- 21 Aralık 2017
- 10
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi Senbenbebek2017
Arkadaşlar 7 aylık evliyim.sülalenin tek oğluyla evlendim.herkes durmadan bebek soruyor ama olmuyor.reglim gecikmişti.doktora gittik.kan testi yaptırdık negatif çıktı.sonra hormon testleri yaptı normal çıktı.ulturasonla baktı herşey nöral polikistik yok.bana ilaç verdi miyostil positive ve matofin.bunları kullanıyorum 1.aydır.bu ay ovülasyon kiti de aldım ama hiç net 2 çizgi olmadı.ben anlamıyorum ki neden bebeğimiz olmuyor.o kadar çok üzülüyorum ki.eşimin arkadaşlarının eşleri hamile.biliyorum çok özeniyor çok istiyor ama olmuyor.her ay ümitleniyorum ama negatif.evin içi test doldu.defalarca kan testi yaptırıyorum.artık psikolojik olarak reglim geçince midem bulanmaya başlıyor doktor kan testi yapıyor negatif ama ultrasona bakarken bile hala görür belki diye ümitleniyorum anlamıyorum neden? Çok üzülüyorum ikimizin sülalesinde de çocuğu olmayan yok.doktor da zaten 6 ay geçmiş evleneli kalan 6 ayımız var dedi İnşallah hamişe kalırım.bu ay yine reglim e 13 gün var bakalım hamile kalmışmıyım yoksa yine mi hüsran.bu ay test felan yapmıcam dicem halan olacak 1 hafta kala başlıyorum erken testlerebenim gibi olan var mı?