• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??? Yoksa yine mi olmadı???

Günaydın 😍
Inşallah ya inşallah güzel haberler veririm buraya ❤️ yoksa tekrar rahim filmi çekip aşılama ya da tüp bebek deneyeceğiz, o süreçlerin çok yıpratıcı olduğunu duydum hep umarım gerek kalmaz 🤲🏻
Buradaki bir suru kadin hatta benim arkadaslarim umitlerini kaybedip kafaya takmaya basladiklari ay hamile kaldi.Stres etkiler.Negatif teste bakma sen.Ben de oglumda hep negatif cikiyodu.

Buradaki bir suru kadin hatta benim arkadaslarim umitlerini kaybedip kafaya takmaya basladiklari ay hamile kaldi.Stres etkiler.Negatif teste bakma sen.Ben de oglumda hep negatif cikiyodu.
Kafamı karıştıran da o zaten hiç adetim geçikmedi böyle hiç olmadı kasıklarımda batma ağrı tuhafım umutlandığım için mi bilmiyorum orda sanki öyle hissediyorum yanılıyorum belki de ama adet oluncaya tek böyle düşünürüm galiba. Rabbim büyük belki de ordadır gerçekten. Mucize olamaz mı🤲🏻

Kafamı karıştıran da o zaten hiç adetim geçikmedi böyle hiç olmadı kasıklarımda batma ağrı tuhafım umutlandığım için mi bilmiyorum orda sanki öyle hissediyorum yanılıyorum belki de ama adet oluncaya tek böyle düşünürüm galiba. Rabbim büyük belki de ordadır gerçekten. Mucize olamaz mı🤲🏻
Olur neden olmasin.Belki de hamilesindir ama.test negatif cikar.Oglumda negatif cikiyodu cunku dedimya.demek.istedigim stres hamileligi cok etkiliyo.ama takmamak da elde degil sizi de anliyorum.

Olur neden olmasin.Belki de hamilesindir ama.test negatif cikar.Oglumda negatif cikiyodu cunku dedimya.demek.istedigim stres hamileligi cok etkiliyo.ama takmamak da elde degil sizi de anliyorum.
Benim yengem de öyle oldu ne kanda ne testte görünmedi. Geç döllenme dedi ona doktor. Şuan 2 aylık hamile. Beklemekten başka çarem yok şuan yine de olmazsam tekrar test yaparım hayırlısı Rabbim den

Merhaba arkadaşlar bu platformu uzun süredir takip ediyorum. Herkesin hikayesi, tecrübesi, yaşadıkları birbirine yakın veya uzak, tek aynı olan şey tanımadan karşındaki insana dualar eden yürekler. Belki de bu her umutsuzluğa kapıldığımda sürükledi beni buraya. İlk kez yazıyorum biraz uzun olabilir. Hem hikayemi anlatmak hem de derdimi paylaşmak istedim. 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve evlendiğim ilk günden beri çocuk istedik eşimle. Tam bir yıl önce Kasım ayında bir düşük yaşadım 6 haftalık. Ondan sonra daha da hamile kalamadım. Yumurta çatlatma tedavileri, rahim filmleri çekildi özel doktorlara hesapsız paralar harcadık. İlk önce pko var dediler sonra ayrıntılı bir taramadan sonra onun da olmadığı ortaya çıktı eşimde de bir problem yok. Her ay regl olduğumda çaresizce yastığıma başımı koyup sabahlara kadar ağladığım oldu. Eşimin gözyaşıma dayanamayıp benden gizli gizli ağladığına şahit oldum. Regl dönemlerim yaklaşınca tuvalete gitmeye korkar oldum artık. Ne kadar kafama takmayacağım akışına bırakacağım desemde yapamıyorum. Ve yine bir ay, geçiken adetim, negatif çıkan testim... Henüz regl olmadım ama bel ağrım var sabahtan beri sol kasığımda batmalar var. Regl dönemlerimde göğüslerim çok hassas olurdu ama şuan öyle bir durum yok. Az önce bir test yaptım negatif çıktı. Eşime de yansıtmak istemiyorum o da çok üzülüyor. Hala adet olmadım 1 gün geçikti. O kadar umutsuzum ki... Galiba yine olmadı dimi...
cok yıpratma kendini zamanını bekliyor elbette olucak ne guzel sorunda yokmus en azından onun rahatlıgı var belki bi aşılama ile bile cozulur işiniz sevinnn daha benm eşimde sorun var mesela olmaz olmuyo diyorm ama bikere kendiligimden kalmslıgım var benmde demekki sorunda olsa oluyo sebebsizde olsa olucak umudun hep olsunn kaç yasındasn

