine çıktı bu ayda aldım randevu bakalım ne diyecek

Back
X