cok yıpratma kendini zamanını bekliyor elbette olucak ne guzel sorunda yokmus en azından onun rahatlıgı var belki bi aşılama ile bile cozulur işiniz sevinnn daha benm eşimde sorun var mesela olmaz olmuyo diyorm ama bikere kendiligimden kalmslıgım var benmde demekki sorunda olsa oluyo sebebsizde olsa olucak umudun hep olsunn kaç yasındasn
Çok şükür. Rabbim sevindirsin hepimizi. 28 yaşındayım.

Kızlar ben hala adet olmadım yarın tekrar kan versem bir sonuç alır mıyım??

Canım üzülme
Bende tam 5 yıl bekledim
5 yıl boyunca aşılama ilaç tedavisi felan
Ama herşeyin bir vakti zamanı varmış
Belki inandırıcı gelmez sana ama ben inanıyorum ev sahibi oldum borcum bitti hamile kaldım
Gönül rahatlığıyla işten cıktım şimdi 11 aylık bebeğimle evde doyasıya vakit geçiriyorum
Yani rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 😘
Çok iyi anlıyorum seni bende çok ağladım senin gibi ben ağladıkça eşimde tabi
Hep sabret dedi bana
Ben ümidi kesmiştim artık
Ama mucizem geldi
Tanımasam da hep dua ediyorum sizlere RABBİM İSTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH 🤲
Emin ol emeklerin boşa çıkmayacak sabret
İnsan bebeğini kucagına alınca şükrediyo ve af diliyo sabırsızlığı için
Rabbim neylerse güzel eyler canımm
Tez zamanda yüzün güler inşallah
Her zaman sağlıklısını iste önce sağlık.. 🤲
Bak bir çok dua alıyorsun elbet biri kabul olacak Allah ın izniyle
Umudunu kaybetme asla
Ve çokta stres yapma stres te etkiliyor gerçekten
Ben ne tedavi görüp stres yapanları gördüm sonra olmuyo artık çabalamıycam dedikleri anda hamile kalanları gördüm
Allahtan umut kesilmez kuzum 😘
ne güzel yazmışsınız :’)

Yarın mı vereyim ya tekrar negatif çıkarsa diye korkuyorum
bence yarın ilk ildrara bir daha idrar testi yapıp pazartesi ver. yani var mı yok mu ben önce idrarda silik de olsa bir çizgi
görüp vermeyi düşünürüm ama tabi karar senin inşallah gönlüne göre olsun

Amin Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Sabah tekrar yaparım normal idrar testi.

Canım naptın yaptınmı test
İnşallah vardır hayırlısı ile.. 🤲
Malesef canım değerim salı gününe göre artmış ama negatif yine basit bir adet gecikmesi diyeceğim artık çok yıprattım kendimi geç döllenme diye umut ettim ama o da değilmiş olsaydı çıkması lazımdı bu testte çünkü son ilişkimizi bile baz alsam 13 gün geçti üstünden. Nasip değilmiş Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun hayırlısı ile. Bana da nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Malesef canım değerim salı gününe göre artmış ama negatif yine basit bir adet gecikmesi diyeceğim artık çok yıprattım kendimi geç döllenme diye umut ettim ama o da değilmiş olsaydı çıkması lazımdı bu testte çünkü son ilişkimizi bile baz alsam 13 gün geçti üstünden. Nasip değilmiş Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun hayırlısı ile. Bana da nasip etsin inşallah
Anladım canım hayırlısı olsun
Birde şey diyeceğim yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyo testte canım aklında bulunsun

Malesef canım değerim salı gününe göre artmış ama negatif yine basit bir adet gecikmesi diyeceğim artık çok yıprattı kendimi

Anladım canım hayırlısı olsun
Birde şey diyeceğim yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyo testte canım aklında bulunsun
Amin canım pazartesi doktoruma gidecem zaten hayırlısı ile nasip olur isteyen herkese inşallah

Back